Bizim Halkbank’ın tepkisi neden az ya
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Bizim Halkbank’ın tepkisi neden az ya
dow % kaç düştü %29, imkb kaç düştü %25. sadece bir kıyaslama.
Bu bit yavrusu bankacılık endeksinden mi çıkarıldı, bu nedir yahu, şu piyasa utanma eksi olacak.
EREĞLİ 8,31 gördü bir anda 8,11. bu tarz bir kurumda olmaması gereken hareketler. Normalde dolardan iyi kazanıyor ama satışlar çok düştü. dahada düşer gibi.
Yeni alınan tedbirler sıkıntı olacak gibi.... Garan devre kesti. Viopta satış yiyor. Yarım saat sonra viop düzeltmezse gaplı açacak. Nasıl iş arkadaş. Ne kurcalayıp duruyorsunuz şu sistemi...
5 TL ye alım yazmıştım gelmiş:)
Yine en kotu performansi bu sergiliyor
Bistin cart diye yırtılması yeni sistemden kaynaklandı. Yüzde 5'te devre kesenler yarım saat bekledi. Sanki borsa yüksek gibi göründü ama viopta bu kağıtlar satış yedi. Devre kesici açılınca da bist bir anda yırtıldı. Oynamayın kardeşim şu sistemle. millet yanılıyor
ereğli yine yazayım, 8,31 den 7,97 ye geldi yolda atlayanları yaktılar. acı bir piyasa
Yüzde 5'te devre kesmek nedir ya. Viopu var varantı var. Sistem tek başına değilki. Bunu kullanarak Yatırımcıyı yanılttılar ve bir anda satış yemiş gibi göründü.
Abd piyasaları farklı. Teşvik var, faiz indirimi var vs. Tepki vermeleri normal. Belkide panik devam edecek. Vix çok yüksek.
Türkiye CDS çok yüksek. Koşullar normal değil. Madem güvenemiyorsun borsaya tatil et gitsin.
Adamlar cikiyor. Halk sirket olabilir yani. Doce'nin son 1 sene 25'in altinda maliyeti yok. Credit zaten 1 senedir satiyor hangi fonsa artik. 20 ortalamayla 2 milyon lot mal satti. Global'in maliyeti 23-34 arasi, 500K lot. 3 gundur satiyor 17'den.
http://share.matriksdata.com/Images/...1155535019.png
Lanet gelsin oynamasalardı keşke şu ayarlarla.
Garanı 9.23 görünce dün aldığımın birazını satışa yazdım, piyasa fiyatından gitsin dedim en kötü 9.22 satılır. Devre kesmiş meğer 9.13 açıldı ordan satıldı aktif fiyat verdiğim için.
Böyle düşüş engellenmez ellemesinler piyasa mekanizmasını, çıkışa da ket vurdular şimdi boş yere.
GK'a kadar dediler. 23 Mart'ta GK. Bu fiyatlardan 12 milyon lot alabilirler. Satan satsin xtirsin gitsin artik. Kanimizi emdiler be.
O Halk'tan emin olamadim. TAV modern bir sirket, amele bankasini kullanmiyordur herhalde.
Muahahahahaha. Saldirin!
Değerli dostlar halkbankasını reysaşgayrimenkulle değiştirmem mantıklı olur mu sizce
Sn. TGT hiç borsacı karakteri yok sizde, sürekli bir kararsızlık, başkalarından akıl tavsiye isteme.
Yapmayın batacak paranız, yazık günah, kendi kararınızı kendiniz vermelisiniz, veremiyorsanız da önce çalışın temel teknik analiz falan öğrenin ya da çok küçük bir parayla birkaç sene işlem yapıp alaylı öğrenin sonra büyük portföyle işlem yapın.
Pegasus, TAV... bunlar sig tahtalar. Istedigin zaman alip istedign zaman satamiyorsun. Karanlik odada alacaksin ancak. Ya da butun gun oturup islem yapacaksin. Ben TAV'dan cok cektim. Full time joba donuyor olay. Kriz zamanindan da bahsetmiyorum.
Tombik, Garanti, Petkim, Halk guzel. Wham-bam-thank-you-mam deyip girip cikabiliyorsun birkac kademeye. Likit hisseler yani.
Sayın kardeşim insan kendi işine kendi karar veremez boyuta geliyor yanlış yapıyor tecrübelerinizden faydalanmak suç mu yardımcı olsan Cuma günü sevap alsan daha iyi değil mi
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Begendim. COVID-666 :)
http://share.matriksdata.com/Images/...1327260907.png
Yav valllahi oyle ha yildiztozu.
TGT, tavsiyeyi verdik sayin ortak. Hicbir islem yapma boyle zamanda. Oldugun yerde kal. Hedefin kac lira ise ona kadar bekle. Devamli ona degiseyim, buna degiseyim, satayim satmayin... adamin beynini sey eder. Illa begendigin birsey varsa yarisini sat ona gec madem.
Ortağım, ben hep geçmişte zarar ettim kararsizliktan.Bir karar verip arkasında durmak - cok ekstrem sartlar olusmadigi surece-bence de daha doğru .
Zaten zenci hepimizi kıstırmış bu Tgt ortak da ben pozisyonumu degistirsem daha rahat eder miyim diye soruyor.
Pozisyonda degistirsen girecek olan aynı. Adamın bir önce hevesinin bitmesini beklicez başka çare yok :)
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Arkadaşlar,
Benim donu gördünüz mü?
Bizim halkın derdi kotana Mora’na değil kardeş bizim halkın derdi bizi yolmak düşerken en fazla çıkarken en az yeter artık ya ben bıktım....
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
2 hasta ile ımf den para alabiliyormuyuz.