-
[QUOTE=kagan35;1330195]Hafta sonu derbi maçı var, spek berabere kalırsa gsray, bjkas diye gardını aldı.fenerde takılırsa Hızlı şekilde 2.10üstünde 2.25/30 bandına salı gün taşır. Ytd
-Güzel bakış açısı...bu spekcik/leri yenmek için ince hesaplar yapmak, onlardan önce hamle yapmak lazım...1 ay önce 2.4xlerde dediğim düşüşleri yaşadık 1.97den döndük ama haber gelmezse bunlar aşağıya düşürerek de kazanıyorlar bu sefer bunu daha da aşağılarda deneyebilirler piyasada oluşabilecek olumsuzluklarda...akıllı adımlar ile al-satı tavsiye ederim, maliyeti aşağıya çekmek için... tabi yerine de makul yerden tekrar koymak kaydı ile eğer bu hissede devam edecekseniz...
-Kardeşim sanırım hissen yok neden akıl veriyorsun moduna lütfen girmeyin, benim burada bulunan hisse sahipleri ile gönül bağım var...zararınızı çıkarmanız ve kara geçmeniz dileklerim ve saygılarımla
-
Bu kağıdı bedelli verdiğinde 1.45lerden aldım. Ozaman hisse nette farklı nice ile yazıyordum ve burada yazdım, hisse 2.60lara gidecek sabır edin dedim. Bendeki formule göre kağıt en az %100yapması gerekiyor Du ozaman hisse 3.60ları gördü. Çok yakın arkadaşlarım çok güzel paralar kazandı. Ben okadar bekleyemedim. Bereket versin kazandım. Yıllar sonra tekrar aldım, ozaman ki gibi çıkacak demiyorum o zaman ki konjektör farklıydı. Şimdi bu kağıt 2 şeyle gider şampiyonluk (başarı) ve hikaye (yabancı ya satış, arsa imar alış, satış vb. Bakalım zaman herşeyin ilacı... Ytd
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Tsporlu bir gazeteciye; bilmediğimiz bir iflas hazırlığımı var
neden 2.50 gibi önemli bir bölge kırıldı diye sordum.
cevap ilginç
reza dosyasında tspor ve beşiktaş adı geçiyor dedi.
yani tspor üzerinden para aklama .bence bu abartılı durumu açığa satıcılara bildiren haindir.
yoksa loca aldığını biliyoruz hem tsporda hem beşiktaştan.
ama nedense tspor çakıldı.
4 gündür izliyorum reza davasını henüz hiç öyle bir söylemi olmadi.
kısa zamanda aynı bölgeyi aşar umarım.
-
-Aynen öyle Sn kagan35...
-Zarrab siyasetin o kadar içine girdi ki Trabzonspor'un yeni stadının temel atma töreninde Ali Ağaoğlu ile oradaydı...ne işi varsa artık
-
-
Trabzonspor ve Reza Zarrab Algı Operasyonu...
02 Aralık 2017, 12:40
İstanbul medyasının Trabzonspor üzerinden algı operasyonu bir türlü bitmek bilmiyor.
Son dönemin en çok konuşulan konuları arasında yer alan Amerikada ki Reza Zarrab davasına Trabzonsporu da alet etmek isteyen bir kısım İstanbul Medyası, bu noktada bordo-mavililerle ilgili algı operasyonu yapmaya devam ediyor. Sanki bilinmeyen bir şeyi yeni bulmuş edasıyla Trabzonspor'u gazetelerinin manşetlerine taşıyan bir kısım İstanbul Medyası, traji komik bir olay imza attı.
Trabzonsporun Reza Zarrabdan 3 Milyon TL bağış aldığını ileri süren İstanbul Medyası bu konun ABDâde devam eden dava dosyasına girdiğini iddia etti. Bu noktadan hareketle Trabzonsporu davanın içine çekmeye çalışan İstanbul Medyasının atladığı bir konu ise, bordo-mavililerin Zarrabın şirketi Royal Denizcilik ile yapılan anlaşmayı o dönem Kamu Aydınlatma Platformuna bildirmiş olması...
Trabzonspor o dönem, Kamu Aydınlatma Platformuna yaptığı açıklamada, Kulübümüz ile Royal Denizcilik Endüstriyel Makine ve Kıymetli Madenler Sanayi Ticaret A.Ş. arasında, 2013-14 futbol sezonu için, 1.000.000.-EUR+KDV bedelli reklam anlaşması yapılmıştır. Anlaşma, ayrıca, kulübümüzün Türkiye Süper Ligi, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki başarı derecelerine göre ekstra bonuslar içermektedir ifadeleri kullanıldı.
Buradan da anlaşılacağı üzere Trabzonsporun Reza Zarrabın şirketi Royal Denizcilik ile yaptığı sponsorluk anlaşması tamamen yasal bir durum..
Bunu sanki yasal olmayan bir şekilde yapılan anlaşmaymış gibi lanse eden İstanbul Medyasının amacının ne olduğu ise anlaşılamıyor...
Hatta o dönem bu anlaşmayı “Trabzonspor, Ebru Gündeşin eşiyle anlaştı†gibi süslü manşetlerle okuyucularına duyuran bazı yaygın medyanın şimdi Trabzonspor'a karşı takındığı bu tutum ise iki yüzlülükle ifa ediliyor...
haber61
-
bunlarin yaptigini anladık da
bu uyduruk haberi aciga satışa kullandıran iç hain kim?
hepimizi ters köşe yaptıran hain.
-
Basket maçında seyirci şikenin hesabını soruyor.bu dava asla bitmez ..
Bu arada maç ts önde iken yarıda kaldı.
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.