Anlamak lazim hocam
Zor birsey degil adam gibi anlatan ciksa 1 saat te cözersin kabacasini alt yapin var nasil olsa,
sen simdi cakti diyorsun ya o zaman tahtaci baska islem yapmak icin cakti :)
bir goflet isrmalra anlatayim :)
Printable View
Yok hocam, ben öğrenmek istemiyorum, azıcık aklımız kaldı zaten onu da viobta kaybetmek istemiyorum, ısrarla öğrenmekten kaçınıyorum.:)
Hem son dönemdeki ralliyle bu işle ilgilenenler bir katliama, soykırımına uğramadılar mı, spot en iyisi, şirket batmadıkça batmayız.
Sen Değer yatirimcisin batmazsin hocam
en kötü kaybin zaman, bictiğin değere gelir ama biraz zaman alir
zaten bunuda gözönünde alarak yatirim yapiyorsun o zaman her yer paris :)
Bugün bir delilik peşinde gibi.:)
3.5 liralık Vakbn gelip geçti bunu, yazıklar olsun sana telekom.
Bir gün de sen bir tavan yapsan geberir misin, eski tepesine bile gelemedi, sen de hem kamunun malısın hem de sadece %13.5 halka açıksın.
Dışarıda kalan lotlarinda 150milyonu kamu bankalarında dolayısıyla fiili dolaşım %10unun da altında benceSM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
halka açık pay 465 850 000
kamu bankaları 96 222 954
yabancı 138 836 528
yatırım ve emeklilik fonları 71 619 523
geriye kalan 159 170 995
petkim de 7 yıl bekledim 11 den sattım 11 den bunu aldım. petkim gitti 15 e bu 12 yi zor gördü. petkimdem ettiğim zararı çıkatrtmadan bi yere gitmek yok....
Ttkom!.
Takip ettiğim bi tahta..
Bu fiyatlardan alınır mı, bilemedim; bu ralliye ayak uydurmamış kağıt, sözgelimi; yarın endekste yaşanacak bir kar satışlarında ne yapar ?
Ama, önümüzdeki süreçte kontratlar yenilecek ve yeni fiyatlar karlılığı pozitif yönde etkileyecektir şüphesiz.
Tek sıkıntı; bütün kamularda olduğu gibi boğazına kadar siyasete sokuldu maalesef.
Al-sat tut değildir
Türk Telekom yerli eSIM yeni nesil akıllı telefonlara hazır
Türk Telekom yerli eSIM yeni nesil akıllı telefonlara hazır
İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan eSIM teknolojisini bu yeniliği destekleyen ve yeni çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor.
Firmadan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom müşterileri, yüzde 100 yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarını değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabiliyor.
Türkiye'nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, yeni nesil teknolojilerin geliştirilmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Türk Telekom, bireysel ve kurumsal kullanıcıların faydalanabildiği eSIM teknolojisini, bu yeniliği destekleyen ve yeni çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor.
- Yüzde 100 yerli teknoloji
Türk Telekom, akıllı telefonlardan giyilebilir teknolojilere, otomotiv endüstrisinden internete bağlı daha birçok ürüne kadar geniş bir alanda kolayca kullanılabilecek eSIM'ı yüzde 100 yerli teknolojiyle üretiyor. Türk Telekom altyapısıyla, Türkiye'de kurulan sunucularla entegrasyonu tamamlanan eSIM teknolojisiyle, fiziksel bir müdahale gerekmeden operatör profili oluşturulabiliyor.
- Çevre dostu bir dijital deneyim
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun SIM teknolojilerini destekleyen sistemlerin kurulumu ve cihazlarda kullanımı kapsamındaki kurul kararlarına uygun olarak, tamamen yerli ve milli olarak üretilen eSIM teknolojisi, kullanıcılara dijital bir deneyim sunuyor. Dijital yapısı nedeniyle kaybolma ya da çalınma riskleri taşımayan ve fiziksel bir SIM karta ihtiyaç olmadığı için kart değişimi gereksinimini ortadan kaldıran eSIM, aynı zamanda çevre dostu olma özelliği de taşıyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Hayaldi gerçek oldu, Vakbn 14.24, Telekom 12.50.
3.50'den nerelere gitti Vakbn.
Ne çalkaladılar arkadaş, düşmeyen var mı.:)
ses veriyorum doo :)
iyi oldu. haketti. diğerleri ile beraber çıkmıştı.. onlarla beraber düştü..
Bu dönemde hiç tavan göremesek de bugün taban gördük çok şükür.:)
Tcel %2 yaptı bunda tık yok.
Endekse destek atma sırası sana gelmedi mi artık, bir kıvılcımla piyasa artıya döner, ne hayaller kuruyoruz ama.:)
tahtaci yapti :)
15 de simdide :)
Son iki gündeki çalkalamanın meyvelerini almışa benziyor tahtacılar, bankalardan çıkanların buraya gelmelerini hayal ediyorduk, bugün de Aselsan'ı aldılar tavan kapattı, umarım bir gün buraya da gelirler ve şirketin piyasa değeri hak ettiği yere gider, en çok da TVF işine yarar değer artışı.
sen yinede buna güvenme :)
Hep bir tık gerideyiz, Asels dün tavandı bugün de yarım tavan, oysa bunun fiili dolaşımı onun yarısı kadar, yani daha rahat istedikleri yere götürebilirler.
