Eglyo, totalde 3 milyon liralık ( 5.5 milyon lot) hisse kime satıldı? Ne işler dönüyor?
Printable View
Eglyo, totalde 3 milyon liralık ( 5.5 milyon lot) hisse kime satıldı? Ne işler dönüyor?
sayın ceneee , mesgulum ben yine spk ya şikayet edeceğim eglyo da ki hisselerimizi öldü fiyata satıyor egcyh nin içini boşaltıyor (daha önce de egcyo daki hisselerimizi öldü fiyatına satmıştı) zaten reel anlamda iş yapan eglyo nereden bilelim tanın kendi adamlarına aldırmadığını
bu arada metro 226 bin lot satmış alıcılarda herkes bir parça almış
alan kim ? kasaya giren para ?
Cok guzel soru
İlk once nakit 5,5 yanlis yazmisim allah soyletti diyelim :)
Simdi eglyo aciklama gelmesi lazim alan kisi kurum vb
Dur ben tahmin edeyim alavere fon :)
Kendi cebinde dolaniyor hisseler
Az daha sabir egcyh egcyo genel kurul tarihleri belli olsun bakalim
0,21 deki satis 4.000.000 lot bunun anlami yaklasmayin bak operim ben deliyim biliyoraunuz
Bilmiyorki saniyor kendileri bir akilli
Az daha sabir
0.21 deki 4 milyon güç gösterisi tamamen korku salmak için.yoksa satmak istese parça parça yüksekten satardı ama göstere göstere önünü tıkadı.haftaya göreceğiz.
Devamlı 20-21 arasına çıkartıp tekrardan 15 bandına indiriyorlar,aynen geçtiğimiz aylarda memsayada yapmışlardı,onuda 21 yapıp peşinden 14'de indirmişlerdi...bunların topu fırıldak...nede olsa ülke bu şekilde yönetildiği için onlardan kopya çekiyorlar :(
http://bigpara.hurriyet.com.tr/haber...imi_ID1441651/
meşgulum tan egcyh nin içini boşaltıyor amaç eglyo yu ele geçirmek
Zaten ici boş benim icin atı alan üsküdarı geçmiş bizim anlamamız biraz geç oldu :)
Simdi bana bu yapilanlar
Hem borsa istanbul hem spk ve genel kurul icin savunma hazirligi gibi geliyor.
Bakin sermayemi guclendirmeye calisiyorum bak banka borcu bile kalmadi vb
Suan nakit olacak elinde bilancoyu 1 ay sonra gorecegiz bakalim neler yapacaklar
Sonuc bu bulundugumuz noktadan daha kotu olamaz ( batariz bilmem )
Artik herkes bikti bezdi biraz daha yukselse herkes dokulecek buyuzden 1 yildir maliniza sahip cikin diyorum
Bu 3,5 trl sermaye ile yeni is iliskileri yaparmi ?
30 haziranda bilanconun son gununde satmasi agustos bilancosu icin olumlu olacaktir %12 lik eglyo artisi az da olsa kara gecirecektir bunlarin hepsi planli yapiliyor
Adamlarin isinbu reel yatirim yokki
İnek ve jeneratorden baska :)
Az daha sabir diyelim bakalim ne yapacak