Üstat bunu anlamamış olması için ahmak olması lazım çapsız diyorum ama çapı var yalnız aç gözlü fikri sığ ve fakir zannımca adam olacak ama istemesede yani inşaallah
Printable View
Gördüğümü ve bildiğimi talep olduğunda yazmaktan çekinmem...
Bu hissenin tahtacısı işi hep eline yüzüne bulaştırıyor. Oysa herkes mutlu olabilirdi. Bencil bir yapısı olsa gerek. Tekil hareket ediyor. Kimseyi yanında istemiyor...!!!
Bunları tahmin ettiğim için artık enerjimi başka hisselere kaydırdım. Oralarda zaman harcıyorum. PKART ile hiç ilgilenemiyorum. Tahtacı da meydanı boş buldu, kendince bir şeyler yapmaya çalışıyor...!!!
Biraz daha çırpınsın, bakalım neler yapacak. Bakarsınız sonrasında yine PKART ile ilgilenmeye başlarım. O zaman tahtacı ne yapacak merak ediyorum. Hazır fırsatı varken iyi değerlendirsin bence...!!!
Taktacı taklacı pardon tahtacı dökülüyomu bişey alabildinmi alacağını Mart ayında ortalığa düşen kediler gibisin sana güçlü bi damızlık lazım sen biraz daha aran bu Mart olmaz bidahaki olur taklacı seni
Az önce telefonum çaldı, kayıtlı olmayan bir numaraydı, açtım, tanıdıkmış gibi gelen bir ses, bana pkart almanı destekliyorum, uzun zamandır takip ediyorum, ben de alacağım, dedi. (!!!)
Hayrolsun inşallah, maşallah çok amin.
Artık çağırın gelsin kim varsa defansa adam istediği gibi at koşturuyor
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mübarek ramazanda burnumuzdan getirdi
Kalav gelince ortalık şenlenir diyorduk kan gölü oldu
53-55 hattından ikili dip yapar doner heralde namıssız yoksa daha cok bekleriz
Kendini kandırma,
Başkalarını da etkileme!
Aynı şeyleri geçen yıl da yazdın.
O zamanlar 80-90 arası idik.
Hani 60 olursa ortalık karışacaktı!
Sonuç sıfır, 50 ler görüldü!
Sen ve ekibin ortalıkta yoktu!
Şimdi yine aynı şeyi söylüyorsun.
Bu hisse sana büyük gelir.
Bırak bu boş lafları!
Seni de içeri almışlar.
Kandırma kendini, salıver gitsin. :plc:
Bütün ekip toplanmış.
Yine de olmamış!
Yokluğumda sahip çıkamamışsınız!
Hala dinleniyorum.
Bayram sonrası bakarız!
Bensiz olmuyor mu nedir! :plc:
Benim anladığım kadarıyla bu kağıtta ağır abiler olduğu sürece gitmesi biraz zor gibi duruyor.
Genel endeks yüzde 3'lerde yeşilleniyor, pkart halâ mızmızlanıyor, utanmasa tabana oturacak (!)
Arkadaşlar tamam en büyük sizsiniz, o zaman defansa gelin de omuz verin artık, bezdik daa....
Endeks 2021de 1500 bu 20 TL lardaydi endeks 2022 kasimda 5400 oldu ana tahtalar bile 5-10 kat giderken bu en fazla 32 yi gordu.
2024 basında 2021 bası gibi tum yan tahtalari bedelsiz grup dahil itinayla dagittilar. Simdi ana tahtalar esliginde bir hareket olursa yuksek faiz ortaminda bizim hisseye pay duser mi diye dusunuyorum???
Yani isimiz zıpzıp ekibi ile jackalava kalmis duruyor.
Jackalav abimiz de buraya yazdıgina gore ya geceden kalma ya da hisseyle isini bitirmistir.
Zıpzıp abi ekibinin ise hisseyi en fazla bir noktaya getirebilecegi devamının gelmeyecegini dusunuyorum.
Hisse de yeni hikaye olusacak mi bekliyoruz?
Yakinda vergi incelemesinden ufak bir ceza da gelir heralde.
Velhasıl isimiz biraz zor ve uzun surecek gibi Yakup abi yine en mantikli hareketleri yapmis gibi duruyor.
