https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1002154
Karar Tarihi
16.02.2022
Nakit Kar Payı Ödeme Şekli
Ödenmeyecek
Para Birimi
TRY
Pay Biçiminde Ödeme
Ödenmeyecek
Printable View
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1002154
Karar Tarihi
16.02.2022
Nakit Kar Payı Ödeme Şekli
Ödenmeyecek
Para Birimi
TRY
Pay Biçiminde Ödeme
Ödenmeyecek
Teknik analiz yoksa viopu temel analizle mi alıp satacacağız?..Bozkurt dayı ne diyorsun?..:oleyo:
Tesekkur ederim sn. Ariston
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trend takibi candır.
Dow teorisi (yükselen dipler - alçalan tepeler) ve "hidden divergency" yeterli!
Diğer analiz araçları; giderse şansına gelirse bahtına!
sabah 9:00 muş 10 daki taa ufaak sopa..yannis soledim..
Ben teknik analize inanıyorum. 3-4 bin kişi le anket yapıp seçim sonuçlarını biliyorlar. Büyük şirketler kamuoyu araştırmalarına büyük para yatırıyor. İşletmeler her türlü veri madenciliği yapıp kalite iyileştirmesi, yeni özellik ekleme veya yeni ürün geliştirme ya da pazarlama satış faaliyeti geliştiriyor.
Dünyada ve özellikle bizde son dönemde aşırı asimetrik piyasa var, yapay işlemler ile bilgi kirliliği yapılıp vatandaş ütülüyor. Öte yandan panik anlarında ve sürpriz haberlerde gayet güzel çizgiler oluşuyor, ama yine bir süre sonra enstrümanın sahibi tekrar kontrolü ele alıyor.
Kesinlikle. Derdi 125 doları kırdırmamak. Kırarsa alt da boş bayağa. Ama 150 dolarda da dur diyor.
İstediğini de kolayca yapıyor .Makinalar ile para sokmadan karşılıklı işlemler ile yukarı alabiliyor.
Benim asıl sıkıntım Rus borsası. Yarın açılacak sanırım. Onu bahane eder mi görmek lazım
Petrol iyi geri geldi%12
Şortta ısrar olmaz.. madem bi m.k yedin iplise uydun giydin şortunu, baktın niyeti kötü, fışkırtmanın tazzik ve debisi artıyo hemen pes diyip ben temettücüyüm diye palaya teslim olcan, ısrar edersen tl bazlı ralli oluverür
hadi lönkle ısrar edersin, düşse düşse en fazla ederine kadar düşürürler dersin, bi yerden soona alırlar ve zararı kurtarma şansın olur. şort üüülemi abi, fışkırtmanın limiti yok, bknz. bir Sasa yada bir ereğli grafikisi
Petrol işini tam bilmiyorum, ama akan vanayı kapatınca o kuyu bazen tekrar işler hale gelmeyebiliyormuş, çıkanı depo etmek veya satmak gerekiyor olabilir.
Devasa havuzlar yapılıp biriktirme yapmıyorlar olası bir sabotaj veya kazada büyük yangın olabilir diye. Öte yandan ABD yer altındaki boşluklara sürekli petrol basıp baka yerden alarak taze petrolü stratejik rezerv olarak saklıyormuş.
toplu taşıma ücretlerine feci zam gelebülü :drunk::drunk:
Dolar 14.30 olmalıydı bugün , çok büyük sınanıyoruz...
Viop 2346
Fena terste kaldik
Umarım buradaki pokemonları dinleyip de short açmamışsın dır..
Bas bas bağırdık 24 şubattan beri burada..
Short mort geçin bunları diye..
2 saatte de kapadın kapadın..Jet hızı ile gerisin geri alıyor yapmayın etmeyin diye..
Düşmüyor..Düşürmüyorlar..
Nedenleri ile..sistemi detaylı şekilde anlattık..
Düşüşlerde LONG kovalayın ...sistem short a açığa satışa DÜŞMAN!
Kapanisa gore makas 125 e geldi. Yarin 2050 yi gapli kirip gececek herhalde
Kasada ki ceton sayısı 346bine yükselmiş, biraz sort acanlar mevcut
Eee haliyle fışkırtma kaçınılmaz oluy
Yabcak bişii yok arkadaş zaten nickine yazmış, kandırıldığını
O değilde bu pala nasıl beceriyor herkesi çuvala doldurmayı, hayret bişii
Bende şortumla yakalandım palaya, way arkadaş
Pala bey ne yapıyorsunuz?
https://i.hizliresim.com/7gh73yw.png
2328 üstünde şortta kalmamak lazım..viopta duygusallık yok..stop yerinizi pozisyon açmadan belirleyin..kurtlar sofrası burası..
