29 Ekim CUMHURİYET bayramınız kutlu olsun....
"Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.†Mustafa Kemal Atatürk
Printable View
29 Ekim CUMHURİYET bayramınız kutlu olsun....
"Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.†Mustafa Kemal Atatürk
29 Ekim Cumhuriyet Bayramimiz kutlu olsun..
Dolar konusunda ise sadece sunu yazacagim: Ralliler yuzde 30 dur dolarda, baslangici da 3.40 tir; gerisi teferruat..ytd
Haftaya veya üç vakte kadar dolar düşecek , filanca yerden şu kadar para gelecek ,vs , diyenlere ; vadettiği günkü kurdan para istese bir ithalat çı bu şahıslardan . E nasılsa düşecek ver kardeşim dimi ya . :) Yada bu tipler Sadist . :)
Twitter üstatlarının bir kısmı 3.70e kadar bir kısmı 3.65e kadar düzeltme bekliyor. Cuma günü long kapatıp shorta geçen çok kişi var. Benim bildiğim dolar Palası bu marjı yedirmez onlara. Düzeltme yapacaksa 4 e kadar götürüp 3.9 a düzeltme yapar.
Doların 3.9x lardan 3.38'e yavaş yavaş düşüşünü 9 ay seyretmiş biri olarak; Alım yapmayı düşünen arkadaşlar tekrar tekrar düşünün. Doların yine düşüyormuş gibi yapmadan, çaktırmadan düşeceğini söylüyor lar. 3.50-3.40 arasına. Zarar etmeyin üzülmeyin. En azından ful alım yapmayın. Parça parça alın bir parçayı da 3.4x-3.5x arasına saklayın. Sonrasında 4.xx ler deniyor. Ben tekniğe inananlardanım. Tavsiye gibi oldu oldu ama yine YTD :)) diyelim. Hayırlı kazançlar
Ya Amerika ile barışık bir hükümet kuracağız ya da anamız ağlayacak.
Steve Bannon: Turkey is more Dangerous than Iran
https://aawsat.com/english/home/arti...dangerous-iran
haydaa.. benim yazı niye uçuruldu yahu. o kadar da uğraşmıştım. yazık.