ha ha haaa, sanıyorum ihale haberi geliyor abisi bryat devre kesmiş - % 8 endeks -% 4 düşmüş bizim başçaçvuş -% 1.5 düşmüş bunda bir gariplik var belki telafi eder ileriki dakikalarda..iyice düşsün kycı kalmasın artık ne b... yiyecekse yesin ş... oç
Printable View
ha ha haaa, sanıyorum ihale haberi geliyor abisi bryat devre kesmiş - % 8 endeks -% 4 düşmüş bizim başçaçvuş -% 1.5 düşmüş bunda bir gariplik var belki telafi eder ileriki dakikalarda..iyice düşsün kycı kalmasın artık ne b... yiyecekse yesin ş... oç
ercb ve erbosda hareket yok ihale haberi değil de taşınma haberi ve arkasından gelecek haberler mi yoksam borçlanma izni mi len bunlar adamı deli eder..
ahanda ercb atak yaptı
yarın toplar bugün girenleri cezalandırdı satılanları yarın yerine koyar perşembe günü ihale haberi gelir onu da satış için kullanır ********..bize daha büyük lazım tahtacı..o da sende yok anca kendi küçüğüyle bu kadar yapabiliyor, kendince tatmin oluyor bu hareketlerden sahibi öyle istiyor kemikle çalışıyor basiretsiz..
keske bunlarida satip ercb gecirseymisim ,
dökülecek birsey yok aylardir ayni hikaye sür gitsin satmiyoruz iste :)
insallah tez zamanda istegine kavusursun
artık yavaş yavaş yerine koyması lazım it-in
hayır arkadaş küfür edince kızıp sliyonuz. Ne denir bunun yaptığına borsa zirveden %17 geri geldi bu adi zirveden nerdeyse %33 düştü. Ne oldu iflasmı ettin, dükkanımı kapadınız yoksa ederi buyduda yukardan bizemi çaktınız. Borsa kadar düş canımı ye ama böyle yapmaya devam edersen, millette seni o ürettiğin boruların üstüne oturtur ona göre
erciyas kazanamadığı ihaleye bile kap atıyor helal olsun adamlara faz 2 yi alamamışlar, bizim öküz de atacak inşallah kazandık diye
şu kağıdın haline bak,tuvalet kağıdı bile bundan daha değerli,tüü sizin halinize...
bugün gönderirler artık kazandığını, ancak benim beklediğim haber bu değil..
Borsada yine aynı senaryo önce gel gel, sonra ele vermece. Bakalım seçimlere kadar ne kadar tekrarlayacak. Bizim şanssızlığımız bu senaryoyo bu bokton senette yakalanmamız, en çok burdaki arkadaşlaş zarar gördü. Borsanın en boktan kağıdı. Hiç bir zaman uçacak kaçacak diyen provakatörlere inanmayın hepsi planlı ele verme operasyonlarıdır. Rasyolarına güvendiğiniz kağıtlardan vazgeçmeyin. Bak onlar yerine geldi bile, burda 80-90 arası alanlar kim bilir ne kadar uzuncu oldu.
İstediğiniz oldu 69 TL defter değeri olan şirketi 57.85 TL piyasa değerine düşürdünüz, size inanan yatırımcılar ile deprem bölgesindeki 400.000 yatırımcının acziyetini kullanıp hisselerini ele geçirerek amacınıza ulaştığınızı düşünüyorum, ey tahtacılar(!) burada kullandığınız tahtaları günü geldiğinde inşallah sizin üzerinize inşa etmek, ateşinizi harlandırmak için kullanırlar..ve şu karanlık günlerde bu tahtacılara(patronlar fiyat hareketlerine bizim dahlimiz yok diyorlar ya) yapması gereken hisse alımı vs. müdahaleleri yapmayarak hizmet eden şirket sahiplerini de Allah'a havale ediyorum..Yatırımcılar arasında ayrım yaparak her daim büyük yatırımcıların menfaatini düşünerek hareket eden BİST ve SPK kurumunun değerli saygın liyakatlı yöneticilerini de aldıkları kararlarını alkışlıyor(!) hatta hisselerin %10 tavan ve taban limitlerini % 100'e çıkarmalarını tavsiye ediyorum ki yatırımcı daha fazla üzülmesin şirketler hakkettikleri değer olan 0'a kavuşsunlar..
