sahna 20 olur mu dedin, al sana 20.58. Memnun etti mi bari?
Printable View
sahna 20 olur mu dedin, al sana 20.58. Memnun etti mi bari?
Uçamayan kuşlar, çalışmayan h.limanı ve lokanta, batık emlak konut....hayret ve pes
Tüküreyim pistinize
Ne istedin kuslarimizdan ya Ciko.
Aslında deli sorular var, bu bankalar niye gitmiyor, niye gittiğini geri veriyor, hemde 105 binde, hemde dolar grafiklerine göre dibi delmişken. Bu deli sorular tüm zamanların en önemli konusu bence.
banka haram
ereğli çok kıvrandı ama kötü kapatmamış. bakalım karanlık oda ne getirecek.
Bu endeks bankacılık olmadan sanırım tekrar 120k+ olacak... ulan şansa gel ya bankacılık endeksine dünyaca para bağladık...
bir düşünceye göre küçükler ülke içi üretim yapıyormuş.
dış dünyadan etkilenmedikleri için prim yapıyormuş.
Halkbank tahsisliden 1 milyar lot alacaksın 7 milyar verdin bunu anladık. Peki bu 450-500 milyar aktif büyüklüğü olan 3 devlet bankasına neden 21 milyar fondan para aktardınız. Normalde bankalar para verir ama bu kez onlar aldı. Bu 21 milyar TL varlık fonunun hangi şirketinden verildi.
endeks 82 bindi.
biması verseydi 77 ydi
ama vermedi çevirdi endeksi,bimasa dokunmadı.
endeks 100 bine gelince biması %25 yükselti
endeksi 103 bine aşırdı.
thy hazırladı onada %25 yaptırır 106-108 alsana
yeni sistem böyle
bazılarına takla attıra attıra buralara geldi.
sanırım bu model ekonomik
Bu olay yeni degil. Son 5-6 senedir yapilan birsey.
Dikat edersen hep operasyon yapildi hisselere.
Aselsan'a 10-45 yapildi, verildi.
Arcelik 10-27 yapildi, verildi.
Petkim 2-8 yapilidi, verildi.
Bunlarin hicibir simultane olmadi. Hep tek hissede operasyon yapti adamlar, islerini bitirip otekine gectiler.
Yarın tombik ele vermez ise yüzde 5-6 pirim yaparsa kalan %50'nin yarısını 12,80-13 arası bir yerde veririm son jubilemide 13+ üzeri yapar thy defterini bir dahaki fırsata kadar kapatırım...:) iş eldeki halkı akbankı işcyi ve vakıfı ne yapacağım :) gitmiyor mendeburlar hisselerim yeşi olsada yatırdığım paraya göre getirisi hiç.....
Elimdeki bankalardan kurtulduktan sonra kanada borsasında gümüş üreten bir şirket alacagim dahada bu ülke finansal piyasasında iş yaparsam opsunler beni
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ruzgar sen de mi bankalara bulastin???
Garanti bankası diğer satıcı 1,6 milyon, diğer alıcı 16 milyon, fark 14,4 milyon lot yeni küçük yatırımcı bugün garan almış. Tahtanın değer detayları daha ilginç.
Sorma havacılık ile başladım çok erken çıktım banka batakhanesinde sürünüyorum.
Tek yaptığım doğru hareket besteki tüm paramı bric ve gelişmiş ülke borsa fonlarını seçtim.Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ALINTI......... 1-Kredi genişlemesini yalnızca kamu bankaları yapıyor
2-Merkez Bankası üstü örtülü para basıyor
3-Türkiye Varlık Fonu etkin ama şeffaf değil
4-Mali teşvik paketlerini hükumet dağıtıyor
5-Patronlar, çalışanlar ve medya; ekonomideki OHAL döneminde sessiz
ALINTI....... Yabancı takas oranı %53 seviyesine kadar gerileyerek son 15 yılın en düşük seviyesine ulaştı. Yabancılar viop30 da long olurken #xu100 de ise sürekli mal satıyor. Viopda long olarak endeksi yukarı taşırken sürekli hisse satarak çift yönlü kazanıyorlar. Bakalım sonu ne olacak....,.... https://i.resimyukle.xyz/IdAaSe.png
Ama onu yazdım aldım ve 25 saat sonra sattım, polho ikinci tur döndü, şimdi 8,07 maliyet ile Ereğli’de uslu uslu duruyorum. Bak bugün hiç aksiyona katılmadım. İşim yoğundu, bugün 10 günlük boru profil sattım. Metal yükseldi diye. 😊 Alcateli 3-4 kademeye çok erken verdim. Yazık oldu ama nasip.
