Bu durumda bize söz düşmez söz üstadın:
https://www.youtube.com/watch?v=oAQ6_stWfm4
Printable View
Bu durumda bize söz düşmez söz üstadın:
https://www.youtube.com/watch?v=oAQ6_stWfm4
Sen bunlara ne desen az bunların mayası bozuk.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kayıtlı sermaye tavanı 100 milyona çıkarılıyor. Aşağıdaki açıklamaya göre bir açıklama yapılacak, eğer 2018 yılı itibariyle geçerli olacak bir kayıtlı sermaye tavanından söz ediyorsak o halde 1-2 hafta içinde açıklamanın gelmesi lazım. bazı arkadaşların dediği 2-3 tavan gitmesi yönündeki düşüncesi o zaman gerçekleşebilir. Hisse ucuz kaldı ama emin olun değeri buralar değil. 1,35 maliyetle bekliyorum hedefim 2 li rakamlar sabretmeye devam diyorum. YTD
Alıntı:
Şirketimizin 04.12.2017 tarihli Yönetim Kurulu Kararı çerçevesinde 05.12.2017 tarih ve 25981 kayıt numarası ile yapmış olduğumuz SPK başvurumuzu takiben, Kurul ile yapılan görüşmemizde, 2018 yılı itibarıyla geçerli olacak bir hususa ilişkin SPK izninin, 2017 yılı içerisinde işleme alınmasının mümkün olamayacağı ve bu nedenle iznin 2017 yılı içerisinde verilmesinin Şirketimizin kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresine ilişkin talebinin 2017-2021 olarak revize edilmesi şartıyla mümkün olabileceği tarafımıza bildirilmiştir.
Bu doğrultuda, Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 08.12.2017 tarihli toplantısında, Şirketimizin mevcut 80.000.000 Türk Lirası tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresi 2017 yılı sonu itibariyle sona ermiş olacağından
1. Şirketimizin 80.000.000 Türk Lirası olan kayıtlı sermaye tavanının 100.000.000 Türk Lirası'na yükseltilmesine,
Merhabalar arkadaşlar. Biyogaz üretimi alanında olmak üzere özellikle Yenilenebilir Enerji alanına yönelik ortak girişim şirketi kuruyormuş. Bu beklentiyle dahi olsa hissenin bir yerlere gitmesi lazım. Yıllardır takibimde olan hisse. Son 10 senede primlenmemiş nadir hisselerden. Bunca zaman sabretmiş arkadaşlar biraz daha beklerse eminim meyvesini alacaklardır. (yatırım tavsiyesi değildir.)
Ha bu arada unutmadan Twiteerda Borsafenomeni adlı bir kullanıcı var. Takibine aldığı hisseler genelde bayağı iyi kazandırıyor. Bugün itibariyle Merkoyu da takibe almış. O aldıysa güzel günler yakındır bence:)))) ( yatırım tavsiyesi değildir)
mükemmel açtı bugün artık bir tavan gelmesi lazım
Yorgun baba alemsin nerden buldun ugraşıpta....
Elin adamıda demezmi silahmı dayadık kardesim al diye[emoji33]
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün ne işlem hacmi olmuş öyle
Ne olduğunu bilen varmı, yada alan satan tablo paylaşabilecek