Onursuzlar yine robota bağlamış. Bryat ın tasmalısı hisse. Bryat a 3 te 1 e endekslemiş soysuzlar.
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Printable View
Onursuzlar yine robota bağlamış. Bryat ın tasmalısı hisse. Bryat a 3 te 1 e endekslemiş soysuzlar.
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Şirket yönetiminin hisselerini teslim ettiği köpeklerin çapı bu kadar. Ellerimiz yırtılırcasına alkışlıyoruz!!!!! alarko yönetimi[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Tahtayı sığ tutmakta ki ısrarınız, bu şeref yoksunlarına konforlu alan yarattığınız için ayrıca alkışı (mecazi, esasen başka şeyleri hak ediyorsunuz) için elimiz yırtılırcasına alkışlıyoruz...[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
Ha bizim şirketimiz beş para etmez, biz böyle mutluyuz, insanların paralarının hissemizdeki hırsızlarca çalınmasına göz yummaya devam edeceğiz diyorsanız Allah sizinde ..... nızı versin. AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Ekotürk TV'de Melis Kobal’ın sunduğu Yönetim Katı programının 20 Nisan Çarşamba günkü konuğu Alarko Carrier Genel Müdürü Sn. Cem Akan olacak. Ar-Ge yatırımları, İklim Okuryazarlığı Araştırması ve 2022 yılı hedeflerinin ayrıntılı konuşulacağı 11:30'daki canlı yayın
Genel Müdür tv yi seviyor
Aldığımız hisse düşüyor,sattığımız yükseliyor,bu kismetmi yoksa tahtacı ve patronların ahlaksızlığı mi.
Sorulması gereken soru şu. Patroncuklar Sermayeyi 10.800.000 den 200.000.000 TL ye çıkarsalar ne kaybederler? Cevap: hiçbirşey.... Sermayelerini İstanbul da bir daire parasında tutarak kendilerine, şirketlerine güvenen binlerce küçük yatırımcısına ihanet ediyorlar. Acaba tahtadaki ekipten bir menfaatleri! Kazançları mı var!!! Çok merak ediyorum...Sermayelerini doğru dürüst bir rakama çıkarmadıkları sürece hep zan altında kalacaklar... Çarşamba TV ye çıkacak zata bunu sormak lazım. Gerçi vereceği cevap belli kem küm serbest piyasa vs.zırvalığı... Çıkar 200 milyona sermayeyi serbest piyasa zırvalığını o zaman yap!!!
Kayıtlı sermaye tavanının önce yükseltilmesi gerekiyormuş,bu bile yapılsa hisse baya yol alır ama ard niyet var ise yapmazlar
Bunu daha önce defalarca yazdım. O konuşma yapacak zata bunu da sormak lazım. Diyeceği şey de gayet açık, yok şirket politikası, yok serbest piyasa, zart zurt... Açık açık biryerlerden talimat mı bekliyoruz!!! diyecek...AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Yarın bi genel müdürü dinleyelim arkadaşlar gerçi be o saatte toplantıda olacağım ama akşama dinlerim Ar-Ge çalışmalar hakkındaki yatırımlarının önemli olacağını düşünüyorum şirketlerin geleceğine iklim konusunun yön vereceğini sanıyorum
Genel müdür konuşsa ne yazar yönetim kağıdı At hırsızlarınin insafına bırakmış kendileri ne geri alım yapıyor yıllardır beklenen bedelsiz sermaye artırımı yapmıyor,Şirketin vizyonu olsa ne olur iklim miklim çalışması kağıda zerre faydası olmaz bu gün gördük adamlar 313 den 301 TL ye on bin lot karşılıklı aşağı oynuyor demek istiyorlar Alarko carrirer bizim oyuncağımız , Şirket bu oyuna göz yumuyor tek teselli At hırsızları da Beter oldu enflasyon karşısında nereye kadar 440 TL den aşağı tutacak lar geçen yıl Marta 450 TL idi bekleme maliyeti var 14 ay oldu
...........
Sanırım CEO iyi konuşuyor
bu gün yoğundum ceo yu dinleyemedim
pazartesi günkü mum bar gayet güzel tam bir marubozu oluşmuş sonraki 2 gün ise bildiğimiz gibi salı günü için bir gap var ama 3 liralık her gapı kapatacak diyede bir kural yok
dünkü mum barı ise yukarı hareketi olurken baskılamışlar fitil yukarıda kalmıl fakat bu gün kü mum barı dünkü mum barda oluşan fitilin fake olduğunu gösteriyor
HAFTALIKLARDA İSE ŞU AN BİR İÇİ DOLU ÇOK GÜZEL YEŞİL BİR MUM BARIMIZ VAR UNUTMADAN HAFTA DAHA BİTMEDİ KEZA AYLIK İÇİNDE AYNI DİYEBİLİRİZ
AYLIK TA İSE HAZİRAN TEMMUZ MUMLARI VE ŞUBAT MART MUMLARI DİP ÇALIŞMASI YAPMIŞ
BU MUM BARLARI ALCAR IN ARALIK 2020 DEKİ MUM BARINDAN AŞAĞI SARKAMAMIŞ ÇÜNKÜ ALCAR IN TRENDİNDEKİ EN GÜZLÜ MUM BU MUM BARIYADI
FAKAT HER ŞEY TAMAM İÇİMN ERKEN AYLIK OLARAK 350 VE ÜZERİ KAPATMALIYIZ VE BİR SONRAKİ HAFTALIK VE AYLIK MUM BARLARIN BUNU TEYİT ETMESİ GEREKİR
FAKAT BİR HABER HER ŞEYİ ALT ÜST EDER VE UMARIM O HABER UZUN ZAMANDAN BERİ BEKLEYEN ARKADAŞLARA DAHA HAYIRLI OLUR
SAYGILAR
YTD
Bu cibiliyetsizlere hiç güvenmiyorum.... Emsalleri 4 hanelerde, bu sürüngen yerlerde!!!
