-
Kaleci buffon juventustan ayrılıyor şimdi psg de...
İniesta barcayı birakiyor şimdi japonyada...
Bu isimler takimlarinda büyuk sembol, takimlarını basarıdan başarıya kosturmuş çok buyuk futbolcular...
Biz ise sayesinde 5 yildır 4. Yıldızı takamadıgimız volkana hâlâ tahammül ediyoruz yermiyor birde sahip çıkıyoruz...
Duygusallıkla takım yönetirsen yedigin tek 1 golle 100 trilyonun uçar gider...
Yedigin tek 1 gol ile şampiyonlugun gider, şamp liginde yarı finalin gider...
Volkan için Feneri çok seviyor diyen arkadaşlar Volkan feneri zerre sevseydi 5 yıl önce gitmişti...gitmediysede bu yıl jübilesini yapmısti volkan feneri değil fenerden aldıgı parayı seviyor....
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Aziz de çok buyuk hizmetler etmişti gördük....dedimki bu azizi stadta yuhalayacaklar ve rezil bir şekilde gidecek ..eğer bunu istemiyorsa efendi gibi bırakmalı, bırakmadı sonunu gördük....
Volkanda hafizalarda iyi bir kalece gibi kalmak istiyorsa zirvede bırakmalıydı, her gecen gun her oynanan maç kredisinden gidiyor....sonu azize benzeyecek aha yazın...
-
Volkan,Alper, gulliano, atıf, valbuena, isla, m.topal gibi ne kadar ugraşsanda düzene girmeyen ve yaşı ilerlemisler gönderilmeli....gönderecek yer bulursan !!!!
-
Aykutu yediniz...
Azizi yediniz...
Volkani yedirmeyiz....
)))))))))))
-
https://i.hizliresim.com/2aqymv.png
Futboldan anlayan yazarlar 2-3 hatta 5 yıl gerimden gelselerde dogruyu yazmaya başlıyorlar....
-
https://i.hizliresim.com/9NAR83.png
Burda da yine bizim yıllardır bahsettigimiz, bazilarının hayran olduğu kazmalardan bahsetmiş...
Artık rıdvan bile volkanı eleştiriyor.
-
Biz aziz bu kulube ihanet ediyor, zarar veriyor, boyle fenerlimi olunur derken, adamı babası gibi savunanlar acı gercegi mali tablolar çikınca gördü....
Ayni vatandaşlar yillardır da volkanı savunur....yok fenerin çocugu, yok efsane, yok bilmem ne...
Azizde nasil gercekleri girduyseniz gittikten sonra yerlerine geleni seyredince volkanında, m.topalonda nasil bir odun oldugunu anlayacaksınız...
Siz gerçekleri önceden göremiyorsunuz tabi bu futbol zekası ile alakali bir durum Allah vermemince vermiyor...
-
Yanarim su topal-josef ikilisine alternatif uretemedigimize yanarim. Neustadterin teknik zaafiyeti bunlara eklenince hucum ritmi cok bozuluyor. Dönen toplar karsilansa bile efektif olarak karşı kaleye yonlendirilemediginden rakibi sindiremiyoruz bogamiyoruz. O bolgeye kaliteli bur ayak sart ve umarim gulyabani çöpunun yerine buraya takviye yapılır.
-
Bir de bu isin ne kitabini okumus ne sahada tatbik etmis sade taraftarlar olarak, aykit efendiden dinleyemedigimiz kornerlerde iki kisiyi topun başına dikme dehasinin mantığını Cocu kamuoyuna aciklarsa sevinirim. Zira ben rakip kale sahasından bir kisiyo oraya cekmenin terazide bizden adam eksiltmeye nazaran pozitif katkisini goremedim. Dünya futbolunda da yaygınlığı olmayan bu isi takima saran ve hala sürdüren etken nedir? Umarim rakimin eskilerinden abi kilikli birinin aklina uyulmuyordur!!
-
''Giuliano Victor de Paula'nın Suudi Arabistan Kulübü Al Nassr FC'ye transferi için görüşmelere başlanmıştır.''
eeee gulliano ben sana ta geçen sene söyledim bu futbolunla ne brezilya milli takımına gidersin ne dünya kupasına....
gitsen gitsen aha böyle Al Nassr FC ye gidersin....
