Şimdi asıl soru şu; aldığı o kocaman arazide ne yapacak :)
Printable View
Şimdi asıl soru şu; aldığı o kocaman arazide ne yapacak :)
halk yatırım tahtayı bozmadan 300k malı verdi. Helal olsun :)
Bakalım bir zirve denemesi yapacak mı
hep aynı kurumlar birbirlerine devrediyorlar malı kanımca topluyor dün bugün halk aldıklarını bofaya devredecek yatayda toplayacak ne zaman tahtaya mal gelmeyecek o zaman 3. vitese takacak ytd..
Hay yapacakları ise ama ne, üç kuruş için güzelim tahtayı hiç ediyorlar. Ky silkelenmis diğer alıcı yok nerdeyse ula sursene tahtayı be arkadas neyi bekliyorlar daha.
300 bin lot al sat 1 milyon TL kazansa ne ya 50 bin dolar etmiyor o para ya o paraya doğru düzgün ikinci el araba bile alamazsın
Hep borsaya giren nakit BIST 30 hisselerine giriyor diyorduk... BIST 30 hisseleri biraz durulursa bize olan ilgi artar diyorduk..bu gün tam da bu yaşanıyor görünüyor..BIST ekside ama cwene agresif ve istekli..ilginç ki diğer sektör hisselerimden de pozitif ayrismisiz...buda bizim çok da prim yapmadığımizi gösteriyor..
https://i.ibb.co/Ntd58pj/Screenshot-20230614-163215.jpg
Patron üçüncü viteste de piyasa pek anlamamış sanırsam
Halk satıyor bankof alıyor yarın halk alır bankof satar :)
Yeterince toplayamadi al sata teşvik ediyor.seans sonunda salıyor.
KAP: CWENE [ ] CW ENERJİ MÜHENDİSLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1158771
Dosyalar:
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2023-06-14
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama Şirketimiz ile AB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında imzalanan 19.12.2022 Tarihli ve 1.698.000,00 USD (BirmilyonaltıyüzdoksansekizbinAmerikanDoları) toplam bedelli Lisanssız Elektrik Üretim Yönetmeliğine Uygun Güneş Enerjisi Santrali Projesi İş/Hizmet Sözleşmesine konu; 1.830 KWe kurulu güce sahip Balıkesir ilinde yer alan GES projesinin kabulü yapılarak devreye alınmış ve santral elektrik üretimine başlamıştır. Şirketimize, toplam sözleşme bedelinin 1.463.100,00 USD kısmı sözleşme süresi içerisinde hak ediş usulüne göre ödenmiş olup kalan 234.900,00 USD tutarındaki ödeme, imzalanmış olan sözleşmeye istinaden proje kabulünden itibaren beş gün içerisinde yapılacaktır.
Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
Bu kap haberi cwenenin de tıpkı gesan gibi tahhaut işlerini (GES alanında) gösteriyor...
Bu kap aynı zamanda AB bin projelerini rahatlıkla alıp başarılı sonuçlandırdığini ve ücretini de sorunsuz tahsil ettiğini gösteriyor...
Malum AB ülkemizde yenilenebilir enerji projelerine 450 milyon dolar ayırdığını dünkü haberlerden öğrenmiştik...cwene bu kap ile 450 milyon dolarlık pastadan pay alabileceğinin işaretlerini veriyor....prestij kokan bir kap bu...tabi anlayana..
https://www.bloomberght.com/dunya-ba...ayladi-2332938
O olmadı ise bu var o zaman.
Yumurtlarmis olsak bile bu haber gerçek...piyasa panellerini sektördeki belli sirketlerden alacaktır..sonuçta sektöre ekstra bir nakit girişi olacaktır..GES lerin kullanım alanı çok genişliyor..cwenenin güzel ürünleri var...bu pastadan iyi pay alacağına inanıyorum..
Dünkü direniş çok güzeldi...umuyorum ki artık 200 leri hedef yaparız...gesanda iken 100 leri çok beklemiştik..:kahkah: orayı gördükten sonrada 200_300 dedik Mayıs ayına kadar ...ama aylar önce hedefe ulaşmış idik...
