Doların bundan haberi yok galibaki hiç tınmıyor.:)
Printable View
Evet arkadaslar ben gunduz soyleyecektim unuttum, onur bey onemli noktaya parmak basmis kvba larin tahvil ve o tahvilerin fondaki oranlari mayis ayi olarak guncellenmistir. fon dagilim raporlarini mutlaka kap tan kontrol edin ummadiginiz suprizler yasamayin konu biraz detay oldugu icin bazi arkadaslarin sorulari olabilir varsa bildigimiz bir sey ise cevaplamaya calisirim nacizane
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tte +%5,23
tdg +%0,76
tta +%0,27
ıpv +%0,90
ıpj +%4,07
TSPOR kagidinin durumu nasildi bugün bakabilen oldumu indirip kaldiriyorlar bütün spor kagitlarini..pegasusa donmesin oda😀
Bu arada ZPC taşıyan varsa yarınki yeni fiyatımızı paylaşayım: ZPC için yarınki TEFAS fiyatı: 1,918344
En uygun makaslar Vakıf Katılım'daymış ama bende yok.
Sonra en uygunu Türkiye Finans TFX Target.Ama bunun dezavantajı 3 kg altı al sat yaptırmıyor.
KuveytTürk'te uygun aralıklar sunuyor, al sat alt sınırıda yok.Size özel kur tanımlatırsanız şubenizden makas biraz daha daralıyor.
Bunlardan Türkiye Finans ve KuveytTürk 5 gün 24 saat.
Vakıf Katılım ise 5 gün ama saat 21.00'a kadarmış
ZPG için yarınki TEFAS fiyatımız: 1,839741
Ayrıca altın fonları için merak ediyorduk.
Kıstas: %5 BIST 30 + %5 BIST-KYD Repo (Brüt) + %90 BIST-KYD Altın Fiyat Ağırlıklı Ortalama
Tdg icin olumlu düsünüyorum..gozlemliyorum bu fonu..gecen myfinansada soylemistim ....
Eib ve sua kac acaba?
Saygilar.