Hiçbirşey kaçırmadınız. Lanet olsun ne işim var benim burada psikolojisinde boş boş konuştu durdu.. Sanki adamı silah zoru ile canlı yayına çıkarmışlar...
Böbrek yatağı soru sorulmadı... Sermayeniz çok düşük, küçük yatırımcılarınızın mağdur olduğu, hissenizdeki hırsız ekip tarafından dolandırıldığı lafı sosyal medyada dolaşıyor, diye sormasını beklerdim... Tabi vereceği cevabı biliyoruz... Kem küm, serbest piyasa vs.vs.vs...Zırvalığı.AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Alcar düşüyor kaybediyorlar😭 alcar yükseliyor gene kaybediyor 😭 alcar 235,10 dan 333.40 a gelmiş hem de her seviyeden sindire sindire alım satım imkanı verip harika paralar kazandırarak ama hala para kazanamamışlar alcar dün güzel bir sil süpür formasyonu ile yukarıya güzel bir çengel iğne iplik birde balta 😂😄çıkışı yapmış uyanıklara harika bir ters köşe de gol atmış helal sana alcar ne demiştik eğer paran rahat değilse alcar almakta satmakta bir pişmanlıktır. Kır şu 360 ı artık,😄😂😂😄 ..kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Müthiş analizcinin birden türeme nedeni meydana çıktı....Arsızzzz
Ağa babana tasmanın sahibine söyle 1/2 sini 350 den teslim ettim. Aşağıda bekliyorum. Fazla bekletmeden 323 den (bugün için geçerli) geri versin... Anladığınız dilden oynuyoruz artık arsııızzzzz...Cibiliyetsizzz...
Adam buna kemik de atmadı, şimdi eliot arkadaş üzerine oynuyor. Şu net, burada paylaşım yapan herkes bu şerronun hedefinde... Niye çıkış öncesi birden burada türedi net anlaşılmıştır herhalde. Bu adiye tekrar soruyorum. Bana özelden yazan ADABEYİ nicki ile alakan ne? Bana 100 liralarda yazan kişi senmisin? Sıkar değilmi buradan yazman.
Hadi naz yapma 323 de bekliyorum[emoji16][emoji16][emoji16] 327 ye kadar getirdin, caz yapma...Getirmem diyorsan söle de başka yere gidip gelicem[emoji854][emoji854][emoji854]
Seans henüz kapanmadı oyuncular hala sahada
CEO nun konuşmasını dinledim fakat bir kez daha dinleyeceğim
340 ve üzeri günlükte takip edilmesi gereken rakam ytd
Demek istiyorlar ki 352 TL yaparız 330 TL de Bu kadar açık oyun At hırsızları devam
etsinler atraksiyonlara bakalım kendileri de beter oldu kağıt 450 TL geçmesi işten değil aslında esas problem Şirket yönetiminde hâlâ seyirciler bey efendiler Üç maymun modunda
portföyümün tamamı kar umrumda değil sadece bu salağı burada her gördüğümde rezil edeceğim
harika paralar sil süpür vakti nakdi başka hiç bir şeyden anlamayan asalak gibi hep aynı şeyleri tekrarlayan speğin algı için kullandığı kemiğini de bizim vermemizi istediği köpek
Buralardan girilir mi acaba arkadaşlar yani fiyat olarak makul mu pahalı mı bilemedim.al sat tavsiyesi olarak algılamayın sadece fikirlerinizi alabilir miyim arkadaşlar.girsem mi beklesem mi kararsız kaldım. Fiyat olarak ucuz mu pahalı mı arkadaşlar asıl sormak istediğim soru bu aslında . teşekkürler
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeş kimsenin günahına girmek istemem. Emsalleri (sermayeleri ve dolaşımdaki lot sayıları) 4 hanelerde. Fakat buradaki ekip aşırı hırsız. Kağıdı 10 yıl boyunca 30-60 arası süründürüp millete kan kusturdular. Şirket yönetimi ni zaten söylemiyorum bile. En son sermaye arttırımı 2003 yılı. Bulunduğumuz yıl 2022!!!! Kayıtlı sermaye tavanına 2003 yılında ulaşıldı. 10.800.000 TL... Yıl 2022 kayıtlı sermaye tavanı 10.800.000!!! 2017 yılında kurumsal firmamız kayıtlı sermaye tavanı süresinin 2022 yılına kadar 10.800.000 TL olarak güncel lensin diye spk ya başvurmuş spk da kardeş bizimle dalga mı geçiyonuz zaten tavandasınız neyi uzatıyorsunuz diye geri dönmüştü. Yani kayıtlı sermaye tavanını bile arttırmaktan acizler!!!! Uzun vatandaş bu arsız hırsızların buradaki paralı uşağıdır, bunuda bilin...!AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Teşekkürler değerli yorumlarınız içinRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulen At hırsızları 25 bin lotla 366 TL tavan olacak kağıda takoz oldunuz beter oldunuz hâlâ uslanmadiniz ,ah sizi gidi ALCAR yönetimi kabahatin büyüğü sizde ne alım yaparsınız ne bedelsiz açıklaması bır Jantsa gibi 1000 TL ye gidecek kağıdı pul ettiniz
331 destek, 374 direnç...16.00 sonrası yönü belli olur. Uzun yaprak yap bir müthişşşş hacimli bir yorum da insanlara biraz faydan olsun. Haa pardon sen insanları çarpanların buradaki paralı uşağıydın değil mi?
331 üzeri haftalık kapanışlar resmi güzelleştirir... Bakalım cibiliyetsizler kapattıracak mı?