tebrikler
F_usd try için farklı bir ücret vb birşey varmıydı dostum.
viop gibimi yokssa farklı ucretlendırmeler mı var.
Printable View
[IMG]https://i.hizliresim.com/vJ73qR.png[/IMG]
bugünkü sinyal
sinyal gelse bile yeni sinyalden sonra 2 dakika veya 3 dakika içinde gelen sinyalleri uygulama şeklinde bir robot kodu varmı
[IMG]https://i.hizliresim.com/9Dl0gr.png[/IMG]
1.eylül den beri robotların karı bu
soruyu soran merce, cevabı veren merce, bu ne güzel tesadüf :)
https://hizliresim.com/RORzZn
https://hizliresim.com/u/MERCE
https://image.prntscr.com/image/-fa1...TV_Ed94PsQ.png
Aşağıdaki repainti düzeltmek için istiyorsanız
eski forumda istediğiniz örnek paylaşılmıştı.
http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=116174
kaç saniyede yaptı 1180 işlemi?
iyi ki sanal modda imiş.
repaint yok orda deneme robotun sayfasını yanlışlıkla başka bir resim yerine paylaşmışım. işte reelde bu hata yapılmasın diye robot emir gönderdikten sonra mesela 2 dakika boyunca şart oluşsa bile emir göndermesin istiyorum.bu büyük ihtiyac.böyle bir kod olmalı.
mevzu şu.bir süredir hisse net de tanıştığımız bir grup arkadaşlarla ki (çoğunu da tanıyor olabilirsiniz.eski müdavimler) adam başı bin lira ile ortak girişim grubu kurduk. toplam da 5 bin lira ile başladık işe.beraber çalışarak sistemler ve robotlar ürettik.uzak bilgisayar kiralayarak reel işleme soktuk.alaylılarız anlıyacagınız.katılan her yeni arkadaşı aldık 18 kişiyiz. yönetim ilk 8 kişiden oluşuyor.bu amatör yapıyı büyütme kararı aldık. ne kadar büyürse büyüsün sonuçda herbirimizin 1000 tl veya biraz üstü parası batacakdı.robotlar para kazandıkça katılım hissesi arttığı için yeni katılanların riski daha fazla tabi. kapanış itibarı ile 5183 tl hisse başı girişi. kar amacı gütmüyoruz. robotların karı yetiyor. ama işi büyütme kararı aldık . bu yüzden tweter ve burda tanıtım yapıyoruz. sorunuz varsa yanıtlayayım.kısaca özet bu.
doğru tanıtım için bu.işlemler ve ekstre tamamen gerçektir .5 bin lira ile başladığımız seruven 92 bin lira bugün. kısa zamanda bu oranda bir büyümeyi hiç bir şirket gerçekleştiremez.trader masa sorumlusu arkadaşdan bilgi geldi 93300 müş.yarın ekstreyi yayınlarım.
hocam bu forumdakiler extre göstermesenizde söylediklerinizi çok iyi anlarlar zaten.. kızmayın ama tiyatroya burada gerek yoktu bence..
sistemin belirtiğiniz gibi işlediğine dair hiç bir tereddütüm yoktu ama bu durumu farkedince ne oluyor dedim.
birde sistemi satıyor musunuz ki tanıtım yapıyorsunuz? eğer satıyorsanız bence burada yada twitterda bunu direk yazın daha mantıklı.
alacak kişi dener sonuçtan memnunsa müşteriniz olur.
