Sayın İndiregandi siz namı diğer KOÇ musunuz?O böyle bi başladı mı sayfalarca yazardı
Printable View
Sayın İndiregandi siz namı diğer KOÇ musunuz?O böyle bi başladı mı sayfalarca yazardı
sn indregandi ,
Çok fazla yazmıyormusunuz , son 10 sayfa nın %80 sizin yazılarınız.
kolay gelsin.
XU 100 İÇUN
sağ alda, sol satta devam ediyor
trade stop 1468.91 aynı
trend stop 1468.91 aynı
Bıktık , okudugu yok kımsenın sayfalarca yazmanın ne mantıgı var . tadında bırak inan kimse okumuyor
sen ikinci kişisin bunu diyen ben voborsada 8 sene yazan biriyim, beni bilen tanıyanlar burada var,
koç kardeşim iyi niyetli biri idi, ama forum sakinlerinden defalarca dayak yedi, ben o dönemde buraya üye değildim, ama üzülüyordum şahsına, çünkü iyi niyetli,..idi,..
olayoı yanlıştı,......konuya 50 yerden 50 branşata giriyordu, 50 farklı periyodda giriyordu, dayak kaçınılmazdı ...forum affetmez duvara asar adamı,
ben öle değilim,
benim günnük yelpazelerim var, bakmayın bu günlük
daldım içeri, eski günneri voborsa günlerini şöle bir burada da yad edeyim dedim ve bu günlük surfledim,
tecrübelerimi yazdım, kötü şeyler deiller
stop patlamış bu arada sistemler 5 likte sat devam ediyor
Üstadım goley gelsin,
Bazen coşar insan,
İnsanculluktur,insanlık hali...
Bu USD/TRY yi 7.70 yaslayabilecen mi?
Gara Kemal da insaf yok,furdukça furuyo...
Ancak içerde bazı sıkıntıların ortaya çıkmaması,bastırılması takdire şayan...
Ammaaa iki kişinin bildiği sır değildir...
Heee ne diyorduk,,,
N'olacak bu doların hali?...😀
öyle demediğim belli, burad stop yazan tek kiş ben değlim, ben kimseye al demedim, sistemim alda veya satta dedim, karar anlarında 15 dk ya yayılan periyodlar var, ..forum yazarlığında tecrübe sahibiyim, böyle saldırmak yerine önce bir beni tanıyın,..sonra öldürün
dede emekdarım,
grafiklerden devamlı paylaştım günede günlük usd grafikle başladım, ama direniyor sende görüyorsun, bu şu demek bir yerden bir anlaşma gelebilirmi,...
gelirse kırar, gelmezse düşmez bu, sıkıştırmış köşeye çünkü,..
o vercek, o da buna karşılk verecek,..
TR-TALİBAN yazım bunla ilgili,...
bir extra olmadan ekonominin düzelmeyeceğini hepimiz biliyoruz, sp satarsa her yerin satacağını yine hepimiz biliyoruz, sp 500 tarihim 18 ekimden başalayıp 17 hafta,
bak şimdi beni 5 likten haftalara taşıdın sen, forum çok kızacak buna
haftasonuna 20 kontrat 1,626 dünden açtığım şortlarla giriyorum...
3-4 parti açıcaktımyukarı gittikçe ama hemen su koyverdi...
Siyaset, din, şarkı-türkü, kavga vs görmektense sayfalar dolusu teknik analiz görmeyi yeğlerim ben kendi adıma. Temel-teknik analiz kim paylaşıyorsa herkesin eline emeğine sağlık :)
bu gün kimse kusura bakmasın, bir daha bu yönde bir davet olmadıkça, onu da benim orada yaparsınız tepki toplamayız böyle, özel topiğimde, burada bu kadar detay ters tepiyor herkes haklı,
son olarak bu günü kapama adına toriçelli konu belli, xu100 de
5 lik stop 1468.91 den kırıldı,
5 likte veri ile gelen tepki gün manasında ters yüz edemedi,
dolaysıyla
longlar için tehlike henüz geçti
diyemeyiz,
herkese bol kazançlar, yolunuz açık olsun,..
filemizin sultanlarına sırbistan önünde başarılar diliyorum
SPOT kapanış, en iyi satıcı olan Tacirler Yatırım günü en iyi 3. alıcı kapattı!
https://megaimg.net/i/i/RNqQkN.png
Dolarize olan e kişi saydım akcay ben sindoma bir de emekdar ile 4 mü olduk..
Sindoma da dolar aldı mı..
