Sağlam laştırdı yön yukarıyadır
Printable View
Sağlam laştırdı yön yukarıyadır
Şirketimizin 6 Haziran 2017 tarihinde gerçekleşmiş olan Yönetim Kurulu Toplantısı'nda:
- Yönetim Kurulu kararlarının icrasının temin ve takibi, iş ve proje geliştirme faaliyetleri ve iştiraklerin koordinasyonu için Yönetim Kurulu üyeleri Muharrem H. Kayhan'ın ve Eyüp H. Kayhan'ın Murahhas Üye olarak görevlendirilmelerine;
- Yönetim Kurulu görev dağılımının aşağıdaki şekilde yapılmasına;
Muharrem H. Kayhan: Yönetim Kurulu Başkanı, Murahhas Üye
E. Hilmi Kayhan: Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Murahhas Üye
Yakup Güngör: Yönetim Kurulu Üyesi
Mahmut Nedim Ölçer: Yönetim Kurulu Üyesi
Kemal Kayhan: Yönetim Kurulu Üyesi
Leyla Kayhan Elbirlik: Yönetim Kurulu Üyesi
Zeynep Kayhan Kantaşı: Yönetim Kurulu Üyesi
Nazım Ekren: Bağımsız Üye
Kamil Ömer Bozer: Bağımsız Üye
toplantıya katılan Kurul Üyelerinin oybirliği ile karar verilmiştir.
iş ve proje geliştirme faaliyetleri diye ifade kullanılmış,burdan bi anlam çıkarabilir miyiz yoksa rutin cümleler mi acaba
Sonuç
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse değil deli dana.
2.20 den 2.53 oradan hop 2.01
sonra hop 2.48
şimdi 2.34
Netice ????
Küçük yatırımcı hep kendisinin silkelenmeye çalışıldığını düşünür. Keriz silkeleme yapıyorlar deyip kendisini avutur. Sonra da bi bakmışsın fiyat 1.80. Şimdi de böyle olur demiyorum ama bu hareketleri anlamlandırmaya çalışıyorum.
tukaş fabrikanın yıkılıp yerine avm veya konut yapımı için belediyeye imar başvurusunda bulundu haberi ile hissesi şu an defter değerinin 4 katından işlem görüyor,bizim oranımız ise 0.80..aynı beklenti,üstelik biz de imar geçti..tukaş çok iyi bir şirket olduğu için mi bu fark oluşuyor hayır borçluluk onda da var,dünya kadar geçmiş yıl zararları da birikmiş ama beklentin fiyatlanıyor gene de,tamamen tahta yapıcının ve patronların insiyatifinde olan işler,bizimkiler insafsız,bu zamana kadar yatırımcıyı duman ettikleri yetmemiş gibi hala aynı kafa devam ediyorlar,son kote ettirilen hisselerin tahtaya baskı kurmak ve fiyatın önünü kesmek için yapıldığını düşünüyorum başka bi açıklaması olamaz