Cidden Abd de bize benzedi adamlar robotun ince ayarini burada bizim canli piyasada ayarlayip Abde de calistirmaya basladilar heralde :):)
Printable View
Cidden Abd de bize benzedi adamlar robotun ince ayarini burada bizim canli piyasada ayarlayip Abde de calistirmaya basladilar heralde :):)
Tilki ormanda nefes nefese koşuyormuş. Karşısına çıkan kaplumbağa:
- Tilki kardeş bu ne telaş ?
Ormana maliyeciler gelmiş demiş tilki. Şimdi bir bakarlar bende kürk, hanımda kürk, çocuklarda kürk...
Bunu duyan kaplumbağa telaşla yürümeye başlamış.
Onu gören leylek:
- Hayırdır kaplumbağa kardeş ne bu acelen ?
Maliyeciler ormanda demiş kaplumbağa. Şimdi görürlerse bende ev, hanımda ev, çocuklarda ev, dünyanın vergisini alırlar.
Leylek de hemen uçuşa geçmiş.
Ağaçların üzerinden maymun seslenmiş:
- Leylek kardeş ne iş ? Çok telaşlısın.
Vergi memurları ceza yazıyormuş demiş leylek.
Bende yazlık, hanımda yazlık, çocuklarda yazlık.
Bunu duyan maymun bağırarak ağaçtan ağaca atlamaya başlamış. Sonra biran durmuş. Ulen demiş ben niye kaçıyorum ki...
Benim kıçım açık, hanımın kıçı açık, çocukların ki de açık!
Bence global pala var, arada dünyada kriz var satın havası oluşturmak için düşüş başlatıyor. İnandırıcı olsun diye yan piyasaları da düşürüyor.
Bizde seviyeyi yabancılar, hacimi ise yerliler belirliyormuş, global palanın bazen bir rakam hedefi oluyor, ondan habersiz olan bizler de bu fiyata olur mu diye direnince hacim oluyor bence.
Dow -2 ' den + ya geçti
Nato Rusya' ya bu hafta yazılı teklif sunacak.
https://parafesor.net/nato-rusya-ya-...cak-25-01-2022
Biden says would consider personal sanctions on Putin if Russia invades Ukraine
Biden says 'no intention' of US or NATO forces entering Ukraine
Putine bireysel yaptırım gelebilirmiş sadece. abdye giriş çıkış malvarlığı dondurma spotify netflix abonelik iptali gibi gibi[emoji2]
YTD
Hayatları yalan osur osur ipe dizSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsanlar yasaklara rağmen kafeleri , restoranları açmışlar. Amsterdam' da kapanmaya karşı büyük yürüyüşler olmuş
Hollanda Covid kısıtlamalarını hafifletiyor.
https://parafesor.net/hollanda-covid...yor-26-01-2022
Bankacılıkta yüksek kar beklentisi.
https://parafesor.net/bankacilikda-y...isi-26-01-2022
[IMG]https://i.hizliresim.com/fgtoy8i.jpg
Slovak uçan araba resmi sertifika aldı..
1.6 litrelik bir BMW motoruyla çalışan araç, kalkış için sadece 300 metre uzunluğunda bir piste ihtiyaç duyuyor.
170kmh'ye kadar uçuş hızına ve 1.000km uçuş mesafesine sahiptir.
Arabadan uçağa geçiş süreci üç dakikadan az sürüyor.
Her şey otomatiktir, bu nedenle değiştirmek için tek bir düğme komutu yeterlidir.
KleinVision, sertifikasyondan önce Slovak uçan otomobilin 200'den fazla kalkış ve inişle 70 saatlik uçuş testini tamamlaması gerektiğini söyledi.
https://www.straitstimes.com/world/e...-certification
Günaydın, takas teminat oranları güncellendi Osmanlı Menkul hala teminatları eski haline getirmedi.
Bunun için ne yapabiliriz? Bu tamamen kafalarına göre yapabildikleri bir şey midir?
Oynaklık desek altın ons için bile 1.5 ile çarpıyolar.
Kurum değiştirin. Ya da ikinci bir kurumda hesap açın, işlemlerinizi orada yapın.
Kurumunuz ek teminatı abartıyorsa riskli müşteri çoktur...şahsen o kurumda sırf bu nedenle bile kalmak istemezdim..hiç ek teminat istemeyen kurumlar var...bire bir görüşme yaparak ek teminat konusunda politikasını sorabilirsiniz.
SPOT, bu Tacirler Yatırım sol başta olunca korkmak lazım,
https://i.hizliresim.com/8xuec1k.PNG
malum, endeksin 200 günlüğü ziyaret etmediği sene yok gibi.. bakalım bu seneki ziyareti ne zaman olacak...
ocağa yetişmezse şahsi tercihim şubat olur...
Bu Akşam FOMC Toplantısı !
Faiz Politikasında herhangi bir değişikliğe gidilecek mi?
Toplantıya dair tüm önemli noktaları bu akşam sizler öğreneceksiniz gecikme olur mu?