asla satmayız.biz ticaret yapmıyoruz.parayı robot-makine ile tradden kazanıyoruz.kar gütmeyen ortak girişim grubuyuz. hayat zaten bir tiyatro değilmidir. ama belgelerimiz de ve yayınlarımızda en ufak tiyatro yoktur. tanıtım için bu yolu seçdik demiyiyim seçdim.bu işin günahı varsa arkadaşlarımın değil benimdir. ha günah yada ayıplık bişi de yapdığıma inanmıyorum. para getiren başarılı bir grup robotu niye satayım.o robot ki 18 ay gibi sürede 5 bini 93 bin yaptı. satsaydım 30 bine şu an zarardaydım.herkesde olan robot işe yaramazki.tanıtımın sebebini yukarda da belirttim.hisse netten ne efsane isimler geldi geçdi silindiler. ilk defa bizler hissenetden çıkan bir grup hızla büyüyoruz piyasada. daha da büyümek istiyoruz taaa piyasanın kalbine doğru. yeni ortaklarla daha hızlı büyüyeceğiz. bunun için tanıtım yapıyoruz.
Tam bilmemekle beraber bahsettiğiniz oluşum suç teşkil edebilir. Şöyle ki bugün piyasayi etkileyecek büyüklükte işlem yapmiyor olabilirsiniz fakat yeni ortaklarda daha büyümek istediğinizi söylüyorsunuz, piyasa bozucu eylem yapmaktan ceza alanlar benzer şekilde suçlandilar. Piyasa bozucu eylemler tebliğini okumanizi tavsiye ederim.
ekstre ve excell listesi yerine son uc bes alim satim yerini gosteren grafik koysaniz daha yararli olur sanki.
ben paylasimlarinizi gordugumde robot satimi yapan biri diye dusundum ne yalan soyleyim. hala nicin isi buyutmek istediginizi ya da karli bir yapiya nasil bir sekilde diger insanlari katmak istediginizi anlayamadim. yapmak istediginiz sey , profesyonel portfoy yonetimi mi . kar saglanildiginda kardan yuzde, yillik hizmet ucreti gibi bisey karsiliginda mi . bu mudur ?
gruba katılanların parası tek bir hesapta toplanıyorsa bu suçtur. çünkü banka değilsiniz, para toplayamazsınız.
herkesin parası kendi hesabında ve robotun sinyali hesap sahiplerine dağılıyorsa maalesef gene suç al sat tavsiyesi verilemez sinyal paylaşılamaz aracı kurum değilsiniz, bence dikkatli olun.
SPK tarafından yayınlanan III -37.1 sayılı Yatırım Hizmetleri ve Faaliyetleri ile Yan Hizmetlere ilişkin Esaslar Hakkında Tebliği’nin ‘ Kaldıraçlı İşlemlerde bireysel portföy yöneticiliği ve yatırım danışmanlığı sınırlaması’ başlıklı 27/B maddesinin birinci fıkrasında yer alan, ‘ Aracı kurumların kaldıraçlı alım satım işlemleri sundukları müşterilerine söz konusu işlemler için bireysel portföy yöneticiliği veya yatırım danışmanlığı hizmeti veremezler.’ cümlesine istinaden ve ayrıca söz konusu tebliğ hükmünde yine açık bir şekilde belirtildiği üzere, kaldıraçlı alım satım işlemleri sunulan müşterilerin söz konusu işlemleri ile ilgili olarak yatırım danışmanlığı veya portföy yöneticiliği hizmeti verilemeyeceğini ifade etmekte olup, ‘alım satım stratejisi’ , ‘al-sat sinyali ‘ veya benzeri isimlerle tanımlanan, genel yatırım tavsiyesi olarak sunulduğu belirtilen ancak yatırım danışmanlığı faaliyeti kapsamında değerlendirilebilecek bu ve benzeri nitelikteki her türlü hizmetin sunulması sermaye piyasası mevzuatına aykırılık teşkil etmektedir.
İstediğini yapma özgürlüğüne sahiptir.
Aracı kurumlarda çalışıyorsanız zaten niyetiniz bellidir demektir.
Geçenlerde bi kendini bilgili zanneden biride 10 gün öncesi bi indikatörün repaint yaptığını yazmıştı.
Acaba repaint ne demek biliyormu bu şahıs? Repaint nedir desen anlatamaz belki.