Arkadaşlar bazı sözlerim anlıyorum ki yanlış anlaşılmış,ben uzun vadeli yatırımcıyım,uygun fiyatlı gördüğüm hisseleri kademeli olarak alır,prim yapanları satarım,şu an ucuz kalan kağıtlarını azar azar çoğaltıyorum, değişim yapıyorum,benim kağıtlarının çoğu sermayesi düşük kağıtlar ve sağlam kağıtlar, onun içindir ki büyük portföy gurubu arkadaşlarıma sığ kağıtlarımı söylemedim,amacım kimseye sıkıntı vermemek sabırla bekliyorum,inşallah aklıselim galip gelir...Yazılarım asla yatırım tavsiyesi amaçlı değildir.
Yanlis anlamadik abi sikinti yok al yatcisiniz, o yuzden sizin ekip alımlarla bir yere kadar tasiyabilir diye soyledim. Dusuk sermayeli donemi biraz daha secici olacak gibi ve olursa da muhtemel endeks rallisi sonunda bir kismin da olur bence. Bende onu bekliyorum acikcası yoksa burda cakili beklemenin manasi yok. Baksana hisseye, herkes yesil yesil bu orali degil 3 vakte kadar yukarı tepmezsek zaten nanay...
Taklacı alıyonmu babayı uğraş uğraş belki alırsın Alacan alacan ama üçün birini biraz daha gayret
Bugün tavan olan 5 yada 6 tane teknoloji hissesi var taklacı 1500 endexten 6000 endexe giderken yerinden oynamayan pkartin içindeydik haberin vardır alışığiz bu durumlara boşuna kürek çekiyosun ahmaklığını ıspatlamaya çalışıyorsun heralde herkese hayırlı iftarlar taklacıya yok
Yarin biraz destek vereyim..
Türkiye Kart haberi.
https://www.aa.com.tr/tr/gundem/turk...ilecek/3375983
Üzerine alınan alınabilir. :plc:
Bir zıplayamadınız!
https://www.youtube.com/watch?v=jwMzqZnnW88
Ramazanda çalışmıyorum, yorgunum.
Bayrama ne kaldı?
Biraz daha sabır.
Geliyorum. :cool:
Taklacı alışlar satışlar nasıl herkes ölü taklidi modunda plan program içinde sana saplayacağı yeri hesaplıyor herhal benden duymuş olma
Taklacı helal sana kim tutar seni doymadın 3'ün 1'ini almaya
Kibirliye kibirli muamelesi ****ye **** muamelesi taklacıya taklacı muamelesi herkese hakettiği dilden yoksa ahlakımız bu at hırsızı taklacı tiplerinin ahlak anlayışıyla alakası yok bunlar tam bir insan müsvettesi daha hedefe kadar burdayız taklacı hedef neresi taklacıya ummadığı yerde saplamak biraz daha debelen sen taklacı
Taklacı müsvettesi olmuyormu hadi biraz daha gayret çapsız seni harbi çok çapsızsın be benden duymuş olma ama senden bi b.k olmaz diyorlar
Taklacı al sana bir fırsat daha buradan da bi ekmek çıkaramazsan terk et buraları sen de kabul et artık senden bir b** olmayacağını
Taklacı malı kaptırdıkça aşağı doğru basıyorsun değil mi Beter ol
Taklacı millet sıraya girdi lotları satmak için neredesin taban olduk tüh bak görüyor musun hadi yine malları aldın hadi iyisin iyisin aldın aldın ama neyi yinemi 3'ün biri
Her şey çıkarken sen düştün ufak bir düşüşte direk taban oluyorsun azıcık şerefin olsun 10-15 bin lotla taban olup mal mı alıcaksın sen.. hayırlı cumalar..
Taklacı yırttın bi taraflarını ama hala üçün birinden başka bişey alamıyorsun beter olmaya devam et pisliğinde boğulman temennisiyle uzun zaman görüşmeyelim
At hırsızı hala anlamadın mı?mal satılmayacagını,mal alınacağını
Herkesin Kadir Gecesi mübârek olsun...
Rabbim, "Bin aydan daha hayırlı olan bu gecede"; günahlarımız varsa af eylesin, yoksa işlemekten muhafaza buyursun. Sağlık ve mutluk dolu nice Kadir Geceleri 'ne çıkmak nâsip olur inşaAllah...
Sayın T/A güzel dualarınıza amin amin diyelim bütün paydaşların Kadir gecesi kutlu olsun
Tüm Dostların mübârek Ramazan Bayramı 'nı en içten dileklerimle kutlarım... :)
Sağlık ve mutluluk içerisinde sevdiklerinizle birlikte bayram tadında bir Bayram geçirmelerinizi temenni eder; büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperim... Nice bayramlara inşaAllah...