Sende hep kelepir hisseleri buluyun, iki emme elliyin sonra bi ton zopa yiyin, maşozistmisin olm sen
La bi git az ötede oyna
Bak hala hisse diyo
Kürek yok mu kürek, biri ağzının ortasına vursun şunun çıtak dayuuuuu :kahkah:
Günaydın esnaf, hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.
Su testisi su yolunda kırılır
Ne kadar uyarsanda borsa riskli yatırım kategorisinde 6. seviyede bir enstrüman
Genelde kayıpta kazançta fazla olur.
1.seviye risk katagorisinde para piyasaları ve faiz getirileri var, sanırsam dün akşam kanun çıkmış, stopaj kesintisi artırılmış
icci dayı gelince sesleyin beni... eşek, pardon hisse bulacam ona :yahoo:
Enteresan olan bir şey yok Mevduatçıyı ürkütmeden tırtıklayıp gelir elde edecekler işte
Yarın birgün gündemden kaldırdık dedikleri borsa gelirlerine de vergi gelirse şaşırmamak lazım
Çoban sülünün dediği gibi dün dündür bugün bugündür diyebilir şimşek
fellik fellik para arıyor adam
Evet borsadan da vergi almalılar.
Devletimize para lazım,
vobçulardan daha fazla alsın hergün para katlıyorlar burda :)
Longları erken verdim arkadaş......neyse gümüş ons bakayım biraz da.....
Elde ne var şindi
Aralıkvade 3 lönk
Şubat vade 1 şort
3 in 1 ini alıcaz ellam :he:
Ayu piyasası büüüyle dayucuğum
1 gün hiltiyle deliyorlar ertesiki gün hiç bişii olmamış gibi geri alıyorlar
Arada asansörde kim kimi düdüklerse :kahkah:
Yeni eşşek buldum, çıtak başkan, vade bir hafta, kapanışa ben sana yazim,sebep olurum belki:he:
Endkesde onunla alacaklar ğibi ******** geliyiii
Senin asels ile akcay abinin ttkomu yardırıyor, başka göremedim icci abi
Bu WC banyo edeyim dedim ne oldu borsaya. Bozkurt reisim hünkârım dansözüm dilberim eskortum sen mi kurcaladın çabuk itiraf et
Daytradeci olaraktan beni kimse yenemez dayucuğum.beni anca ortavadeli öngörü ile yenebilirsiniz diye diye dilimde tüy bitti :kahkah:
Du anlayacağın dilden konuşuyum, şunu izle :)
https://youtu.be/Jttb-2X9zgo?si=9edupvFHk38mKmiO
öyle olmazdı stopaja 2 puvan koymak demek mudinin 2 puan az alması demek değil.
100 bine 10 bin faiz alıyorsun farzı misal bu stopaj bu 10 bin kısma uygulanır. yani genel toplamda aslında pek de bişey oynatmaz.
ama faiz 2 puvan inseydi direkt olarak 100 bine uygulanacak oran değişecekti ....
benim hesap böle bilmiyom yanlış var mı
Önce stopajı artırdılar muhtemelen ocakta da eccük faizi indirirler, belki öncü hareket olsun bakalım piyasaya, stopaj tepkisi nasıl olucak diye düşünmüş olabilirler, ona göre faizi indirip bindirmeyi planlayacaklar, kimbilir
1 milyon hacim kaldı. Ondan sonra veri ücreti yok. Bu arada alıp satarken de yevmiye çıktı. Bugün sekiz işçisi olmayacam. Nöbetçi eskort Bozkurt reisim hünkârım dansözüm dilberim
Yüksek faize alışın diyorsun yani,
Abi bu şekil fazla gidemez, sistem tıkanır
3 gün önce patek diyen senmiydin yohusa çıtak dayucuğum muydu yohusa bi başkasımıydı. Hisse tavan olmuş ya la
Nerden hubar alıyonuz bi bilsem
Ben hisse aldın mı düşüy, heralde herif cetonumu tanıyor :drunk:
basitçe anlatmışsın bilale anlatır gibi ..aynen öyle oluyor
stopaj bir vergi türü burda kazanç faiz ,stopajı kazançtan alıyorlar
işin başka boyutu bu eflansyonist ortamda millet kazandım zannediyor ''faiz kazancı ''sadece bir ilizyon
paranı enflasyona karşı koruyabiliyorsan ne ala
tabi gerçek enflasyondan bahsediyorum
tuik in makyajlısından yola çıkılırsa hafif kar bile yazıyor olabilir
İki kişinin portföyünü yönetiyorum. Bugün sattirdim çoğunu. Birinden %100 den fazla kâr etmiş. Diğeri de altın o da öyle. Ha patek dün almış bugün sattirdim ben tavan mavan dinlemem parayı cebine koymadığın sürece o para senin değil. Bak kuş gibi hafifim. Akşama makyajını yap işe çıkıyon ilk olarak işçi abinin yanına git onu memnun et. Çıtağa uğrama o azgın bekar seni sabaha kadar öldürür
Olm biz arkadaş değilmiyiz, benim pirtföyümüde yönetsen olma mı