Yokmu artıran
Printable View
Yokmu artıran
Günlükçü açıkçı takımı Ezberi bozulacak korkusundan konuşmaya başlamış. İnşallah önümüzdeki 3 ay bekleyen dervişlerin çorbası kaynayacaktır. Ytd
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
anlamsız hareketler yapmaya başladı akşam 17:55 olunca günlükcüler almaya başlıyo sabah on kademe yukarısına bırakıyor insanları böyle alıştırmaya çalışıyo elimizdeki malı böyle almaya çalısıyor bır gun akşam bizler elimizdekini satınca akşama alamıycaz bile
Doğrusu bu seferki çıkış farklı oluyor.bir anda yüzde yirmi yerine sindire sindire çıkması daha iyi.iyo düşünelim iyi olsun dostlar.iyi aksamlar
Biraz araştırma yaptım. Rakamlar eski veya yanlış olabilir ama yön arayışı için fikir vermesi yeterli. Çimsa 2003 den beri sermaye artırımı yapmamış. Şuan Afyonun 450 milyon TL si ile beraber toplam 1 milyar TL borçlu durumdadır. Arsanın yarısı satıldı. 60 milyon Afyonun kasada üretim kârı bu çeyrekte dahil olmak üzere 60 milyon TLdir. Bı arsa satış ile daha 60 milyon gelse ana sermaye olan 100 milyon TL yi geçen bir yıllık kâr yapabilmiş olacaktır. Buradan sonrası için konuşmak çimsa nın defteri açısından önemli olacaktır. Borcu karşılayabilir bir Afyon sermayesi çimsanın büyüme hedefi için özel olarak önem taşımaktadır. Önümüzdeki günlerde kârın sermaye ye eklenmesi de bu yüzden kaçınılmaz görünüyor. Geçmiş 6 aydır şirketi ucuz tutmaya çalışan spek faaliyeti de yönetim giren sene içinde sermaye artırımını ne şekilde yapılacağına hazırlık olarak değerlendiriyorum.(Kendi çapımda yani[emoji16]) Bu ne demek: 2018 de Afyon da birden fazla bedelsiz sermaye artırımı bekliyorum . Yazdıklarım kendi tahminim olup yatırım tavsiyesi değildir.
Bize en büyük zararı ise hisseyi aracıya kiralayan ortak veriyor. Şuan sabah saatlerinde ki şişirme hacimler yüzünden küçük yatırımcı işlem hacmi yüksek hisseleri tercih ediyor. Spekoş da seans sonunda istediği gibi kapanış yapabiliyor. Elinizdeki hisse fiyatı yükselsin istiyorsanız kiraya vermeyiniz.
Günaydın dostlar.MAKUL USTA kardeşim sayfada ve kağıtta yenisiniz herhalde.Hoşgeldiniz.Her yeni arkadaşın yaptığı gibi sizde haklı olarak bizim rezil kağıdın şirketini araştırmışsınız.Bilgilendirdiğiniz ve ilgilendiğiniz için teşekkürler eski AFYONZEDE'li olarak.Ne varki kağıt son derece rayından çıkmış durumda teknik meknik hakgetire. Tamamen speğin neye dayandığı belli olmayan tekniğiyle hareket eden bir kağıt oldu çıktı.Bu hafta yukarı doğru bir hareket içinde.İnşallah yılı ekside kapatmaz.Şu anda yıllık %5'e yakın ekside..Hoşçakalın.
Hoşbulduk . Aklımın erdiği kadar fikir ve varsayıma dayalı birşeyler yapmaya çalışıyorum. Afyonda yeniyim Borçlu bir şirket için durumun çok kötü olmadığını ve hızlı bir iyileşme beklentisi içinde olduğum için 60 milyon Luk arsa satışından bir hafta önce girdim. Beklemeye biraz erken başlayan arkadaşların vazgeçtiğini düşünüyorum. Bilanço haberleri gelsin arsa beklentisi gözümüzde büyüttüğümüz kadar yüksek miktarda değilmiş diyeceğiz. Tek kâğıtta endekse yön veren değil ise takılmam ama Afyon bu sene dipten çıkış şartlarını yaşayacaktır diye düşündüm ve kendimce yüklü girdim her düşüşünde de gücüm yettiği kadar ilave alım yapıyorum. Acayip amca yazmıyor ama özledim kendisini.