Grafik yeniden güzelleşiyor zarar çıkacak galiba 215 üstüne dikkat
Printable View
Grafik yeniden güzelleşiyor zarar çıkacak galiba 215 üstüne dikkat
En çok çıkanlar kervanına katılıp, kervandan ayrılmasan kıyamet mi kopar.
Sonra eşkıyalara yem olmayasın.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu huysuzun gk tarihi ne zaman bir türlü ulaşamadım bakalım ne diyecek gk da. gündem maddeleri de yok eskiler çıkıyor.
Gözler o kadar kapalı ki kimse açılan mahkemeden bahsetmiyor
İşte gözler tamamen kapalı
Pd/dd yanıltıcı çünkü malum bilanço da 700 dönüm arsası yaklaşık 63 trl diye biliyorum 2004 yılı rayiç diye dip not vardı bu yanıltıcı ki bakın sadece ve sadece arsa konuşuyorum diğer ekipman liman vs değil ham boş arsa şimdi sahibinden com vs emsal bulun lütfen ama bulamazsınız böyle kupon denize sıfır üstelik liman imarlı arakası otoban Demiryolu ve su derinliği 1.275 milyar dolarlık Alsancak limanından daha derin olan bulun lütfen rica ediyorum bulabilirseniz bulun hadi burda sadece arsa değil arsanın kıyısı su derinliği de o arsanın değerine emsal şimdi benzer yakın arsalar var emsal uzak ta olsa nitelikli olmasa da emsalleri bile 700 döneme güncelleseniz ortaya akıllara zarar bir defter değeri çıkıyor ama saha geride liman var ekipman bina teçhizat gübre fabrikası var onları da işin uzmanları eklesin bir de indirgenmiş nakit akınları değerlemesi koyun işleyen değeri koyun ne diyim sektör gelişiyor hem öyle bu tarz yeri eli kolu sallaya sallaya alamazsınız böyle eşi benzeri yok böyle limanlar açık arttırma usulü müzayede ye konu kupon benzersiz değer ama gel gelelim an itibariyle borsa değeri sizce kaç para olmalı tahminleri alalım
Bu şirketin faaliyetini yürütmek için üzerine kurulu olduğu arsa değerini bilmeyen yoktur.
Demem o ki arsa arsa dediğimiz şey yatırım maksatlı alınmış, iyi bir fiyatta satılacak bir şey değil..
Belki sadece şirketin el değiştirmesi durumunda gerçek değerinden hesaplanacak bir varlık..
Vergi vb bazı dezavantajlardan dolayı şirket bu değerlemeyi yapmıyor, biz değerini biliyoruz ama keşke şirket değerleme yapsa
PD/DD birin altında olan bir çok firma var, en başta THY 0,4 de
F/K sı da 5 in altında..
Borsanın tek gerçeği temettüdür.
Onun yolu da şirket iyi kar edip yatırımcısıyla paylaşması..
Yoksa birileri gelse de hissemizi sırtlanıp kaldırsa diye bekler dururuz..
Egeen örneğini hepimiz biliriz..
Karlarını katlayıp 70 liradan çıkışa başladığı yıl 2014 idi
O günden 2021 yılına kadar 224 TL brüt temettü verdi..
Artı üstüne sadece bu sene için dağıtacağı temettü brüt 72 lira...
8 sene önce bile alıp tutan verdiği paranın dört katını geri almış olacak..
BRÜT TAKAS gelseydi iyi olurdu.
Anlık al satçılardan kurtulurduk bir nebze.
Bu hissenin patronunda tahtacisida yaramaz insanlar,boka batmisiz,bok adamlarla iş yapmışız,bu lanet hisse yüzünden neler kaçırdık neler,patron tahtaci bu kadar insanın bedduasini alıyorsunuz,rezilsiniz.
aynen be hocam piskopatın önde gideni şu kepazelige bakın 215.9 ile 216.3 arasına 15000 küsür alış koymuş goya leş bekleyen karga gibi bekletiyor yav oradaki o 15000 lotla istese tavan yaptırır ama alışmış bir kere leş yemeye bekletip duruyor hani domuzu vurar avcı leşini ormana atar kuzgunlar ve leş yiyiciler üşüşür ya tepesine ahanda onun gib bekleşip durur gafır.
2 gün daha buralarda seyrettirsin, isdemirden gelen temettüyü gömeceğim buraya! :whistling:
Millet temettüleri aldı bu hala genel kurul tarihini belirleyemedi neyi bekliyor acaba
Gömüye sabırlı olanlar ulaşır.