Ben hayatımda böyle sallama görmedim, acaba gezegende 10 gün önce repaint yapan indiği bilen var mı diye araştırsan? Araki bulamazsın. Var mı böyle bi saçmalık? 10 gün önce!!!! Hey maşşallah
Aracı kurumların kaldıraçlı alım satım işlemleri sundukları müşterilerine
Bak ne yazıyo, iyi oku
al buyur buda cezası
http://www.borsagundem.com/haber/spk...vsiyeye/200139
SPK, bir kişi hakkında sosyal paylaşım sitesinden önce hisse önerip sonra satması nedeniyle idari para cezası uygulama kararı verdi
Ne ilgisi var bu adamla bu dediğinin?
ne bu gerginlik anlamadım.
Öncelikle merceye gelelim.
Yaptıgın hoş olmamış yani kendi kendine soru sorman ve bizi kandırıyormuş gibi görünmen hoş bir görüntü değil.
Tanıtım için bu yolu izlemiş olman insanların sana olan güvenini sarstığını bilmeni isterim.
Birşeyin tanıtımını yapmak istiyorsan mertce benim böyle böyle bir sistemim getirim var kar amacı gütmüyorum. şudur budur de.
Oysakı şimdiki yaptıgında sanki foyan ortaya çıkmışta açıklamak durumunda kalmışsın gibi bir GÖRÜNTÜ oluştu.
Diğer bir konu yazdıgın topık sistemcilik alanında kendini geliştirmiş deneyimli ve tecrübeli kişiler. Bu kişilerin seni sorgulayacağını bilerek gelmiş oldugunu düşünüyorum.
Ancak herşeye rağmen önyargılı olmadan senin bu yapını yada kurgunu yada gurubunu her neyse tanımak ve şartları öğrenmek için bazı sorular sormam gerekiyor. Uygun bulursam neden olmasın ki ayrıca extra paylaşman bence çok iyi.
1-Paranız tek hesapta, kişiler arası %sel hesaplama mı var? toplam sermayeye göre % var anladıgım kadarıyla.
2-Paranın bulundugu hesabın bilgileri kim/kimlerde var ? Bende bağlanıp toplam parayı görebilirmiyim.
3-Giriş şartları neler parayı istediğim an çekebilir istediğim an tekrar girebilir. İstediğim kadar miktarı ekleyebilirmiyim ? belirli bir süre duracaksın gibi şartlar var mı ?
4-Hesap extrasını 01.01.2017 tarihinden başlatarak görebilirmiyiz.
5-VPS servar maliyetler vb diğer giderler kimden tahsil ediliyor.
6-Bu guruba katılmanın bir maliyeti var mı ?
7-İyi ve verimli bir sistemi başkalarını guruba ekleyerek değil, arabayı atı satar kredi çeker kendim girip sermayemi arttırmaya calısırım mantıken siz hangi sebepten ötürü diğer yatırımcılara böyle bir "iyilik" yapmak istediğinize çok anlam veremedim. Açıklayabilirmisiniz.
8-WPS server robotun alım satımların veya robotları görme ve kodlarını öğrenme imkanım var mı gurup içindeysem.
9-Gurubun başı başkanı yardımcısı normal üye ve lider üye nasıl belirleniyor. Ben sonradan gelip lider olabiliyormuyum. Neye göre seçiliyor bu insanlar.
10-Gurup büyüdükçe kayma gidelerinde artış meydana gelecektir. Buda gurup üyeleri için bir sorun teşkil edecektir. Ne kadar sermaye girileceğine ne kadar yatırımcı toplanacagının kararı nasıl alınıyor. ben 30,000 TL ile giriş yapmak istesem kabul edilirmiyim. Çevremdekinlerden de arkadaşlar getirecek olsam ve toplam para 300 bin lere cıksa sınırınız nedir ?