Volkanıda yanında bonus olarak verseler keşke
-
Başkan Ali koç Volkan ve Mehmet topal ile 10 dk lık bir goruşme yapmıs ve kendilerini toparlamalari konusunda uyarmış...
Sayın başkan uyarilarız boş...adamların yetenek kabiliyeti o kadar, yani olan bu bunlardan daha iyi bir futbol beklemek abesle iştigal...biri odun biri kazma
-
Tum Fenerbahcelilere ve hissenet uyelerine İyi bayramlar.
-
Alıntı:
Originally Posted by
seenop
Tum Fenerbahcelilere ve hissenet uyelerine İyi bayramlar.
Tum gerçek renktaşlara iyi bayramlar...
-
comolli ve fenerbahçe..
-
Yeni transferlerimize hoşgeldin diyor ve umutla orta sahaya oyun zekası ve yetenegi ust duzey bir transfer bekliyorum. Göztepe den alınacak uc puan ertesi hafta mabede ellibin kişiyi getirecegi icin trend baslatmak adina cok onemli olacak. Basarilar Fenerbahcemize!
-
Stoper için Diego Reyes konuşuluyor. Tahminimce Neustadter'i klübeye gönderir.
Dün Michael Frey'in videolarını izledim. Videolar aldatıcı olabilmekle birlikte savaşçılığı, top kazanma becerisi ve son vuruşları hoşuma gitti.
Bizimkileri Josef'in satışı için de kutluyorum. Gomis'i 6 m euroya satabildi rakip, biz iyi para soktuk kasaya hele ki yaşı da varken Josef'İn.
-
Besiktaş liverpol kalecisi loris i kiralamış !!!
Bizim onca transfere bedel bir transfer...
Bu senede Volkan a kaldik gibi gözükuyor...Allah yardımcimız olsun
-
fenerbahçe de transfer zamanı
-
Slimani takimin kakitesini tek basina yuzde yirmi artiriyor. Dirar copunden de tez kurtulursak iyi olacak. Ikinci yarida ilk devredeki pozisyonlari bulursak bur tane cakariz o da yeter.
-
Sorması ayiptır...
Biz deplasmanda malatyayi, göztepeyi yenemezsek kimi yeneceğiz ?
Bursa,cicon,besiktas,basaksehir, tranzon ? Hangisini !!!!
-
Dijiturk ve fb tv...
10 defa tekrar ettiler yok top cok iyi yere gitti, yok volkanın yapacagı bir sey yok falan filan...
Adamlarda hemen bir volkan savunması ))))
Kardeş açın biraz da avrupadan futbol seyredin elin gavuru ne toplar çıkarıyor...
Hee tabiki bu topu volkanın o gobekle o kalıpla cıkarma sansı yok ona bende katılıyorum
-
Volan,topal,dirar,alper,h.ali....
Bunlarla mac kazanamayacagını cocu da ögrenecek tabi ömrü yeterse....
-
Sonra kötü olan biz niye ?
Çok elestiriyoruz )))
Her hafta yenil, her kaleye gelen gol olsun, sevinek o zaman #$@
Maglubiyeti felan gectim arkadas oyun yok futbol yok....
-
Yeni gelen transferler ile de hadi 2 hafta daha bekleyelim....
Yok sa bi numara bu sezonda bitmiştir kimse polyannacılık oynamasın...gecen yıl oynayanların husranina sahit olduk malesef....
-
Boyle devam ederse ne cocu ne ali koç kimse kusura bakmasın...saydirma sezonu açılır....
Sezon başimdan beri yırtiniyoz kaleci...kaleci...kaleciiiiii...
Ula transfer yapilmadık mevki kalmadı ama kaleci ayni kaleci yeminle hayret ki hayret...