SON DAKİKA
Ukrayna Devlet Başkanı Volodymyr Zelensky'nin bölgedeki koşulların artık "kontrol altında" olduğunu ve "panik yapmak için hiçbir neden olmadığını" açıkladı
Sabah sabah Bist 30 hisselerinde %3 %4 ler havada uçuşuyo , nasıl azgın bir boğa borsasısın sen ya...
Shortlarin batmasi için her şey yapiliyor her yol deneniyor. Sinir uclarina oynuyorlar su an shortlarin
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
XU100 için fiat 2067 de SAT kesişimi gerçekleşen iki saatlık peryottaki grafiğim pozisyonunu henüz flat olarak güncellemediğini düşünüyorum .
gerçi saatlik peryot fiat 2050 de sat a geçmişti bu gün 11.00 barı al kesişimi gerçekleştirmiş durumda .
ben flat' saatlığğın al kesişimine göre yapmam ne kadar mantıklı ABKA hocam
İran gazında test akışı başladı- Apara
Adam lafta sanayi bakanı. Fabrikalar durmuş, gazın ne zaman geleceği belli değil.
Ama varsa yoksa İmamoğlu. Ulan adam kendi sorumluluğu dışındaki yolların bile açılması için uğraştı, ukome de kamp kurdu. Siz bir yemek üzerinden algı operasyonu çekmeye çalıştınız
Ulan tüm otoyolların kapalı, daha dün yaptığın havalimanının tepesi çöküyor, piste uçak inemiyor. Turist havalimanında eylem yapıyor. İki bakanın beğenmeyip kapattığınız Atatürk havalimanına iniş yapıyor İstanbul'a gelebilmek için.
Sana ve senin gibilere küfür yetmez lan.
TEK KELİME İLE KÖTÜSÜNÜZ.
KÖTÜ
KÖTÜ
KÖTÜNÜN EN KÖTÜSÜ
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5cd09f0118.jpg
15 yıl denemediği-yapmadığım sistem kalmadı.Ay takviminden tut (dolunay,yeni ay) ,burçlara kadar olan makaleleri bile okudum.Bunların sermaye piyasasına etkisi vs...Bunları sistemde test ettim. Fibonacci,EW,metasstock sistemler VS...
Belli zamanlarda güven verdiler ve onlara uyarak battım da.İfrat-tefrit gibi. bazıları sistemi inkar etti bazıları sadece sistem dedi.
Bence en güzeli HİBRİT model.Yani orta vadeli yönü analiz,konjoktur,teknik ile tahmin et...ama olası süprizler için alt periyot otomatik sistem kullan...mesela bir short-long yönü tahmin et...ve o zamanda sadece TEK YÖNLÜ LONG/FLAT VEYA short flat YAP..
Burada da yazdım.mesela 40 güne yakın sadece shortum gibi.o alanda trade sistem sat derse agresif short ol...ama sistem al derse flat ol...ama asla long yapma...
https://i.hizliresim.com/8n5ya62.PNG
Vallahi bıktım bu EKREM güzellemesinden..Bir kere halka saygılı olmalı.Afetlerde en azından sahada ol.Onların acısına ortak ol.
Tamam hükümeti yerin dibine sokuyoruz.
Ama deprem olur: OTELDE AİLESİYLE MÜKEMMEL KAYAK TATİLİNDEDİR.
SEL OLUR: Bodrumda keyif yapar..
İSTANBUL 3 GÜNLÜK kardan dolayı mega kent KAOS KENT olmuş..Balıkçıda keyif yaparsın.Binlerce seçmen yolda ,karda beklerken eve gidemiyorken sen de bu keyfi yapmayacaksın...VALLAHİ ŞAŞKINIM ADAM HER SEFERİNDE İSTANBULU KAFAYA ALIYOR..YİNE DE methiyeler diziyorlar..BENDEN olsun ama MERZİFON........misali..
S.soyluya..depremde beresini takar halk ile iç içe.
Öyle soylu aristokrat havasıyla sen bir daha asla İSTANBULDAN oy alamazsın..Bu adamın hiç bir karizması yok..onu BELEDİYE BAŞ. yapan AKP diretmesi,halk ile inatlaşması(aday ve sonraki süreç) oldu.
Dev bir şehir yarım motivasyonla yönetilmez.
HA ABKA SİYASET başlatmadı....ama sürekli birilerinin siyaset yapmasına cevap vermezsen olmuyor.
Askerde bir astegmenimiz vardı çok kibar konuşurdu bölüğün içinde bir kola makinesi vardı bu astegmenimiz kola makinesine parayı atıyor makine kolayı vermiyor astegmenimiz kızıyor öfkeleniyor sonra makineye alsana bir yumruk, alsana bir yumruk diye diye yavaşça vuruyor. Kibar beyefendi birinin makina ile kavgası böyle oluyor. Eğitimi edebi buna ancak bu kadar kötü davranış söz söyleyebiliyor. Olay hayali değil gerçek. 1999/1 askerlik celp dönemi.
