Geçen gün double penetre yaptı abi. Hem fiziki hem vadeli, arka kapı. Bugün fiziki kesin. Vadeli var mı akşama pastadan belli olur.
Printable View
Çok sert bir yükseliş geleceği belliydi. Şimdi o tavana yapışma ne kadar sürecek bakalım.
https://i.resmim.net/SXVE2W.png
tavansa tabi... :he:asıl haber düşsün neymiş sıkıntı görelim.
Yıllık TÜFE’ nin % 21,31 olması gözümden kaçmadı.
ÜFE: 54,62
54,62 - 21,31 = 33,31
Tuhaf tesadüfler
fakirlik insana heşeyi yaptırır..fakirligi genele yayarsan eger yaşlı teyzelerle birlikte yaşlı amcalarda gelebilir...bakınız90 sonrası dogu bloku ülkeleri ..bakınız uzak dogu...100 euro admalar için hiçbirşey degilken ..genç kızlarımız için çok büyük para...ve ülkeden kaçmak için en ideal yol...çok tehlikeli sularda yüzüyoruz...umarım bizim kızlarımız demez sen istiyor duş verecen 100 euro diye...
Fiyat olarak değil abi. İndikatör olarak. Gidecekse daha bir süre süre tavanda tutar indikatörü. Momentum için yer var. Hatta salar salar kaldırır namıssız. Alacak yerler genelde kestiriliyor da işte bu gevuru satacak yeri bulmak biraz güç oluyor:))) Gerekeni yapsalardı güzel bir yerdi. Da yapmıyorlar bakalım ne kadar dayanacaklar.
13,82
Piyasaların odun yeme saati geldi.
kaçın merkez müdahale edecek deyince koşun koşun gelin sizde alın niye anlıyorsunuz zalımlar :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
D saati: 14:30 US: Neugeschaffene Stellen ex Agrar November in Tsd
Euro/ dolar paritesi.!!
Fed para politikası.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
MB olağanüstü toplantı kararı aldık desin, patır patır aşağı gelir.
Faiz arttırımı olacaksa olur
Ben 8.5 den beri dolar satıyorum gerigelmediğinden gittim sıfır araba aldım , şimdi de B planı doprultusunda sarışın kızı çimlerin üstüne sermeye karar verdim ve bir bankayı ziyaret ettim....Ne olur ne olöaz A.Q ülkenin çivisi çıktı....
Bir dönem 10 dolar ver sende kalayım yatak yemek de ver diyenlerin duruuna toplum düşmez inşallah ..O 10 dolar sonra 100 dolara kadar yükselmişti.
değerli aziz dostum ; bu ülkenin aile yapısına vurulan ilk hançer dallas dizisi ile başladı zaten. eskiden akşam birlikte masaya oturulur hep beraber yemek yenir idi. Şimdi çocuk bilgisayar başında hazır pizza emiyor , hanım instagramdan bir ünlüye laf sokarken meyva dişliyor , evin beyi cep telefonunda tesisatçı muammer olarak kayıtlı kişiden gelen mesajlara bakarken acaba hangi otelde buluşsak bu sefer, hanıma ne mazeret uydursam diye plan yapıyor.
başlamış toplantı ama kapanışa yetişmez hatta sabaha kadar anca biter beklemen siz dağılın içerde ortam dehşet :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
https://twitter.com/_selcukgecer/sta...005832708?s=24
.
.
.
110 uncu sokaklar çoğalacak bu gidişle. huzur kalmaz. bunalım, yaşama muğlak bakışı getirir, o da insanların ahlak değerlerini yerle bir eder... işte böyle ... velkım aboğrd, velkım aboğrd ...
https://youtu.be/9gs1_ndm3r4
A Erinc Yeldan
@ErincYeldan
· 4 Std.
1982 yılında gururla mezun olduğum Boğaziçi Üniversitesi’ne 3 Aralık itibariyle girişimin Genel Sekreterlik emriyle yasaklanmış olduğunu öğrendim. Kampüse girmem güvenlik görevlileri tarafından engellenmekte.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Etstur yada jollytur a git. 5 yildizli lux hotel bul kendine 18 ay taksit yapiyorlar. 18 ay taksitli fiyatin pesin fiyattan cok az farki var. Dolar arttikca senin odedigin cok dusecek. Gecesi 100 dolarlik otel sana 50 dolara gelebilir. Doviz kazanmanin yararlari
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
İYİ Partili Özlale: Kur böyle giderse TCMB 2022’de iflas edecek
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale, Merkez Bankası'nın (TCMB) bilançosuna göre döviz kurunun bu seviyelerde gitmesi halinde, 2022 başında TCMB borca batık bir şirket olacağını ve teknik olarak iflas etmiş sayılacağını bildirdi.
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...decek-6805882/
Günaydın derim.!!!!!:kahkah:
Beyin ölümü çoktan gerçekleşti.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
13.83 tssss
13,87
Yine bir atak var
ayranı yok içmeye mekana gider eğlenmeye bide şey saçmamı :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
MB, Piyasalar kapandıktan sonra, sığ piyasada zopa atasa bari.
gökyüzüne baktığımda gördüğüm martılar , sanki hatay soslu tavuk döneri gibi geliyor bana... neler oluyor ?
merkez sol kulvardan atağa kalktı [emoji846]
merkezle çok inatlaşmakta iyi değil.
çünkü her an oyuncuyu terse yatırabilir.
şimdi diyolarki faiz düşecek ama 16'sında çıkıp şaaaaak diye 600 baz puan faiz artırsa !!
ve deseki biz faiz düşüreceğiz ama manşet enflasyonu üzerinde faiz vereceğimizi söylemiştik.
bu can bu bedende den hareketle ????
çok oyuncu terste kalır, bir çoğu viop ve fx piyasalarda gümler.
ha yaparmı yapmaz , ona güveniyoruz [emoji846]
yalnız hazırda bekletilen 100 milyarı devreye alırlarsa onu bilemem???
13.81 üstüne çıktığı an başına,başına vuruyor merkez yılanın başına,ezin başınıki daha canlanmasın:evil:,neylen tabiki faizlen,yapın faizi 20 bakın bakalım ne baş nede kuyruk kalır :he:
Merkez Bankası’nın 2. müdahalesinde spot piyasadaki doğrudan satış büyüklüğünün 200 milyon dolar civarında olduğu belirtiliyor./BHT