İtiraf edeyim arkadaşlar
Öğle bunu yazdığımda akşama 1578 i kıracağını düşünüyordum, korkum oydu ama akşam düşündüğüm olmadı, akşam seansı cok rolantiydi
korkmuş ayuluk ondandı Berdog :)
Printable View
1578 1556 bu günkü hareketi hocam..
Bence korkmamak kolay değil..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eğer merkez bankası 100 ve üstünü vermezse sıkıntı yav..
Verirse go go go bence..
SenSor şort olunca düşüyor ben şort olunca düşmüyor, enteresan bişii
Bi dene şortum var 1575 den
bakalım hem sensör hemde ben şortken nasıl bir yol haritası cizecek pala :he:
Şahit abi şaka maka yılsonuna kadar tutuyorlar, anahtar paspasın altında
Şubat vadeyi iyi takip edek, anahtarları alıp tüymesinler...
28.xxx den Fdji longlayip SL olmamasi her 100 puanda extra long pozisyon acmak bunu 25binlere kadar devam ettirmek yanlis hatirlamiyorsam en son 23.xxx lerden de extra pozisyon acmisti ve FDJI sanirim 20binlerden dondu ,
bu kademeli pozisyon acmak mi oluyor ?
Verse de vermese de etkisi kısa sürer. Ana yönü değiştirebilecek bir durum yok. Benim asıl merak ettiğim vade sonları gelen satış gelecek mi. Ayrıca yıl kapanışı da olacağı için bazı hesaplar tutsun diyerek uzlaşma fiyatını aşağı çekmeye ihtiyacı olanların çabası da devreye girebilir. Vade sonuna yakın olmasak uzun gireceğim piyasada güvenip de pozisyon açamıyorum. Açtığım pozisyonlar da trendin tersine short oluyor ve kalıcı olamıyor.
o bizonların son bir tur atmaları olası. asdas. :he:
https://i.hizliresim.com/gmXteg.png
bu noel tatili ne zaman başlayıp ne zaman bitiyor?
139 binden buyana 8 adet kısayım birdaha gelirmi oraya acaba
İyice sıkıştırdılar gelirse şorta töbe birdsha açmam
3 adet daha açabilirim nereden açmak uygun olabilir acaba
Yıl sonu kararsızlığı çok normal..
Nerden nereye geldi diye 2019 dan günümüze simule ederseniz çoğu hisseyi 2019 son Kasım da sistemle olarak trende girmiş al da giden çoğu hisse ortalama ocak başında sat vermiş ama. Şunu unutmayalım covid ülkeye giriş yaptığı ilk partta..
Şimdi durum nasıl olur bunu kestirmesi çok zor..
Şuan içinde coin işlemi yapan çoğu kişiye Allah yardım etsin...
Link alanlar battı.. SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç düşmeyecekmiş gibi geliyor ama biliyorum ki burdan longa dönsem hergün düşüp birdaha çıkmazmış gibi gelecek
Çok iddialı bir soru..
Düne. Kadar yeni zirvelerde dönüş olası denildi şimdi o. Algıda tereddütler en üst safhada..
Biz bunu diyoruz işte..
Algı..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Coinler can alıcı..
Evet uğurlu sayım dedim dinlemediler o kadar .
Ayılar için bu topiği açabilirdim benim için anlamlı bir rakam diye ama vazgeçtim şu anda 5-6 topik sonrası yine Şubat gibi açarım geçen sene olduğu gibi 🤪🤪🤪
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Yani abi kestirmek zor diyorsun
Sanırım tüm şortçuları batırıp dönüş yapacaklar ben dahil
Birde tüm zararı kabul edip buradan turkcele gireyim gibi düşünce içerisindeyim görüşü olan varmı
vıop ta tüm zamanların en yuksegı 1612 sevıyesı gorülmüş
gunluk ve haftalık gostergeler asırı tepede
Nasıl yani diğer vadelerde mi ?
Yani abi düşebilir mi
ama onemlı bır hatırlatma macd gostergesı aylıkda daha yenı baslıyor rallı ye modu var.sahsen ben 180 lık gostergelerle hareket ederim ve gostergemde doygun gorursem sort yonlu hareket ederım1575 den sort actım mesela genelde dogru calısır tam full gırmem kacsada sorun yok her besyuzde poz eklerım sonrada duzeltmelerde kademe kapanırım.boyle oluncada buyuk beklentıde olmayınca hep kazannan oluyor pozlar kesınlıkle dısıplın sart heyecan ve panık tehlıke
kuyumcu sahsen uzuldum cıddı yara almıssın sana akıl vermek ıçın yazmadım burdakı gordugumu yazdım
sahsen bu kadar yukselmesını beklemıyordum.aylık macd benı sasırttı 5.6 aylık bır yukselış gibi yenı farkettım.hergun bu aralar endeksde yalnız sort acıyorum ilk tepkıde kapatıyorum sankı abd borsaları satıs yemeden burası dusmeyecek
Abi zararım büyük insan zarar edince doğru dürüst düşünemiyor
Yapma be mazlum abi senin zarar daha büyükmüş benim zarar 15
1578 uzerı kapanıs 1621 e gıderım der onemseyın
Yani yarın önemli mi157600 kapatmış
arkadaslar elınızde matrıks foreks gıbı sıstemlerınız yoksa vede teknık bılmıyorsanız tavsıyem vıop ta elınız tıtresın
Hastalık var ama borsalar bunu velinimetmiş gibi kutluyor anlamadım gitti
bakın burda yakın zamandır yazmaya sızlerıde bılgılerımle hatalı kararlardan kurtarmak ıcın yazmaya geldım ama bazı arkadaslar bıraz sahsı dusununce sıkıntılar oldugunuda ayrıca belırtmek ısterım
Üzüldüm.. İşte bunu diyoruz hocam 4h ta bile emare yoktu sadece saatlik ihlal 1 defa oldu..
Ah ah... Shorttan kazanması zor hele ki endeks gene hisse yı verirler nakit varsa.. SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.