11-Paramın başka bir hesaba emanet edeceğim için bana bir güvence verebiliyormusunuz. Yada bu hizmet yasal bir presedura dayanabiliyor mu Olurda param eksilir veya bir şekilde tarafınızdan bana geri verilmezse hangi dayanaklarla sizden paramı isteyebilirim yada hakkımı savunabilirim ?
NOT: böyle bir iyilik için niçin tek bir hesapata tüm parlar toplanıyor sizin bu iyi niyetinizi gören ve bundan yararlanmak isteyen BEN.
Guruba girmek yerine yazdıgınız robotları bana gönderseniz aynı yola çıkmıyormu nasılsa herhangibir menfaat gütmüyorsunuz.
bu link http://www.spk.gov.tr/Sayfa/Index/3/6
bu linkin resmi
https://i.hizliresim.com/1G3jbp.png
bu da ilgili madde tam metin
7. İnternet üzerinden yapılan yorum ve tavsiyeler ile ilgili olarak Sermaye Piyasası Kurulunun denetim faaliyetleri nelerdir?
Sermaye piyasalarında yatırım danışmanlığı Sermaye Piyasası Kurulundan yatırım danışmanlığı yetki belgesi alan aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar ve portföy yönetim şirketleri tarafından yapılabilmektedir. Diğer kurum ya da şahısların yatırım danışmanlığı yapmaları yürürlükteki düzenlemeler kapsamında kesinlikle mümkün değildir. Yetki belgesi olmadan yatırım danışmanlığı yapmak 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezasını ve elde edilen menfaatin üç katından az olmamak üzere para cezasını gerektiren bir suçtur. Bu nedenle, internet üzerinden yorum ve tavsiyelerde bulunulması, sermaye piyasalarında yatırım danışmanlığı faaliyeti kapsamına girdiği takdirde suç olmaktadır.
Ayrıca Sermaye Piyasası Kanunu'nun 47'nci maddesinin A-3 bendi uyarınca sermaye piyasası araçlarının değerini etkileyebilecek yalan, yanlış, yanıltıcı, mesnetsiz bilgi vermek, haber yaymak ve yorum yapmak suç olarak sayılmıştır. İnternet sitelerinde yayınlanan yorum ve tavsiyelerin içeriği bu yönüyle de Sermaye Piyasası Kurulunca incelenmektedir.
İnternet sitelerinde yaygın bir şekilde hisse senetlerine ilişkin olarak yorum ve tavsiyelerde bulunulduğu görülmektedir. Site sahiplerinin ve forum yöneticilerinin de site ve forumlarında yapılan yorumların yönlendirici nitelikte olmaması hususunda gereken dikkat ve özeni göstermeleri gerekmektedir.
Bununla birlikte, internet sitelerinde yer alan yorum ve tavsiyeler ile ilgili mağduriyetlerin oluşmaması için yatırımcıların;
(1) Sanal ortamda yer alan bilgi, yorum, görüş ve önerilere dayanarak işlem yapmaktan kaçınmaları,
(2) Kendisini yatırım uzmanı olarak göstermeye çalışan yetkisiz şahıs, şirket, internet sitesi ya da forumlar tarafından yapılan yorum, tavsiye ve iddialara inanmamaları,
(3) Zarara uğramamak için gerekli basiret, dikkat ve özeni göstermeleri, sanal ortamdaki dedikodu ve yorumlara güvenerek işlem yapmaları durumunda uğradıkları zararı tazmin etmeleri imkânının bulunmadığı,
(4) Yatırım tavsiyelerini sadece yatırım danışmanlığı yetki belgesine sahip olan kurumlardan almaları,
(5) Yatırım kararlarını yatırım danışmanlığı yetki belgesine sahip aracı kuruluşlar veya diğer piyasa profesyonelleri tarafından yapılmış analiz ve araştırmaları değerlendirerek vermeleri,
gerekmektedir.