Konu koptu iyice
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu TÜİK verilerinin artı gelmesi faiz indiriminin ertelenmesi ABD başta olmak üzere sorunların çözümünde problem olduğu hissi uyandırdı bende. Yada MB başkanı TÜİK sayesinde Benjaminin altında ezilip bir gece yarısı görevden alınmaktan kurtuldu.
belki de tüik başkanı görevden alınır. bunlar hiç olmamış şeyler mi? akşama kadar bunu düşündüm ama çok tartışılır diye yazmadım.
tabii biz bunu bilemeyiz. ama şu çok net: reisin çalışma prensibi böyle. birilerini görevden almakla sorunun çözüleceğini düşünür.
son dönem grafikler çok fazla alım gelmeden kritik seviyeleri geçmiş gözüküyordu. bankalar özellikle bisti taşıdı ama bugün x30, x100 ve xbankta çok net bir yutan ayı oluştu ve macd çok tepelere gitti. durum piyasa gerçekleri ile de uyuşuyor.
ve merkez bankasının duruma ne tepki vereceği artık çok önemli.
izleyelim. cümleten iyi akşamlar.
Benim tek bildiğim okullar başlayınca Eylül de hayat daha pahalı olacak...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/bq5aex2.png
Yatırım tavsiyesi değildir.
Vade geçişinde boşluk oluşmuş gibi. 1600 civarına deyip 1655 civarında tepebilir mi? Buraları geçemezse bulunduğu iki mavi arasında tepinmeye devam. Bizim için her yer Trabzon.
Zaman her şeyin ilacı.
Sn Koç ve Sn İndregandi arasında böyle bir bağ kuran kişi bizim gibi eski bir dinozor değildir, bu net. [emoji56]
Sn İndregandi'nin kim olduğunu bilmek isteyen voborsa sayfalarını arşivde bulabilirse kurcalasın. Yalnız bizim gençlik dönemine (taş devrine [emoji16]) kadar eskiye gitmesi lazım.
32 mikro lot Fdow, 2'şer mikro lot fdax, fnasd**, fspx olmak üzere 38 short.
Bu arada FDow, beni öpseniz bile 35633.7 üzerinde zirvemi yapacağım der. Başarırsa yaklaşık 70-80 short ile realizasyona girerim. Yani hareket olacak, olmalı. Öyle başarısız zirve (5.3.3.3) ile dönüş (5.3.3.4) Dow'a yakışmaz.
Yine çenem düştü, kaçtım.
sayın Jas bu toparlamanız için teşekkür ederim,
esasen voborsaya tekrar açacaktım konuyu, hem vakit bulamam dedim hem de voborsada bazı forum anahtarları çalışmıyordu, bir de geçmişten kalan bütün grafiklerimi düz etmişlerdi orada, silmişler,..
son anda elim buraya gitti doğrusu, burada da esasen ana düşüncem zaman analizleri ile şu vobelit e sayın deniz 43 ün oraya arada destek sunabilmekti,..
orası iktisadi analiz getiriyor analiz zaman yayıldığı için kaynıyor gidiyor,..
siz EW cisiniz ne değimi hemen anlarsınız, iktisadi analizlerle, teknik analizler biri diğerini karşılayabiliyor mu bunu tecrübe edebilmekti,..
sonra dedim zaten akşamdan akşama yazacağım isteyen zaten bulur okur dedim, sonrada kendi topiğimiz olunca kala kaldık öyle,
destek için teşekkürler, iyi geldi hakketten
doğru söylersin bre sayın horoz,
burada da topu topu iki analizim var, onlardan biri günlük yelpazeler ki ne çizgisi değişiyor ne zaman aralıkları, her şey sabit, topik başında da yeniler için detaylı anlattım zaten,
diğeride sp 500 zaman analizim,..
başka buraya salata olacak bir analiz yok,..
sizin gibi iyi takip eden için ne kafa karışır, nede öngörü bulanıklaşır,..
TDİ nedeniyle day trade yatkın bir günde biraz karaladım bu gün xu100 den,
xu100 ün vadelisi hala yok biliyorum, alımla satımla bir ilgiliside yok, yan yol kıvamında,.
vadelinn ilk zamanlarında vardı, giren alan yada satan çıkamıyordu bir daha, çok sığdı kapadılar sonra
https://i.hizliresim.com/2beuphj.png
bakın arkadaşlar halk bankta yelpaze çalışmam, 341 periyodluk, tekrar 341 den sanık bu halk bank,
ama üşengeçlikten yeni 341 ni çizemiyorum, hala fiyatlar hakkında bilgi veriyor yine de,..
tr-taliban analizim tutarsa halkbank ta sanık sandelyesinden kurtulur
bunlar tabi mustakil çalışmalar, fakat vobunki öyle değil standart sürdürüyorum o çalışmayı,..
iyi akşamlar cümleten,
ben çekileyim siyasete yol açayım biraz malum hafta sonu geldi,
Tebrikler, aynı yerde corttuk ekrandan kalkmasam iyi olacakmış:)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.