Volkan bunlara ne yapıyor ciddi ciddi merak ediyorum
-
Sahane topcularimiz ve aykitin kornerdiregine iki kisi dikme dehasini devam etttiren koku bey ikinci yarida beni sasirtarak ama kendileri icin sasirtici olmayan sekilde rezil bir oyunla ve gelen ilk suttta uc puani vererek hevesle gecen bir hafta sonunda daha taraftari uzduler. Tamam takimin yarisi cop ok..peki malatyali giztepeli oyuncularin gosterdigi hirs ve mucadeleyi gostermeleri icin ne gerekiyor daha? Birkac haftaya "kaptan volkan duruma el koydu " laflari duyarsak batakta gecen son bes yila yenisi eklendi demektir. Yeni yonetimden hizli aksiyon bekliyorum!
-
5 yil 3 temmuza bağladık, her başarısızlıga bahane olarak kullandik...
Şmdiki modamız mali durum...her yenilgiye her başarısizlıga yeni kulpumuz hayırlı olsun...
1- kaleci 2- m.topal...
Bizim 5 yildir sorunumuz bu....geç 3 temmmuzu mali durumu...kor gözler yıllardır goremiyor sorunu...gözünüze çöp kaçsın inşallah
-
Son 5 yıl....
Tüm başarısizlari tatmış kim var takımda ?
Başkan ? Hoca ? Malzemeci ?
Yok kimse kalmadı hepsi gitti...volkan ve topal var sadece...tesadüfmü ?
-
Volkanı eleştiriyorum...topalıda niye ?
Volkan ne kadar iyi olursa olsun Fenerbahçenin kalesini koruyacak kadar iyi bir kaleci değil...bunu kendiside yediği hatalı gollerle ispat etti...Sadece Fenerde değil milli takımdada başarısız bir kaleciydi...
Şaban şükür...oynadığı dönemde hep derdim hanzonun biri diye ama adamı metin oktay yaptılar yere göge sığdıramazlardı ne oldu ? gitti avrupada havasını aldı geldi ))) hani iyi goldüydün niye birşey yapamadın ????
Volkanın durumuda benzer bu kadar iyi bir kaleci olmamasına rağmen niyeyse belli bir kesim laf söyletmez,eleştiri yaptırmaz savunurda savunur !!! sorarsanızda dünyanın en iyi kalecisidir....daha ileri giderseniz fenerbahçenin çocuğundan girer duygu sömürüsü kısmına geçiş yaparlar...
Sanki Fenerde bedava oynamış, parasından büyük fedakarlıklar yapmış, malını mülkünü fenere bağışlamış !!!!
Konunun özeti : Volkan Fenerde aldığı paranın hiç bir sezon hakkını verememiş, Fenerin kalesini Fenere yakışır şekilde koruyamamış vasat bir kalecidir. Savunulacak bir tarafı yoktur, Aldığı paranın 10 mislinden fazlasınıda şahsi hatalarıyla Fenere ödetmiş biridir...
Teknoloji var açın internetinizi volkanın yediği hatalı golleri seyredin, rahatlıkla bir kitap yazılır
-
Tabi topikte şöylede bir durum var )))))
Biz neye kötü dersek kimi eleştirirsek birilerinin kahramanı oluveriyor...
Atıf,dirar,topal,volkan,alper,h.ali,ozan şu anki durumlarıyla Fenerde değil Süper liğde dahi oynayacak kapasitede değiller, istedikleri kadar çalışsınlar o kapasiteye gelme imkanlarıda yoktur....Belki 1.ligde oynarlar
-
Yeni transferler hayırlı olsun...
Bana sorarsanız transfer edilen futbolcular ( gelirse kaleci harun dahil) hayalimizdeki Fenerbahcenin anca yedekleri olabilir....Tabi durum ortada yapacakta çok bir şey yok, Azizin iteledigi kazık çıkana kadar malesef elde olan bunlar...
Tek teselli rakiplerimizinde bizden cok bir farkı olmaması...
-
Fener çok süper bir kaleci almalı
forvet lazım bol gol atmak lazım Fener şampiyon olmalı Fener Şampiyon olmayı sever taraftar şampiyonluk bekler
-
Çok iyi gruba düştük. Bu kadar talihli oldugumuz bir sene hatırlamıyorum hatta. Biz ki smp.lar ligi elemelerinde uefayi alma potansiyelli rakipleri çekmiş klubuz. Basarilar Fenerbahçemize!
-
Kaleci kaleci kaleci....dilimizde tuy bitti...