Adamın biri mühim bir iş için birini bekliyormuş.
Çok beklemiş fakat sabırsızlık gösterip ayrılmış.
Biraz sonra adam çıkagelmis fakat sabırsızlığından mühim işi gerçekleşmemiş.
Burası da böyle.
Başka çıkıştaki hisselere bakarken bundan bıkarız.
Tam ayrılırız bi bakarsın kanatlanıvermiş.
Ytd
400 hareketini zorla baskılıyorlar.
Hic şansın yok EGE güzeli. Seve seve gideceksin.
Seve seve olmasa da güle oynaya gideceksin.
Zaten sen oynamayı çok seversin.[emoji23][emoji23]
Yatırım tavsiyesi değildir. Bulaşmayın
Kap atılmış ... okuyan varmı
gündem maddelerinde sermaye ile ilgili bir şey yok gene havanda su dövecek gk la katılanlar umarım birileri sıkıştırır bu piskopat patronu da bagfaş gibi bir sermaye artırımı yapar yoksa böyle vur kaç hissesi olur gerçi onların istedigi de bu zaten alan kendileri basan kendileri hayırlı akşamlar.
Yarın hisseyi düşürür 2,7 tl ne dir ki
150 bin lirası olan adam 30 liradan ereğli alsaydı 5 bin lot a 20 bin lira temettü alırdı.
Bu ise 2 bin lira temettü anca eder.
Baskı icin herşeyi yapıyorlar.
Belki sermaye artırımı için birşeyler olur da bi işe yarar.
Selim kardeş 18 liraydi Ereğli graflari karşılaştır
Suçu hiç patronda arama kumar masasına oturdun yatırım masasına değil o yüzden trendi görünce gir karı görünce çık kağıdı
Haklısın üstadım.
O zamanlar nazarımda tutuyordum.
Bi ara değistireyim diye düşünüyordum.
Fakat yorum ve beklentiler o kadar ayyuka çıkmıştı ki elim varmadı.
Sabır tavsiye ederken sabırsızlık bana yakısmazdı.
Senin dediğini yapsaydım eğer, dediğin tutmasaydı sana karşı hüsnü zannım bozulurdu diye ellesmedim.
Sen dogru bildiğini bana özelden yaz ben degerlendiririm.
Ytd
temettü açıklanan kara göre düşük kalmış olabilir ama devam eden bir proje var. firmaya nakit lazım bu ufak harçlıkla ( 2,125 tl ) yola devam, Liman büyütme işleri bitse ve gemiler vızır vızır gelip gitseler tam kapasite ne kazanır ve 10 mil sermayeye HBK ne olur,
bedelsize ihityaç duyarmı duymaz mı? yoksa insanları hepten hisseden kaçırıp bir gün ansızın mı bedelsize gider bilinmez. şans hazırlıklı insana mı güler yoksa fırsatları iyi değerlendirip üstten satıp diplerden tekrar tolayanlar mı kazanır, Allah sağlıklı ömürler versin bu durumu zaman gösterecek...
bu arada 24 mayıs temettü ödeme tarihidir.
Hisseyi liman için tutanlar başaramadı. Ama gübre işi zayif olmasına rağmen gübre sektöründeki hareket yukarı götürürse çok gülerim. İnşallah gubreciler gelip tokatlayıp alırlar elinden baskilamaya çalıştığı malları. Çünkü gübreciler gözü kararttimi silip süpürüyorlar malları.
Toplantı tarihini bir ay sonra, temettü tarihini de iki ay sonraya attığına göre var bunda bir inlik.
Ya malımizı bizden almak istiyorlar ya da ......
Bugun belli bir fiyattan satışa koydum.
İster gider isterse de gitmez.
Canları cehenneme.
Ytd
Bence de canları cehenneme
Sent from my iPhone using Tapatalk
Canları cehenneme
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://i.hizliresim.com/qyqki5v.png
İlk çeyrek bitmek üzere...
Geçmiş yıllarla kıyaslandığında 2022 yılına hatırı sayılır bir gübre hammadde stoku ile girdik..
Rusya-Ukrayna savaşının biraz daha uzaması bile dünyanın bir çok bölgesinde açlık krizine sebep olacak nitelikte..
Umulur ki patronlarımızda bilançoya hep ayak bağı olan gübre kısmının,
daha etkin üretimi ile bilançoya + etkisinin geçmiş yıllardan çok daha iyi olmasına çalışırlar...
2 3 sayfa önce acsel yazmıştım bugün gübreleri de acsele çevirdim bekleyin bekleyin