Watch live: Biden to sign Inflation Reduction Act into law, setting 15% minimum corporate tax rate........................
Printable View
Watch live: Biden to sign Inflation Reduction Act into law, setting 15% minimum corporate tax rate........................
VOBUN en güzel tarafı reflekslerin güçlü olması gerektiği ve zararın olsa bile yeni senaryo yapmak durumunda kalman.
günaydın. dengeli bir açılış öğlene kadar 3180-3250 arası dalgalanır, mc olayına göre devam ederiz.
akşam pazarı ucuzluğu da dahil, gün içi yüksek ve sonrasında kırmızı bir gün öngörüyorum. herkese bol şans.
ABD Perakende Veri Günü 15.30 a Dikkat.......
gunaydın gençler dün annemi hastaneye götürürken pıayasa patladı bende longda kalmıştım kapanşa doğru bidaha baktım toparlamıştı kapadım longları nötr oldum...benim gördüğüm 2995e kadar spotu sürebilirler kısa vadede ama viob ne olur bilemıom artık eldeki halkb longlar ve hisselerle devamke....
bence pek de normal değil.
Urla' da benim bilmediğim birşey mi var acap.
14 millon denilen rakkamla califormida birkaç yer alabiliyorsunuz.
dünyanın en büyük 6. ekonomisi eğer ayrı bir ülke olsa idi.
orda 1 +1 alsanız 2 bin dolara kiraya verseniz bizde 36 bin lira ediyor ki bu da çok iyi maaş statüsüne giren bir rakkam.
başa dönüyorum bu nasıl normal ?
ben nerde yasşıyorum?
ben ayrı dünyadan mı geldim?
sabah siftahı yapalım 3 ceton long kademeli alındı....
Dünkü basış masum bir satış değildi. Dikkatli olmakta fayda var.
Büyük zaferler öncesi ufak tefek sıyırıklar olabilir.:)Heriften en az 400 -500 puan almam lazım...
..
Nereden gelir bilemiyorum...dün ''o gün'' sandım ama değilmiş.Ama tepe neresi ise oradan %15-20 düşüş olmalı.
A-B-C planı hazır..yeter ki teminat güçlü olsun...
çok sağolasın. o anda flattim...Ama destek kırılınca agresif short oldum...3.000 görünce epey kar vardı...aha dedim; o gün bu günmüş...:)
Açıkcası haber kaynaklı olduğunu da bilmiyordum...derken o puanlar gitti...hatta stoplos olmasaydım çok zarar olacaktı.
zaten hepsi 45-60 dakikada oldu gibi.
diyorlar ya hep kar mı ediyorsunuz?..kol gibi zarar da ediliyor.zoruma giden onun 3 katı bir ara kar vardı..neyse KISMET...burada fırsat bitmez.
Biraz tutunursa atak yapar. Dün kapanışa doğru shortçu ve açıkçıların yandım allah alışlarıyla 2900 üzeri yaptık.
cuma gunu min 2995 max 3050 civarına kadar spot endexi sürüp kapanışta klasik bir cuma çöküsü yaşarmıyız diye sormadan edemiyorum....
Seçim sonuçları satın alınıyor olabilir mi?
-10 ay var,uzun zaman.
-Adaya göre sonuçlar değişebilir...diye düşünüyorum.
Bu borsamız vob özelinde adamlar maniplasyonun alasını göze soka soka yapıyorlar....bunlardan tiksindim....speküslasyon yap ama bu kadarı da çok.....adamlar iflas çektiri ....seni sağlığından eder....onun için az kontrat çok önemli....
Su sistem su huyunu sevmiyom simdi tekrar al diyor :)
2219dan long pozlar flat arkadaşlar...günlük çerez parası çıktı birazda halkda trade yaptık şükür...ekim vadede biraz yokarıya şort yazdım gelirse paylaşırım insallh...
Makas %32 dolaylarında.
BofA bu gün YKBNK alıp THYAO satıyor
https://www.linkpicture.com/q/666_18.png
Ne temiz para dağıtıyorlar bilanço hikayesi başladığından beri.:bravo:
GARANTİYİ de uzaylılar ele geçirmiş gibi.:)
Unutmamak gerek böyle sert yukarı hareketlerin , düşüşü de sert olur.
bankalar ve tupraş ve majör hisselerde doldur boşalt yapıyorlar.....kısa vadeli yükselişin sonu sinyali......gibi....
Büüüle yazıyonuz algı oluşuyor soona millet o gün bugün heralde diyip şort çuvalına giriyor soonada fışkırttırınca şortculara tüü kaka diyip burdan şortmu açılır bunlar gazoz kapağıynan mı oynuyor diyip eğleniyonuz heralde :drunk:
Arkadaşlar Suriye ye operasyon sinyalleri gelmeye başladı dikkatli olun.....Kesin bilgi değil....ama temkinli olun derim.....
özellikle suriyenin kuzeyine yapılacak iran yanlısı hasbi sabi ve pkk --pyd unsurlarına yönelik olacağı söyleniyor......
burada yapan arkadaşlara algı yapmak aklımın ucundan geçmez....algı yapmak banim yapacağın bir şey değil.....Allah şahidim olsun....