Tavana yazSM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tavana yazSM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
son saat iyi savaş oldu tahtada....
kaptıran olmuştur muhakkak....
yarın herhalde
ateks=10x edip olur herhalde...
en son 12.25 te olmuştu galiba....
parite yapmak iyidir...
https://i.hizliresim.com/cPMinV.png
son 1 saat al-sat....
Ateks bir başka olmuş,,ama insan birçok konuda çekiniyor,görelim neyler..sonuçta çok şükür
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eylülde önce edip 2,5 -3,7 intem 19-27 uçtular, oldu bitti,,,, ardından ATEKS idi, ve show yapıyor,,,
şimdi yine intem ???
Ateks tahtacımız kendine geldi [emoji16] devreyi kesip rahatladı
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az önce yine kesti,,brüt yolu görünüyor sankiSM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kessin bürüt mürüt farketmez maliyeti neredeyse sıfıra düşürdüm sabırla beklerim
Hacim rekor kırıyor....günlükçülere aman vermemeye çalışıyor gibi..ama hacime bakıldığında trade savaşı var sanki..ytd
Bu yılı saymazsak En son böyle bir hacimi 2017 yılında yapmıştı sonra baya bir geri çekilme olmuştu.
sabah toplantıda olduğum için 29 civarına %20 yazılmıştım hepsini almışlar sanki ne yapacaklarsa :))
sanki biraz rahatladım diyecem ama kendimi boşlukta hissediyorum...
Evet daha karpuz kesilecek bence de..karpuzun ne olduğunu herkes biliyor zaten....karpuzun yanında kavun da var...yani bedelsiz..bir gün hepimiz dönüp hisse fiyatına baktığımızda " hayaldi gerçek oldu " diyebilir miyiz acaba .? Sesli düşündüm kimse etkilenmesin lütfen ..o yüzden de kesinlikle ytd..
Şöyle aylık grafiği karşıma alıp baktığımda son 5 yılın nerdeyse yatay olduğunu ve son 6 aydır da yukarı yönlü ayrıştığını görüyorum..iyimser yönüm jants'vari bir yükseliş diyor öteki tarafım saçmala bi sakin ol diyor..ytd
JANTSA karına bak bizim zarara bak
Adamlar turggyo da.
Artık buraya 2 ay sonra gelirler artık...
Ama bugün 2 kere satış fırsatı tanıdılar tahtada...
Türkerleri 120 yaparlar artık
Girdiklerini %50 yapıp serbeste bırakıyorlar
Belli olmaz snap kardeşim her şey nasib
Bu nazım arkadaş nerde habeti olsn var mı..
Yoksa aramızda mı...
Şükür turgg de bana ilk harekette vb bir kaç tredede yüzde yüz kar bıraktı sen söyleyince zaten takibimdeydi zamanı geldi gibi dedim alayım derken fırladı kaçtı alamadım
Nazım buhar oldu,,küstü adam borsaya ateks yüzünden..hala buradaysa da çalı arkasındadır..
Genelde olan biteni çok İyi anlıyorsunuz,grafiğe göre sizin öngördüğünüzün çok üstüne çıktı,,burnunu aşağı çevirirse ve uzun süre oyalanırsa bu eski ateksin dönüşü olur ve en azından bana göre çok ta anormal bir durum olmayacak..
Hissiyatım kısa zamanda çok yukarıları olur diyor ama .....ama ateks işte..
Türker Proje nin pd/dd 4.67 olduğu ortamda , Ateks in pd/dd 1.40 larda olması normal mi size...ikisinin de arsa hikayesi hadi örtüşssün diyelim..600 çalışanı, ağırlıklı cirosu AB ülkelerine olan 60 yıllık bir firma..entegre yatırımları ve üretimi sürekli yenilenen bir firma....ben henüz hakettiği fiyatlarda olmadığını düşünüyorum açıkcası..çabuk toparlayacaktır .. öyle umuyorum..bekleyip göreceğiz...ytd
Ben sadece adamların hisse hareketlerindeki karekterine göre öngörüde bulundum..
Diğer hisselerke uğraşırken diğerlerini nadasa bırakıyorlar...grafik ve tahta hareketlerinden dolayı bu yorumu yaptım...
Birde ben grubun arsa muhabbetini önemsediğini zannetmiyorum... her iki senette....
(Çünkü çok umurlarında olsa idi 8 milyon zarara senedi 30 lara taşımazlardı..
Para her şeyi çözer...
Amaçları para kazanmak...)
Ha bunu kullanıyorlar mı...
Evet...bence kullanıyorlar...
Snap neden dillenmiyor kuşlu da ve başka platformlarda böyük höstadlar tarafından... Bana öyle geliyor ki altın vuruşu bekliyorlar... Tabiki sadece tahmin yatırım tavsiyesi olamaz... Sizin dediğiniz de doğru yaklaşım sürüyorlar sonra baya bir zaman nadasa bırakıyor yükselten grup... Buradan da çok güçlü olmadıklarını çıkarım yapıyorum tahminen çünkü sadece 2 karpuz taşıyabiliyorlar... Belki bu sefer farklı olur.... Ben hisselerimin üçte birini sattım bu yükselişte kalan hisselerle sabırla beklemeye devam...
Her zaman yaparım yeni değil... Hisse belli bir noktaya gelince bir kısmını azar azar satarım ta ki maliyeti sıfıra çekince bırakırım kalan lotları.... Böylece kafam rahat olur ister çıksın ister düşsün... Ateks de maliyetim şuan sıfıra yakındır tabi ki keyfim yerinde
Mesela burda korkmam niye tahtacı sen işi bilmiyorsun bu hisse ucuz kardeşim zirvede bile olsa çoğu hisse pd ler 5 lerde bu ise bir arsası bu fiyat eder... Sen devam et biz çıkacağımız yeri biliriz zamanımız da paramız da var şükür
Sevgili ateks özüne dönüş sinyali mi veriyon?
50 dk da kilit oldu.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2a315d743f.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f3e0acae92.jpg
Bilmem, anlamam pek, çoook amatörüm
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satanı asla pişman etmeyen en müthiş trade kağıdı. Al sat al sat. Harikasın ateks. Daha aşşalarda bekliyooz.
Alım seviyemiz var aklımızda gelirse alırız sattığımız lotları koyarız tahtacııı gel gel daha çok varYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
365 gün öncesine göre % 113 prim yapmış, yılbaşına göre % 81
1990 şahin olsa ancak bu kadar kazandırabilirdi daha ne olsun.
borsada uzun vadeli yatırımcının her halukarda kazandığını en iyi bu hisse ispat ediyor.