Devir daim sistemi kurmuş tahtacı, arada dökülen ky bin bütün malını alıyor ve tek tek lot sayiyor adamlar.
Patron izin verse brutede sokarlar tahtayı ama patron izin vermez hoşuna gitmez.
Neyse böyle devam bir yerde ya şu büyük kap gelecek yada bu ay şu memur emekli zam işi bitsin o kallavi elektrik zammı gelecek iki şekilde cw ye yariycak.
Ky den fena mal alıyorlar diğer kısım çok satıcılı.
ben ky da pek mal kalmadığını sanıyordum ama derinlik paylaşan bazı arkadaşların paylaşımlarında hala 11 ve 12 satıcı lotları görünüyor...:kahkah: onların da malı bitmeli...sonrasında güzel haberler eşliğinde güzel çıkışlar bekliyorum...sabır sabır sabır...nasip nasip nasip...
arkamıza eupwr de taktık gidiyor....ALLAH yolumuzu açık etsin..:kahkah: (172,20 %3,73)
eupwr bizi geçti...:kahkah: neyse sorun değil biz onu takip edelim...çıkışlar sırayla...:)
europower de iyidir dostum...biliyorsun eski aşkımızın yavrusudur....zaten cwene mi europower mi alayım derken çok fazla prim yapmadığı için ve riski az olduğu için cweneyi tercih etmiştim...ikisinin de arzdan yüklü nakit var...yatırımları var...büyümeleri yüksek...cwenede toplama olgunlaştığında daha agresif hareketler bekliyorum...piyasada hala 11 ,12 lotlar var...ileriki aylarda sektöre öncülük yapabileceğini düşünüyorum....
Patron müchene scooter ını götürmüşmüdür götürdüyse oradanda Bi video atar
selam arkadaşlar herkese bol kazançlar..
takas takip eden var mı?
halk yatırımın aldığı lotların bir kısmı emeklilik fonlarına mı virmanlanıyor? ben öyle gördüm sanki teyit edecek arkadaş var mı?
Rockefeler larda mazi olacak ha görsem inanmazdım ne günlere kaldık vah vah ahir zaman dedikleri bu olsa gerek
hareketi biz başlattık biz geride kaldık :kahkah:
Çok ilginç oldu gerçekten....tüm sektörü biz ayaklandırdık ama yaptığımız prim az..ama bir de bardağın dolu tarafını görmemiz lazım..europower şu anki %7,5 primi ve 87,60 fiyatı ile 97 tl lik zirvesinin %10 aşağısındadır...biz ise 171,40 fiyatımız ve %3,20 primimiz ile 177 tl lik zirvemize sadece %3 gerideyiz...yani biz daha dik durmuşuz...:kahkah: onlar endeks düşerken çok gerilemişlerdi...:)
europowerin ilk hedefi 100 psikolojik seviyesi iken bizim ise 200 tl psikolojik seviyesidir....
100 tl yi görürken hem gesandaki halimizi hatırlıyorum...aylarca 100 tl yi ne zaman görürüz...üç basamak olmayı ne zaman başaracağız merakı içindeydik...o sıralarda çok heyecanlıydık..neredeyse herkesin satış hedefi 100 iken birden bire bir keko ortaya çıktı ve ederi 200-300 aralıklarıdır dedi...:kahkah:
elhemdülüllah çok kazandık...doğru hissede ,doğru vakitte bulunmanın ödülünü aldık..değişen konjöktürü zamanında yakaladık...piyasa da ödülümüzü verdi...borsa öyle bir şeydir...sen doğruyu yapınca muhakak ödülünü alırsın..yanlış da yaparsan seni cezalandırır...sonra aldığın cezanın nedenini aylarca anlayamazsın...tabi borsada kısmetin de faktörü çok büyük...kısmet olmayınca zorlama ile de bir şeyler olmuyor...tanıdığım çok kaliteli temelciler var ki bir türlü şeytanın bacağını kırıp kazanamıyorlar...
Bi salvo yapması lazım robotlar her an başlayabilir 170 altı huylandırıyor beni