SPK nın başındaki beceriksiz yöneticiler pazartesi borsayı açmıyacaktınız. İnsanlar canının derdine düşmüş, bazı tahtacılarda ceplerini doldurmanın peşinde. Eğer çekinceniz yoksa pazartesinden beri manipülasyon işlemleri yapanları araştırın, gerekirse bu işlemleri iptal edin. Yoksa gün gelir birleri bunun hesabını sorar sizden.
hay vicdansız k.... tahtacı, şu deprem felaketinde bile üçün beşin hesabını yapıyorsun.zor durumda olanların satmak zorunda kalacağı hisselerine mi kaldın, gözünü toprak doyursun...defter değerinin iki üç ..katında olan bist şirketlerinin çoğu geri alım veya bedelsiz açıkladı..bizim şirketten ses seda yok..patron tahtacıya meydanı bırakmış diyorum daha ağır konuşmak istemiyorum, eğer tahtacı olmasa bu hisse en az 200 TL..şirketi pazara çıkarıyorlar sen 66 tlden fazla etmezsin diyorlar şirketin sahibi demiyor ki benim şirketim 66 tlden nasıl satılır, yazık gerçekten çok yazık...
Bu borucu değil sanırım, Eğer endeks zirveye gelirse, tüm borucular tavan olursa biraz kıpırdayacak...
9,5TL hisse başı kar. hayırlı olsun.
Hayirli olsun diyelim,
0,0952192 x 1000 =95.2192 TL
3,5-4,00 temettü verir minimum belki fazlasını tabi dağıtma oranını bilmiyoruz geçen yıl yüzde 41 ini dağıtmış.
belki bedelsiz gelir bakalım tam tutma zamanı benim için. kordsa sevindirmedi bu bari güzel karlar patlata patlata devam eder bu sene umarım.
2020 12 aylık hasılat 3 milyar 728 milyon hisse sermayesinin hasılata oranı 26 30 tl 14 ocak 2021 de 39 tl gördü yani % 50 fazlasını gördü o zamanlar kar da az geliyordu f / k oranları çok yükseklerdeydi
şimdi 22 milyar 205 milyon sermaye ye bölünce 156 60 tl erbosan ve ercb boru ile hasılatlarını . f / k oranlarını karşılaştırın onlara göre ne kadar ucuz görürüz . önceki seneye göre hasılat % 200 artmış 2023 12 aylığında hatırı sayılır artış olacaktır buda kara çok iyi yansır ben 2024 yılı 12 aylığı görünceye kadar tutma tarafındayım her yatırımcı kendi bilir .
yatırım tavsiyesi değildir
gece yarısı gelen bilanço, sürprizlere devam yatırımcılar için caydırıcı olan fk ve kar rakamları da düzeldi..bilançoyu neden erken gönderdi ? işareti...bilançoyu beklediğimiz haberlerle desteklenirse bryatın fiyatlaması kadar olmasa da güzel yerlere gelir..bu bilançodan sonra balinaların dikkatini çekmiştir, bu fiyatlardan mal kapırmaması lazım...
bugün 385.000 lot ile tavan olmuştu veya tavandan işlem gördü, tavanda bekleyen lot 545.000 lot civarı
100 tl ye kadar soluksuz gitse kimse neden gitti diyemez. pd/dd 1,00 altında şirket mi kaldı
Hah, yeter bu kadar çıktığın, şimdi sal 70'lere dosdoğru...
Mayısın ortasına kadar hedef 7 euro
şimdi hangi haberi bekliyoruz:) adam(!) hisseden soğutmuş insanları % 25'e yakın gitmiş gelen giden yok kycı olarak nereden anlıyoruz sosyal medya paylaşımlarından, ikiye katlayınca damlarlar
Borusan Mannesmann, Boru Hatları ile Petrol
Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) tarafından gerçekleştirilen "Batı Karadeniz
Faz 2 DGBH Projesi Çelik Boru Mal Alımı İşi"' ihalesine, Noksel Çelik Boru
San. A.Ş. ile kurmuş olduğu iş ortaklığıyla katılmış ve söz konusu ihale
1.158.047.261 TL bedel ile iş ortaklığı tarafından kesin olarak kazanılarak,
BOTAŞ'la sözleşme imzalanmıştır.
İhale tutarı içerisinde Borusan Mannesmann'ın
payı 592.081.271 TL olacaktır. Söz konusu boruların sevkiyatı 2023 yılı 2.
çeyreğinde yapılmaya başlanacak ve aynı yılın 3. çeyreğinde
tamamlanacaktır.