Zamanında hubvc rysas gibi hisselerde saadet zinciri sistemini derinciler yapmıştı.Simdi ise dobur ve prkab da HEKTOR AS bunu yapıyor. Bugün dobur 102.30 kapattı bakalım bomba kaçta patlayacak?Tarihe not olarak HEKTOR AS i yazalım buraya .
Printable View
Zamanında hubvc rysas gibi hisselerde saadet zinciri sistemini derinciler yapmıştı.Simdi ise dobur ve prkab da HEKTOR AS bunu yapıyor. Bugün dobur 102.30 kapattı bakalım bomba kaçta patlayacak?Tarihe not olarak HEKTOR AS i yazalım buraya .
PD/DD=97.44 !!!
F/K=1057 !!!
Pehhh...
YTD
Borsanın gelmiş geçmiş en büyük SPEĞİ HEKTOR a selam olsun.......Dobur da hala lotum var.Son fiyat 123.70.Tavanda bekleyen lot sayısı 335 bin lot......!!!!!:party:
Kapanış Fiyatı=180.90 tl
PD/DD=172 !!!
F/K=1869 !!!
Bakın bu hissenin defter değeri 1.05 tl (yazı ile bir tl beş kuruş).
Yani bu fiyata kumarcı olmayan hangi ahmak bu hisseyi alır?
Manipülasyonun/operasyonun bile bir adabı olmalı, edep yahu!!!
Gerçi bu tür operasyonları yapan haramzadelerde edep ne arasın.
YTD
Derinhisse grubunu KISKANÇLIKTAN ÇATLATAN SAADET ZİNCİRİ.....!!!!
Borsa tarihinin gelmiş geçmiş en büyük SAADET ZİNCİRİ PRKAB ve DOBUR da yaşanıyor....SAADET ZİNCİRLERİ zincire yeni halka katıdıkça büyür.....Yeni halka kalmayınca da BOOOOOOOMMMMM.....!!!!
Geçen yıl derinhisse çetesinden HARACIMIZI almıştık.....Şimdi de sıra HEKTOR grubunda......Bakalım SAATLİ BOMBA nerede patlayacak.....!!!!
Tarihe not düşelim....PRKAB kapanışı :54.10......Dobur kapanışı :198.90 ....!!!!
Başkanım SASA ,HEKTAŞ o sert yükselişlerini yaparken f/k lar 40-50 lerde idi....GUBRF f/k sı ise 100 üzerinde idi......Parayı veren düdüğü çalar......Borsada bu operasyonları yapıp da başarabilene saygı duyarım...SPK yı karşısına alıp bu operasyonu yapabiliyorlarsa saygı duyarım....Cezalarını çeksinler.....Ama ben de bir yatırımcı olarak önümde GÜRÜL GÜRÜL AKAN ÇEŞMEden kovalarla su doldurmaya bakıyorum ....benim hiçbir suçum yok .....Alan alır,satan satar herkesin kendi hür iradesi ....!!!
Çeşme kesilinceye kadar doldurmaya bakıyorum....!!!!:party:
DOBUR' un tahtacısı, speki, taştaşlısı.. seni CEMAS a da bekliyorum. CEMAS' ı da diplerden yukarı sür de dua edelim sana :halay:
Arkadaşlar aralık ayının sonuna kadar tavan tavan gidecek diyorlar. Dobur, attap, prakap ve kutpo için ne kadar doğru bilmiyorum...
Biz sağlam şirketlere girelim, az az kazanma derdine düşelim, Türkiyede böyle ultra saadet zincirleri kurulsun işi bilmeyenler gerçek yatırımcıları enayi görsün
Bu ülkedeki adalet kavramına hayranım.spk da bilerek ses etmiyor. SEC nere spk nere? Tam bir çürümüş sistem var. Ekip yapan borsada üskadara değil izlandaya atla koşuyor. Herkesin gözü dönmüş, Herşey bitmiş bu ülkede. Yazık...
Yetmiş tl ortalamayla yirmi beşbin lot satmış patron, onbeş liradan satamadığını dört beş kat yukardan satmaya başlamış tabi önce yirmi kat yüksetince millet de şurdan düştü burdan düştü diye dibine bakmadan zirvesine bakarak atlamaya başlamış.
