2000 lotu koydu masaya gel bunu al dedi
O da geldi cizdi iyi mi :) 1464.75, lotlar alım tarafındaydı shortor pala geldi cizdi
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
2000 lotu koydu masaya gel bunu al dedi
O da geldi cizdi iyi mi :) 1464.75, lotlar alım tarafındaydı shortor pala geldi cizdi
pala göstere göstere aldı..oynat bakalım uğurcum..:oleyo:
Poz hafiflettim 2/5 long maliyet 1439.99 oyna devam şimdi palacan sistem de alda kivran biz izleyelim keyifli görünüyor.
1.476 gelirse ben de şortlarım...
SON DAKİKA | Sağlık Bakanı Koca: "Aşılamaya 11 Aralık'tan itibaren kademeli olarak başlıyoruz."
Alenichev sevdiğimiz bir kardeşimizdi. Adabı giyinmeyi iyi bilirdi. Mesela ben bilmem. Çok gülerdi, ben gülmem. Alenichev sevdiğimiz bir kardeşimizdi ama impulsif tradeleri vardı, bizde trade sisteme göre yapılır. Para ortaya konur, kime ne lazımsa herkes ihtiyaci kadar alır.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:)) SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toplantı 10-11 aralık iki gün diye hatırlıyorum. Toplantı biterken ilk aşı olabilirSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
lan pala çok adisin olum.
sabah loongculara dayak attı akşam üstü de shortculara :)
nedir olum senin olayın?
Ora short bura shortcular cöküscü teyzeler altıncı babaanneler gene bakakaldı.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahvilde yukarı hareket var. Biraz mal vermeyi düşünüyorum longlarla da hazır hedge etmişken, %70 mala düşelim ne olacak %30 nakitte dursun ne oluuuur ne olmaz
KY bir yöne eğilim gösterip yüklüce poz. açmaya görsün. Hiç affetmiyor bu Palacım ya. Nasıl başarıyor? Kontrat kontrat sayarak tabiki de :)
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen orda ıstatistik çalış adam %100 kesinlikle işlem yapıyor
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabahki kelebekler filan vardı ben o formasyonları hiç bilmiyorum hiç anlamıyorum ne oldu şimdi çalıştı mı o teknik? Öğrenmemize gerek var mı onun için soruyorum.
Gold yukarı
Petrol aşağı
Sermaye piyasaları niye yukarı?...
Bugün dowun dibi tuttu.
Yine gece çalışacaklar herhalde
devletımız calısmıs cabalamıs 50 mılyon doz getırtıyor...hem de aralıkta baslayarak...
bunun kutlaması tavan olmalıydı... cok comert bugunlerde, buralardan long fırsatı verıyor hala...
Dırmalayıp duruy, al Biras daha 2.jetonu atalım pelloş :he:
Dün 146575ten açılan longlar 147600den kapatıldı.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bozgurt ilk raund dayak nasıl? :he:
gulunçlarına iyi geldi mi asdas. :he:
yarın tombul kuşa shortu basarım acımam aga :)
Abey diyelim kendi adıma benim 10 kontrat oynamaya mecalim var fazlasi elimi ayağımı titretiyor. Dun başladım almaya 1464 2, 59 20, 55 20, 50 40 kontrat vurduk sarkmaya devam ediyor mu iblis? Demek ki hatalı vurmuşum yani 1 1 ve daha geniş aralıkta vurmam lazımdı. Neden böyle yaptım? Hirs nedeniyle.
Peki diyelim döndü şimdi, kapanmaya başlıyoruz 2 2 60 tan yukarı 5 puana kapan gitsin hepsini 60 ta kapatırsan sonra moral bitiyor.
Ben 2/5 el sallaya sallaya izliyorum şu an mesela sülalem rahat sistem bisey demeden kılımı kıpırdatmam. 1500 gelirse çok ciddi kar olur zaten beklentim de yatay olduğu için orada kapanırım komple. Mantigi böyle tam oturtamadım hala ekran başında el ayak ayrı oynuyor tecrübe kazandıkça insallah onu da cozersem yine de bu isle uğraşmam çok pis iş bu :(SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu forumda
futbol taraftarı gibi shortcu, longcu olmak
elin açma kapamasıyla gerdeğe girmek
moda oldu gene.
GOLD ve Dow Jones çalıştı hedefe kanatlandı kelebekler.
Parite palası inat ediyor, ama ayı sırtına konan kelebeği kovamıyor.
https://i.hizliresim.com/MtwgYn.png