Maçı seyredemiyorum tv de sıkıntı var, sadece 24-28 dk lar arsını seyrettim harun müthiş bir kurtarış yaptı,volkanın o topu kurtarma sansı hic yoktu... inşallah böyle devam eder
-
Alıntı:
Originally Posted by
seer
Bana sorarsanız transfer edilen futbolcular ( gelirse kaleci harun dahil) hayalimizdeki Fenerbahcenin anca yedekleri olabilir....Tabi durum ortada yapacakta çok bir şey yok, Azizin iteledigi kazık çıkana kadar malesef elde olan bunlar...
SM-N910C cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay arkadaş, Rıdvan ben ne yazdımsa aynısını söyledi....
"Bu futbolcular hayalimizdeki fenerden uzak futbolcular diyor"
Azizin kazzıgı kolay çikmıyor rıdvan hocam...en az 1-2 senemiz var...en az..belkide 3-5 sene
Kalmasada sabır...
-
İsimiz is. Bence cocu hemen.yollanmali takımı kagit helvaya çevirdi iyice. Turkiye ligini bilen biri mümkünse ersun hoca getirilmeli.
-
Alıntı:
Originally Posted by
seenop
İsimiz is. Bence cocu hemen.yollanmali takımı kagit helvaya çevirdi iyice. Turkiye ligini bilen biri mümkünse ersun hoca getirilmeli.
Bence hocalık bir sey yok, adam kendini ispat etmiş biri...
En azından cincona kadıköyde kupa kaldırtma acizliğini ýaşatmamış, aziz kuklası değil...
Diger taeaftaki aykut hayranları 2. Olmayı büyuk başarı gordüklerinden aykuta ozlemleri var ama futbol kafası olmadıgından bos boş konuşuyorlar...
Cocu kim aykut kim arkadaş önce onu bi öğrenin...
Aykutu kıyaslıyorsan ersunla kıyasla,senolla kıyasla,ertuğrulla kıyasla diyecem ama kafa dar...
Şu anki kadro aykutta olsa atıf oynardı,aykut oynardı,dirar oynardı çokta fark olmazdı....
Az daha cesaretli olunda aziz ali koçtan iyiydi deyin )))))
-
Özetleri seyrettim, 3. Gol haruna yakışmamış...
Genelinde volkandan iyi olduğu bariz belli..
Defans yol geçen hanı..
Aykutun cocu dan iyi hoca olduğunu iddia etmek, futbol cahili olmanın göstergesi...
Daha önce dedigim gibi hen eskiler hem yeniler Fenerbahçede oynauacak kapasitede futbolcular olmasada bu ligde şampiyon olamayacak kadar da vasat değiller...
Azizi anmaya devam edelim, daha da çok anacagız böyle giderse
-
Alıntı:
Originally Posted by
seer
SM-N910C cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dediğimiz gibi liğ deki rakiplerde tırt....ezikler evinde anyalyaya yeniliyor, çakma lider hamsiden 4 yiyor vs.vs....
Lige verilen arayı iyi değerlendirip, iyi bir dönüş yapmak şart...
İşimize bakıp durumu düzeltmeliyiz...
Futbol cahilleri aykut sayıklasın, volkan, topal sevdasıyla yatıp kalksın ))))
-
Diğer mahalle....
Aramızdaki fark şu, ben burada ne dedimse 1 hafta sonra tv lerde futbol yorumcuları aynısını der...
Ben volkan hanzo derim beni haklı çikarıp kaleyi tutan her şutu yer...
Ben aziz kulübü yiyor derim gider gitmez butun pisliği ortaya çikar..
Ben aykut bu takımı şampiyon yapamaz derim, sezon sonu haklı çikarım...
Ben m.topal mevkisinin hakkinı veremiyor derim, 1 sezonda topalın hatasından 10 tane gol yersin..
Ben eleştirirken Fenere zarar verene her lafı söylerim, kimseye fenere hizmet ediyor kafasıyla bakmam...şu an başkan ali koç hariç kimse Fenere hizmet etmiyor, herkes parasını alıyor ve aldigı paranın karşılıgı oynamaya çalışiyor...babasının hayrına oynayan varsa veya aldıgı paranın hakkını veren varsa tebrik edeyim...