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron önce köpürttü sonra höpürdetti
Sekfkkk
???!!!
Taban kapattığına göre fabrikası depremde yıkıldı galiba
fiili dolaşım miktarı aştığı için nisan ayı başında dobur dobur umuz ana pazara yükselecek inşallah brutsuz gunler yakın.grnyo ve raysg ana pazara yükselmesi muhtemel hisseler.
Ana pazara gecti ama burada alt pazarda SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dohol ile ters hareket ediyor
Spk buna tedbir uygulayıp duruyor bazı hisseleri takip ediyor galiba, iki katına anca çıktı peşpeşe tedbir uyguluyor, şuan sayamayacağım kadar hisse adı var 10 kat 20 kat yükselmiş elini kolunu sallayarak geziyorlar. bir tane örnek vereyim pekergyo 1 liradan 24 liraya çıkmış hiç bir tedbir yok o ve onun gibilere dokunulmazlık var galiba
3 ekim seans sonu brüt takas cezası bitiyor. Sonra hareket başlamalı
2023 ün 10.ayında 2 yıllık dev FİNCAN KULP BİTMİŞ ..uzatmaları oynuyor..2021 in 10. ayına benzerse yolu uzun hedef çok büyük..
büyük resimdeki dobur un döngüsel benzerliği..
bu aylık bazdaki resimdir..görüldüğü gibi macd 2021 deki benzerliği gibi AL vermiş, o zamandaki gibi dev fincan kulp yapmış ama bunu birkaç aydır ertelemiş..
bu ana resimdir..
daha ayrıntılı incelemeler yapacaz..haftalık günlük saatlik vs..aldatmacalar tuzak vs..
https://i.hizliresim.com/81onkz5.gif
yatırım tavsiyesi değildir..
bu tür hisseler genelde belli bir peryotta belli hareketler yapıyor..kısacası vurkaç taktiği ile hareket ediyor..2021 de 300 lere çıktıktan sonra vurmuş kaçmış, milletin sırtına yüklemiş malı ve ordan 2 yıl boyunca mal taşıtmış..şuan 2021 benzerliği bir hazırlık aşamasında olduğu gözüküyor teknik durumda yani..hatta bu durumu birkaç ay ertelemiş..
bakalım nasibimizde varsa yürür gider..
topik sessiz kalmış..bir süre yazalım burda şenlensin topik..büyük resmi gördük..benzeyen döngüyü gördük..bu döngü geçmişinde çoğu yerde var, hepsini ayrı ayrı işaretlemeye gerek yok..bundan sonra günlüklere ve saatliklere önem verelim..
saatlikler 5saatliğe, o da günlüklere ve o da haftalıklara devredecek..dolayısıyla bu döngüyü tamamlayabilecek olan alt birimler çalışacak..bu döngüsel benzerlikte tek eksik olan mega bir yükseliş ..
burda önemli olan tek şey bana göre, önceki 2 li tepenin geçilmesiyle bu benzerliğin devreye girmesi..
çünkü doburun cv sinde 2 li tepenin ardından 300 ler gelmiş..2021 in 10. ayı gibi..
şimdi benzer olayın olabilmesi için 100 lerin geçilmesi gerekiyor..
önemli soru şu..100 geçilirse hatta geçilme emaresi olduğunda 3 lü tepe olup düşebilir mi..yoksa düşemez mi..
bunu sorgulayacaz burda..3 lü tepe yani OBO ( omuz baş omuz ) nerde olur, ne anlama gelir..doburseverler ara ara takip edebilir burdan..
OBO nerde olur ? ya da nerelerde olur ?
cevap; BÜYÜK OBO EN BÜYÜK ZİRVEDE OLUR..küçük obo ise günlüklerden tutun da dakikalıklara kadar iniş ve çıkışların yapsısında olabilir..
pekala dobur 2 kez 90-100 bölgesini test etmiş ve haftalık bazda bile ( uzun dönem ) de 2 li tepe oluşumu gözüküyor..zirvesi de 300 olduğuna göre bu büyük obo mudur..CEVAP; HAYIR olmalı..çünkü büyük obo en zirvede olmalıydı..
peki bu 2 li tepe de ne oluyor..
cevap: BÜYÜK FİNCAN KULP YA DA DAHA AÇIĞI ; ters OBO yani TOBO nun son omuzu..( 2021 zirvesinden bu yanaki dev çanak yapısı )
DEV TOBO NERDE OLUR ??
cevap; DEV YÜKSELİŞLERDEN ÖNCE olmalı..
yarına da bunu grafiklerle gösterelim..
teşekkürler @karaduman
lineer de DOBUR da TOBO..2021 BENZERLİĞİ ..
TOBO çok açık gözüküyor..yükseliş oranı 2021 in son aylarına benzerse oran olarak 4 haneli rakamları görmeli..oran olarak benzerse böyle..
https://i.hizliresim.com/bxuhl9t.gif
borsanın genel seyrine ve hatta dobur un geçmiş hareketlerini baz alırsak daire içindeki alanın SON KEZ TUZAK olduğu izlenimi var..
bu kısma tek sebeple girmiş olmalı: MAL TOPLAMA ÇABASI..
bu tuzak olan daireyi baz alırsak 75 civarı üstünde tuzak bitecek ..
110; kısa vade yükselen tepeler direnci önemli olacak..110 üzerinde ise büyük resim olasılığı yani 2021 ZİRVESİ BENZERLİĞİ BÜYÜK TOBO devreye girmeli..
https://i.hizliresim.com/dxyc4ss.gif
Bu sefer sağlam gidiyor bakalım. 4 haneliler kervanına katılabilecekmi görelimSM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güncel bir değerlendirme alsak. 166 derken tekrar yönü yukarı dikti :)
değerli doburseverler en son 67 iken 23 ocak da yazdık çizdik ..yaklaşık 2 buçuk ayda 215 leri gördükten sonra bugün 165 leri gördü ve tekrar yazma ihtiyacı doğdu..
seçim öncesinde yapay bir panik havası oluşturulduktan sonra hisselere tekrar alım başlamış görünüyor..onlarca sağlam hisse inceledim ve çok önemli bir olumsuzluk çıkmazsa borsanın genelinde en az 4-5 aylık yeni agrasif bir yükseliş sürecine girmiş bulunuyoruz..gözü kapalı ne alırsan kazanırsın süreci gibi
burası dobur un topiği olduğu için sadece dobur grafiği ve yorumlara yer verilecektir..önümüzdeki 4-5 aya ışık tutacak paylaşımlar yapacaz
DOBUR dolar bazlı AYLIK grafik..
ben daha çok RSİ takip ediyorum..çoğu zaman yanıltmaz beni..
dirençler : 6.63......8.08.....15-18 bölgesi.......25.62
RSİ ne diyor : fiyat tl olarak 60 tl ...dolar olarak 2 dolar seviyesinde RSİ 47 civarında iken hareket başlamış..bu demektirki RSİ değeri 80-90 bölgesine gelmeden dönmemeli..çünkü RSİ değeri çok aşağılarda değildi..yani RSİ 30-40 dan gelseydi belki 60 lardan döner diyebilirdik..
burası anlaşıldı sanırım..
bu demektirki RSİ sarı bölgeye girmeli ve en az 1-2 ay orda vakit geçirmeli..
bu süreçte yukarda dolar bazlı dirençleri tek tek çalıştırmalı..sonuna kadar tüm dirençler çalışır mı..cevap RSİ de saklı..
benim tahminim 4-5 ay süre bu hareket için fazlasıyla yeter..tabi tahtacısı ben değilim karar onun..o yüzden yatırım tavsiyesi değildir..meli malı gereklilik ekidir..kesinlik içermez..olur olmazı izleyecez..
https://resmim.net/cdn/2024/04/02/fEIH7M.jpg
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR..DUYRULUR :))
teşekkürler üstad :wave:
doburseverler, dolar grafiğini ve RSİ değerinin nerede zirve olması gerektiğini önceki grafikte anlattık..şimdi ise DOBUR un doğduğu günden bu güne hangi peryotlarda ne kadar yükselmiş ardından ne kadar düşmüş bunun analizini yapacaz..bu karakter analizidir..dalga analizidir..kendi cv sinin kendine gösterilmesidir..aynı insan karakteri gibi..değişmez..bundan sonraki belki yıllar boyunca ne tarz hareket yapabileceğinin analizidir..