2/3 sene içinde beş doları gösterecekler. Dur kalkı yok bu işin. Dünya değişiyor..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2003 yılının kokuları gelmeye başladı bana da hafiften..
TL bazlı kesin olarak düşmeyiz de..Bu sefer dolar bazlı da üzerine bir ralli olabilir mi diye düşünmeye başladım bu rusya işinden sonra..
Batı rusya işinden sonra TR yi yanımıza çekmeliyiz diyip biraz taviz verirse ..Ki bence verecekler..HALKB ile bunun sinyalleri verildi..
İsrael ile ilişkiler falan..
TR şu an avrupa için çok çok önemli bir duruma geldi..
S400 ler zaten hikaye oldu..Hele hele bu saatten sonra bitti o iş..
F35 e yeniden alınabiliriz bu süreçte..
https://i.hizliresim.com/mf7thxg.jpg
2018 den beri aynı çukurda debelenip duruyoruz..Ki zaten doları da borsaya iliştirdiler..
Dolar çıktı diye borsa düşecek korkusu da kalmadı..
O yüzden yazıyoruz..TL bazlı düşüş günlük daldır çıkarlar haricinde çok çok çok zor diye..
Burada artık dolar bazlı ralli olur mu olmaz mı nasıl olur onu tartışmak lazım..
Ona da sıra gelir de hak hukuk bacağı lazım onun için. Nasıl yaparlar bilmem de.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
235.150.. short pala sabah tahsilata bekleriz..
Keremalkm abi geldi desteğe, ne varsa bu şortta, cazibesi çekiyor olmalı
taze akşam robotu bağlamışlar herhal
Viop la uğraşmıyorum da hissedeyim zaten. Bu aylar bedelsiz diye kalın kağıtlardan üç beşine dağıttık belki bizimkilerden birine vurur diye.. yoksa banka falan filan hele de halkb biriktirmek isterdim. Lakin prensip gereği kamunun elindeki kağıtlara girmem. Arpalık.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15 mart 2021 haftasinin benzereni yasayabiliriz..yer yemez bilemen..
İlginç konuşmalar olmuş aşağıdaki videoda. Borsa konuşması gibi olmuş nerede ise.
Malları raflara dizeceksin, boş kalmayacak, alt raflara da koyacaksın, stokçuluk yapmayacaksın, öğleden sonra gelip kontrol edeceğim.
Vatandaş mal alacak ortada mal yok.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
https://t24.com.tr/video/vali-ve-bel...ona-gore,46090
Sinop'ta marketlerde stokçuluğun önüne geçilmesi için yapılan denetimlere katılan Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, BİM market görevlisine “Hayatınızı yaşanmaz yaparız, ona göre” dedi.
İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla illerde Ticaret İl Müdürlükleri ve belediye zabıta ekiplerinin marketlerde stokçuluğu engellemek adına yürüttüğü denetimlere Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Belediye Başkanı Barış Ayhan ve Ticaret İl Müdürü Yavuz Selim Aykan da katıldı. BİM ve A101 gibi zincir marketlerin de aralarında bulunduğu marketlerin yağ raflarını ve depoları inceleyen Vali Karaömeroğlu, depoda ürün beklememesi konusunda uyarılarda bulundu, stokçuluk yapana acımayacaklarını dile getirdi.
Mağazanın deposunu görmek isteyen Vali, üst kattaki depoyu inceledi. Malzeme kamyonunun sabah geldiğini söyleyen çalışana, “Yeni geldi gördüm de, bunları raflara diziyorsun” dediği sırada Ticaret İl Müdürü Yavuz Selim Aykan, tekrar denetleyeceklerini belirtmek için “Biz öğleden sonra geliyoruz Sayın Valim” dedi.
Vali Karaömeroğlu, Ticaret İl Müdürü Aykan’a, “Öğleden sonra gel, bunlar rafta değilse hemen işlem yaparız. Hayatınızı yaşanmaz yaparız, ona göre yani. Burada acımamız yok yani. Bu konuda hoşgörümüz de yok. Bunlara hemen iki saat sonra bakacağız” ifadelerini kullandı.
şu viopun robotunu evlendirin da başımıza bela oldu resmen