çimentoya su katmaya çalışıyor ama naçar!
Printable View
çimentoya su katmaya çalışıyor ama naçar!
sermayesi düşük şirketler bence güç birliği yapmalı şirketler enflasyon muhasebesine yoğunlaşsa işte o zaman buralar şenlenir:)
Hangi ara 4600 gösterdiler, görebilen varmi:)
Ağı toplamaya başlıyor gibi. Sazanlara duyrulur:)
Ytd
Yukarıdan verdiklerini aşağıdan toplayacaklar. Alın krizlerin parasını:)
yok abi yok haci de kayserili de cebini düşünüyor bir alman da iş var o da disiplinli temettü önce diyor!
Allahın güneşi için ges mes çed dedi sonuç?enerjiler uçarken sadece bu sıcakta millete harç kardırıyorlar eski usül:kahkah:
Portföyümde bulunan hisseler tavan sadece Bfren ve Konya hariç hadi sizde tavan oluverin neşem gelsin öyle seans sonunu beklemeyin 😀😀😀
Ne yapmaya çalışıyor acaba bu fiyatlardan hissemi alırım zanediyor
Ne kadar gıcıksın Konya
Fren ile GAP 3000 tl oldu neredeyse. Yazıklar olsun, bisey demiyorum ayı ya..
Konyada ev fiyatında sermayesi ile faaliyetine devam ediyor 23 yıldır ayı. Bunu kış uykusundan anca zor kullanarak uyandirabilirsin. Bunuda devlet yapacak. Böyle işlere nedense hiç el atmıyorlar. Kolay yoldan vergi toplama peşindeler. Biraz uğraşın bu ayilarla dimi
En sevdiği zamanlar. Bas basabildigin kadar. :)
Bunların sermayesi ile 1+1 ev anca alınıyor, bakalım nereye kadar kulak üstüne yatacaklar daha
Ne calkaladın be, yayık ayranı yapıyor sanki mübarek
Söyleyecek söz bulamıyorum. Fren koptu gitti. Yakalamak için en ufak gayret yok amk
Bfren in gazıyla gitmeye çalışıyor bi kerede kendi hareketini yap piyasaya göre çok geride kaldın
Sayın kepetto
Yıllardır hisseyi taşıdığım için vaz geçemiyorum bir kez niyetlendim Şubat hereketinde nedense elim son tuşa gitmedi bakıyorum takibimde olup nerden nerelere giden hisseleri gördükçe sinirlerim bozuluyor bu nedenle inat ettim belli bir hedef fiyatım var oraya kadar sonuç ve zaman ne olursa olsun bekleyeceğim yeterki sağlık olsun
Fren 7500 u geçmiş hala kiritoyor. Ulan topuklasana peşine kezevenk
Frejin gazı da bitti. Kaldık bizim ayı ile basbasa
Sevgili hocam al benden de o kadar... 15 seneyi geçti. Hala ıvır zıvırların peşinde. Bfren önündeydik, o zamanlar kaldıki konyayı daha değerli gördüm her vakit. Şimdi fren aldı gitti bizimki hala saç baş yolduruyor..
Benim hedef ise 600 $ yakın. Kimseye ytd...Yanlış anlamayın Gelir veya gelmez.. Patronların bileceği iş.
10 sene evvel bu rakamları bekliyorduk ki rahatlıkla evimi alabiliyordum....Beklediğimiz 10 sene sonra anca geldi... şimdi o evin 1 odasını anca alabiliyorum..
Sn kepetto buraları sahipsiz bırakmıyor ayrıca teşekkür ediyorum kendisine..
Sağlıcakla..
Ben 25 yılı aşkın süredir bu işin içindeyim Bfren de 6299 zirvesini yapıp geri döndü 5605 rakamında trade yapmıştım sonrası 3177 ve 2800 aralığında geri aldım Konya'da aynı şeyi düşündüm fakat doğal afet dolayısıyla inşaat sektörü talep çok olacağı için gider yönünde düşündüm her nedense seçim önü çok düştü sonrası endeks zirve üzerine zirve yaptığı halde hiç beklentime cevap vermedi hepimiz için hayırlısı olsun
Tabiki sayın kepetto nun hakkını verelim o da olmasa sayfamızda yorum yapan olmayacak bende teşekkür ederim kendisine biraz daha sakin olmasını öneririm 😀
10 yıl gikimiz çıkmadan bekledik ama artık yeter artık. Yüzüne bakmadığımiz ne hisseler uzaya çıktı. Hep tek tabanca konyada oldum ve şimdiye kadar kaybeden tarafta kaldım. Sonrası ne olur Allah bilir. Bizim niyetimiz belli. Onların niyetine belli.yillardik malı tasittiklari ky den bitirip üç kuruşa.mali alıp voleybol vurmak. Bakalim kim kime vuracak olmez.sag kalirsak göreceğiz . Hiç.bosey olmazsa.bile konyanin göbeğinde 1500 dönüm sanayi arsamiz var. Parseller parseller satariz:)
Hani derler ya tekkeyi bekleyen çorbayı içer biz çorba değil kebabı bile hakettik
Ben tek hissede olduğum zamanlarda sizin gibi bunun sıkıntısını fazlasıyla çektim şimdi 4/5 hisse ile sepet yapıyorum biri düşerse diğeri çıkıyor hepsi çıkarsa süper oluyor düşerse kötü tabi
Birde seçim önü borsayı sürekli düşürdüler ben seçime doğru tüm imkanlarımı zorlayarak alım yaptım çünkü tahmin ediyordum yönetimde bir sorun olmayacak seçim sonu ralli olur diye tahminlerim tuttu şükür umarım tüm ky arkadaşlar kazanır temennim bu
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir saygılarımla
Bugün bizim katıksız Egeen e kuyruk olacak
Dün meydana gelen 18.06daki depremin merkez üssü konyanın ges yapacağı ges için çed yaptığı yer sanırım belki uyarıyı almıştır taktacı!
Biz gidince cümbür cemaat herkes takılıyor. Onlar giderken bizimki inatçı keçi gibi mihlanip kalıyor:)
Fren ile 3000 tl GAP kapanmayacak gibi duruyor
4400 kırılımı önemli idi ,bugün tavana bayrağı asmalı teknik olarak kısa da ...Dolar bazlı daha yolun başındayız,
245 dolar sonrası çok daha güzel olacaktır inş:ok:
Sadece bedelsizleri değil, çimento larva dizilmiş ardimiza, sektöre abilik yapıyor sanacak görende:)
Coşuyor gerisi gelmiyor. Hemen salıyor ayı
İki hafta ümüğünü sıktılar hissenin, daha yeni nefes.almaya basladik
https://twitter.com/pusholder/status...225143296?s=20
Egeen Konya ve bist!Durumun özeti:kahkah: