Bu arada dandanakan Hc nın son grafiğindeki rakamlara oldukça yakın seyrediyor tahtacı efendi. Ytd
Printable View
Yalnız harbiden forum değil çoğu forum terkedilmis. Bırak izleyen üyeyi, ziyaretçi bile ya var ya yok.. ytd
Can sıkan hisselerin topiklerinden kastım. Ytd
Herkese iyi bayramlar diliyorum.
Bu topikte hiçbir bayram, tek tük hariç, bayramlasildigini hatırlamıyorum. Diğer çoğu hissenin topiklerinde geçmişte olan bayram kutlamaları bu bayram maalesef yok..
Tahtacı güven vermediği için doğru düzgün klipte atamıyorum. Gönlümden çalgılı cengili bir klip geçmiyor değil. herifler ağzımızın tadıyla birşey yapmaya müsade etmediler. Birgün kader belki bize de bunda güler. Ytd
Sanırım alismislardanim. Kuşlu site tüylerimi urpertiyor. Özellikle birşey çok yoğun paylasilinca .. ytd
Sokullu paşa 15 gün demişlerdi sanırım, kaldı 1 hafta. Sonrasında ne oldu unutuldu kaldı diğer olan şeyler gibi diyecez galiba. Tek canlı kalan hissenin fiyatı olduğu için herşey unutuluyor, canlı olana odaklanıyor insan.
Hala gözüm toplu olan ya da öyle gösterilmiş olan takaslarda.
Hacimsiz ve cılız son süreç. Ytd
Yine bu petkoda izleyici sayısı var denilebilir. 2 üye 2 ziyaretçi..
Oburlerine nazaran. Ytd
Bu son süreçteki hacimsizlik bist30 daki hisseler içinde kaçıncı sırada acaba. Diyecegim o ki acaba bunu BIST30 dan atılacak seviye de mi? Gönlümden geçende o aslında. Ytd
Vay be banka ve kuş olmasa portfoyde avlayacaklar sürekli.
Hele bu tam avcı. Ytd
20-50 günlük ve hatta 100 günlükte aynı noktalardayiz. O da birşey mi dersek 832 günlük ortalamadayız. Vah ki ne vah.
Endeks bankalar ve kuşlarla yukseldiyse onlar geri dönerken paranın bu ve bunun gibilere geçiş yapmasıni beklemek, ummak, temenni etmek, bla bla bla.. umut işte ya.. 20-50-100 görünen gerçekler 832... Ytd
Ne oldu lenn Tatlısu samuru. Ytd
Ne olcek bu işler böyle. Bugünü yedin bakam.. ytd
Etilen-nafta makası haftalık bazda nafta fiyatlarındaki %4,0 azalışın etkisi ile %13,3 azalarak 208 ABD$ olarak gerçekleşmis. Ytd
Ne oldu şimdi yine? Gerçi bildiğimiz şeyler. Faiz indirecek Fed havası sonrası indirmeyecek kafası. Ha bir yandan petrol dellendi. Dün Tüfe bugün saat 1530 ufeye kadar uflerler. Ytd
Kocaman bir sıfır elde var sıfır şeklinde hem hissede hem topikte... Ytd
Yine geldik 45 lige.. ytd
Gel dedin geldim Abdurrahman çavuş
https://youtube.com/shorts/3-F55ylo-...aAYxXTGu3IZhD2
Bir şirketin faaliyet karlılığı ve faaliyetindeki iyileşme sadece buna mı bağlıdır, yada başka şekilde sorayım : "İyi bir yönetici ve yönetim stratejisi, güveni tesis eden iyi bir yönetim böyle durumlarda etkili değilmidir ? . Yarın bu marj çok olumlu bir şekilde değişim gösterdiğinde, yatırımcısına tek bir olumlu cümle dahi kurmayan bu yönetim, şirketin karlılığında biz etkili olduk mu diyecek, yoksa tam tersini mi ? Asıl soru bu.
Halka açık bir şirkette, yatımcısına tek bir olumlu cümle kurmayan, sorularına TV kanallarında cevap vermeyen bir yönetim olur mu ?
y.t.d.
Mutat haftalık paylaşımlar. Paylaşmam bir daha sıkıntı olmasın aman diyim. Ytd
Diğer hisseler ralli yaptıkları kısmı geri vermediler, ama ralliye katılmayan bunun gibiler maalesef durum ortada dedirttiler.
Sayfa 181 toplantı sonrası durumun teyitlenmesi mi gerçelleşiyor. Acaba... Karşılıklı danışıklı dövüş. Ytd
Salim Hc ne der acaba bu hareketlere, daha doğrusu hareket etmemelere. Ytd
Ortalamalarin üstünde tuttular endeks ve giden hisseler ile birlikte. Millette o gidenlere giremeyince haliyle gitmeyenlere girdiler. Hoop aşağı saliverdiler, muhtemelen mali verdiler yine diyecem ama gunicinde yatırım fonları satıcılı gösterilirken kapanış sonrasında alıcı oluvermiş. Enteresan gerçekten. Neye varilmak ne yapılmak ne gösterilmek istenmekte.
Sonuç hissenin fiyatı düştü tabi. Neticeye bakınca.. ytd
Hatice değil netice önemli olduğu için, mali almış gibi gösterip vermişler derim.
Hatice yarın yine değişebilir ama netice önemli olur her daim.
Bizde mali topluyorlar diye sevinekk.. ytd
Gün içinde yaptıkları gibi, bir anda bir akşam farklı olabilir.gunici fark toplam kısmı bugün 50000 alış, yatırım fonları da tam tersine satıcılı idi.
Bazı günler deniz alış vs satış gösteriliyor.
Aslında bu da yanlış değil mi? Yatırımcıyı yanıltmaya yönelik olmuyor mu?
Mesela toplantıda bunlarida gündeme getirebilirlermis, tabi bu durumları spkda görebilir diye düşünüyorum.. ytd
Elimde başka şirket hisselerinde var, ama bu tip seylerin olduğunu görmedim diyebilirim. Ha göstere göstere yapmiyorlardir belki ama göstere göstere yapılması yanıltıcı olmaz mı? Herhalukarda kilit tabiki. Ytd
https://www.tradingview.com/x/2Pvt8fB2/
Sarımtırak trend telgrafın teline döndü, her havalanışta uçamayıp tele geri konuyor kanadı kırık kuş gibi.:kmk:
Dandanakan Hc bu kuş olsaydı havalanıp aynı yere konmazdı, bu olsa olsa karabatak olur. Ytd
Savaşan ülkelerin borsaları acaba bizim gibimidir. Vay be. Ytd
Genel kurulda bütün kizlar toplanmış toplanmış, sorduk neden toplanmış toplanmis toplanmış.
genel kurul öncesi Malı niye azalttın madem, diye de kimse sormamis genel kurulda.. ytd
https://youtu.be/cqkQWu1CZl0?si=7dx6-qghtNLTvqIJ
Uzun zaman sonra bir klip atayım ferdi Özbeğen den gelsin.satmisim anasını, ben bu Dünya bin diyor.. ytd
Bu yine takas degisiminde toplamfark alış tarafında görünmez haline büründü. Gerçi bugün çoğu hisse de aynı durum mevcut. Ytd
Kesilmiş olan nefesi son anda ambu cihazı ile soluklandirdilar bir nebze. Ytd
Küçük yaşta verdiler sazı elime. Yazıp duruyoz..
Bunlar kime oynuyor ki bu gereksiz hareketleri yapıyorlar. Babkoff çalıyor babkoff oynuyor ama arka plandaki kim.
Açığa satış yasakmi hala enson yasaklamislardi. Ytd