Sayın abka kardeşim. Burada olayı nasıl gördüğün nereden baktığın. Eğer adam sürekli ordaysa tüm ekip çalışıyorsa ekibe bir balık ziyafeti verip moral motivasyon sağlıyorsa taktir etmek gerekir. Şu şekilde gördüğüm akp İmamoğlu savaşı var. İmamoğlu bunları sakız gibi çiğniyor.
3 TANE olaydan bahsediyorum.Halk sıkıntıda iken şahsi keyfini öne alacak kadar pervasız.Haydi balık dediğin gibi olsun..ya diğerleri..Hayır biz trentlere ( karakter,huy)göre konuşuruz..geçmişten gelen o 2 olay balıkçı olayınında keyfi olduğunu düşündürür.Bana göre EKREM en büyük balon..HAYIR 4 YILDIR ne yaptı..sürekli belediye dışında yaptığı görüşmelerle gündem de...MANSUR neden bunları yapmaz..TC.hangi BB kendi asli görevi dışında bu kadar başka işlerle uğraşır,uğraştı...
HDP,işci alımı,işten attığı binlerce kişi vs...girerim de forum forumluktan çıkar.
Güzel özetlemişsin. Olay tamamen nereden baktığınızla alakalı. Hükümete yakın iletişim organları gece gündüz İmamoğlu karalaması yapıyorlar. Onları takip eden bir kişi doğal olarak nefret eder.
Karla mücadeleyi velev ki iyi yönetemedi, aynı eleştiriyi milyonlarca m2 ormanımız yanarken müthiş başarısız kalan hükümet için de söyleyebildi mi acaba?
Senin gördüğün yandaş medyanın gösterdiği ve senin görmek istediğin görüntü. İmamoğlunu rakip gören iktidarın ta kendisi. Bu kadar mağduriyet bu adamı başkan yapar. İmamoğlu da bunu çok iyi kullanıyor. Adamda hiç bir vasıf olmasa bile herşeyi hatalı olsa bile mağduriyet bütün bunları görmemizi engelliyor.
GARAN +0.25... THY +5..PGS +8..
badem spor hep aynı takımda.. TKFENİ,KOZAL falan filan da var..
Orman yangınlarındaki ihmalleri,mb kararı ve aptalca sonuçlarını en fazla ben eleştridim..Ama EKREMCİLERİN onu tek bir sefer eleştirdiklerini görmedim.
Adam suratına tokat atsa, SURATINDA AKREP VARDI, ONU ÖLDÜRDÜ..çok yaşa EKREM diyecekler.
Akrep nerede.O vurmadan az önce kaçtı:)
geçtim siyaseti bence EKREMDE EKSİK OLAN, hassasiyet ve empati..
adam sonra diyor ki. kızım tatile gitmesemiydi(depremde binlerce çocuk evlerin altında son nefesini veriyorken)
tez konusu.
PÜİS/Ertaş: Ay sonuna kadar 1.500 akaryakıt istasyonu kapanabilir - bloomberght.com
Akaryakıtta bayilerin kâr payı yeniden gündeme gelirken Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Başkan Yardımcısı Musa Ertaş ay sonuna kadar 1.500 akaryakıt istasyonunun kapanabileceğini belirtti.
Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Genel Başkan Yardımcısı Musa Ertaş, Nevşehir'de yaptığı açıklamada Kasım ve Aralık aylarında, Dövizde yaşanan dalgalanmalar ve kar paylarının düşük düzeyde kalması nedeniyle 800 bayinin kapandığını, olumsuzluğun sürmesi halinde bu ay sonuna kadar 1.500'e yakın istasyonun kapanabileceğini söyledi.
Ertaş, "Geçtiğimiz Kasım ve Aralık ayı içerisinde 800'e yakın istasyonumuz kapandı. PÜİS olarak tespitlerimiz bu. Durum böyle devam ettiği sürece, bu ay sonuna kadar da yaklaşık 1.500'e yakın istasyonumuzun kapanacağını bize gelen telefon trafiği ve müracaatlardan anlamış durumdayız" dedi.
https://www.bloomberght.com/ay-sonun...abilir-2297389
iç talebin ruhuna fatiha....
Bence ekrem konusunda iktidar kanallarının dezenformasyonu altındasın. Sana ne desek fikrin değişmez.
Ekrem şuan bence Akp nin CB adayını geçebilecek ve onlarla mücadele edebilecek yegane adam. Mansur başkan çok mülayim bir insan kalır bu yarışta. Miting yapıp halkı etkileyecek hitabeti de var mıdır emin değilim. CB koltuğuna ben çok yakıştırırım kendisini. Ama siyaset böyle birşey değil maalesef sadece iyi olmak yetmiyor.
Ama Ekrem genç, enerjik ve akp ile mücadele edecek güç de biri. Bunu akp de , RTE de net olarak görüyor. Tüm dertleri bu olduğu için sabah akşam Ekrem ile uğraşırlar.
CHP içindeki büyük bir kitle de koltukları elinden gider diye Ekrem'i istemezler öte yandan.