Dolar İçin kritik rakam 6,719. Bu rakamın gece oluşması önemli değil. Bankalar açıkken oluşması sorun anlamına gelir. Açık piyasada altında işlem gördüğünde satış, üzerinde tutmaya devam edilebilir. Şuan bir küçük çanak yapıyor. 6,719 altında çanak başka formasyonlara evrilir. Dönüş varmı yokmu göreceğiz.
Bankalar %7+ yukarda yine ABD'de. Bizdekiler tepki vermezse artik bir sorun var demek.
her gün aynı şeyi düşünüyorsunuz.
yılın sorusuna cevap yok.
bakan açıkladı.
yüzyılın en düşük faiziyle ev kredisi vereceğiz dedi.
bu para nerden verilecek.
dow jonesumuz da ay gibi parlıyor.
ondan bize yarın ışık düşecektir
Seda sayan 20 yıl önce sahne aldığında elini gözüne götürerek işaret ederdi. Gözlerime bakın gözlerime en güzel yerim gözlerim derdi. Gerçekten de çok insanda olmayacak kadar güzel gözleri vardı. Bizim bakanda betonun lokomotif olduğunu biliyor. Orada bir kriz olmamalı, çok sektörü etkiler. Bu 200 milyar dolar sahipleri illaki 1-2 kilo tulum peyniri alıyorlardır. 60 lirayı onlar verir. Ama ev almıyorlar. Halbuki Türkiye’de ev üretmeyen konut üretmeyen en son Nevşehirli hurdacılar kaldı.
hadi gözünün aydın.
trabzona göktaşı düşmüş diyorlar
https://pbs.twimg.com/media/EZDBEj1X...jpg&name=small
ne bayburta mı düştük.
hassssstir
O da dustuyse baska basimiza gelebilecek birsey kalmadi demektir.
Az demediler başımıza düşmeyen bi meteor kaldı diye. Bundan sonra kötü günleri geçtik herhalde 😀
Uçakla çarpışan şahin1996 yeşilköy : Muhabir Efendim kaza nasıl oldu. Şöför Yolda normal gidiyordum müşteri Uçak geliyor dedi Muhabir Eeeee siz ne yaptınız Şöför Uçak geliyor deyince sen ne yaparsın abla.Havaya baktım Ne bileyim meğer yerden geliyormuş .
Bank of America: $21.7 billion
Considering that the banking industry is Buffett's hands-down favorite, it should come as no surprise that Bank of America (NYSE:BAC) accounts for 11% of Berkshire Hathaway's invested assets.
Bank of America is the prototypical Buffett investment, in that it was undertaken during a period in which Wall Street and investors were fearful and the Oracle of Omaha had cash to invest. Today, BofA looks nothing like the mess it was when Buffett first invested $5 billion in preferred shares. It's put settlements tied to the mortgage crisis well into the rearview mirror and has vastly improved both the quality of its loan portfolio and its liquidity to withstand future exogenous shocks.
In particular, Bank of America has not been afraid to reduce its noninterest expenses by closing branches throughout the past decade. By placing a greater emphasis on digital banking and mobile apps, BofA has courted a younger generation of banking customers and made it cheaper, as a whole, for the company to process consumer banking transactions.
And, of course, Bank of America has spent the past half decade robustly rewarding its shareholders. In June 2018, BofA announced a $26 billion capital return program, which was followed in June 2019 by a $37 billion capital return initiative (with the buyback portion of that now suspended due to the coronavirus disease 2019, or COVID-19). The point is, Buffett has no reason to believe Bank of America won't remain a money machine over the long run.