Bakalım nasıl bir hesapları var göreceğiz.
sende varya,
hangisi gidiyorsa onla yaristiriyorsun
düne kadar vakıfbank, bugün aselsan :wu:
Kamu şirketeleri deyooom... Bu arada Thy de 12'den 75'e, bunu da şimdiden yazlım.
Yine short musun yoksa.:)
Shortinden, mortingen...:kahkah:
Bence THY'nin daha gidecek yeri var, pandemi döneminde dibini yaptı, uçaklar kalkamıyordu, 12 leri hatırlıyorum, bedavaydı, tabi ki yeni bir pandemi falan çıkmazsa eğer önü açık, iyi yerde bekliyorsun, kazancın bol olsun.
Bizim tt her şartta faturasını keser parasını alır, garanti geliri var diye girdim, 6-7'lerden geldiği yer ortada, az biraz da temettüsünü yedik.
Kamuya ait hepsi gitti ,
bir bu TTKom götürmediler,
Sat birazda götürsünler @bawer tahtaya ağır geliyorsun :wave:
Böyle devam ederse yakında öbürleri düzelmeyi bitirip ikinci turu yaparlar.
Burada en az malı olan benim hocam, temelci evi arabayı satıp full girmiş, Miami de.:)
Ben de çeşit çok, olsa tükkan senin, ama suyu ısındı gibi, her an başlayabilirler, TVF için iyi olur yükselmesi.
onu yeterince toplayinca dibini kaziyinca derler,
dibi kazimamiski bunu sürmüyor yoksa toplu takas çünkü ...
6.09.2022 15:11:25
Kaynak: MATRIKS
Türk Telekom, LACP Vizyon Ödülleri’nde hem platin hem altın ödül aldı
Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Türk Telekom, uluslararası çapta yüzlerce şirketin faaliyet raporlarının değerlendirmeye alındığı LACP Vizyon Ödülleri’nde hem platin hem altın ödül aldı. “Şirket Grupları, Holdingler” kategorisinde Platin Ödül almaya hak kazanan Türk Telekom 2021 Faaliyet Raporu, “Telekomünikasyon” kategorisinde ise Altın Ödül’e layık görüldü. Türk Telekom, her iki kategoride “Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) - Tüm Sektörler” sıralamasında ve Türkiye-Tüm Sektörler sıralamasında da 2’nci oldu. Türkiye’nin dijital dönüşümün lideri Türk Telekom’un Faaliyet Raporu, Amerika’nın Kaliforniya eyaletinde düzenlenen League of American Communications Professionals (LACP) Vizyon Ödüllerinde “Telekomünikasyon” ve “Şirket Grupları, Holdingler” kategorilerinde toplamda 14 ödülün sahibi oldu. 100 puan üzerinden değerlendirilen LACP Vizyon Ödüllerinde “Şirket Grupları, Holdingler” kategorisinde 99 puan alarak Platin Ödül alan Türk Telekom, “Telekomünikasyon” kategorisinde ise 98 puan alarak Altın Ödül’e layık görüldü. Kapak tasarımı, yönetici mesajı, anlatım, finansal bilgilerin sunumu, üretkenlik ve navigasyon gibi kriterler üzerinden değerlendirilen Türk Telekom Faaliyet Raporu LACP Vizyon Ödülleri jürisinden tam puan aldı.
Ayrıca bu yıl LACP tarafından ilk kez eklenen kategoriler arasından “Raporun sanatsal ve iletişim mükemmelliği” kategorisinde Teknik Başarı Ödülüne layık görülürken Türk Telekom Faaliyet Raporu, Şirket dışında ürettirilen raporlar sıralamasında EMEA’de Platin ödüle layık görüldü.
Toplam 14 ödül
Uluslararası platformda her sektörden katılım sağlanan 2021 faaliyet raporlarının ve entegre raporların değerlendirildiği LACP Vizyon Ödülleri’nde Türk Telekom, her iki kategoride, EMEA bölgesinde ikinci oldu. En iyi rapor metni kategorisinde ise altın ödülü almaya hak kazanan Türk Telekom, farklı kategorilerin de değerlendirildiği yarışmada toplam 14 ödül kazandı.
faydasi olmayan kale duvarinin gölgesi :)
Son 2 saatte hacim artırıp endeksi sırlamaya kalkmalı, bankalardan hayır yok.
Kamunun yavru hisseleri düzeltmelerini bitirip yine tavanlara devam, bankalar da bitirip buna tur atarsa şaşırmamak lazım.:)
herkes böyle düsünüyorsa yandik ,
vadelisi %5,33 ile kapatti
Ah be hiç haberin yok
Eş dost biz gama düşücez
Sen durma koy saki içicez