Şirket almadan zor gibi evet, şekerbankla ilgili bi gelişme olursa iyi olabilir, 2017 yılı 6 aylık kar 1 trilyon civarı, hisse yeni C 'den B grubuna geçti pek tepki vermedi, kestirmek zor.ytd.
Printable View
Şirket almadan zor gibi evet, şekerbankla ilgili bi gelişme olursa iyi olabilir, 2017 yılı 6 aylık kar 1 trilyon civarı, hisse yeni C 'den B grubuna geçti pek tepki vermedi, kestirmek zor.ytd.
cok komik kademeler 26 da 7 lot 25 te 11 lot alıcı var 28 de ve 29 da 1000 lot satıcı var ..spek olmadıgı belli diyorki yani almak isteyene mal var satmak isteyen satamaz diyor kademeleri bos bırakarak yani alanın elinde kalır hesabı
26-27 alısa koymaliki en az 3000-4000 lot 28-29-30 kalksın hareket gelsin 10 lot 20 lotla olucak ismi bumu nerde aceba bu tahta yapıcı
Sayın luikang ben uzun zamandır bilirim bu hisseyi karakterini isterlerse öyle bi lot yığıyolarki saniyede hem, 5 dakikada yapıcanı yapar.ytd.
dogrudur ama su an alısa lot koymuyor satısa koyuyor surekli bu durumda hisse baskılanıyor yukselmiyor endeks yine 108 000 oldu bu daha 3-4 once endeks 108 000 iken 2.36 imis simdi aynı endeks ama bu 10 kadee asagıda kalmıs dedigim gibi tahta yapıcı sirket almayınca olmuyor
spek tahtada buyuk ihtimalle ve 6 lı rakamıyla ilgili bir takınstısı var anlasılan bol 6 lı rakamlar yazmıs kademelere...evet canı istedigi zaman kedemlerdeki 20 000 30 000 lotlları bile kaldırır ama simdi satıs tarafındaki 1000 lik lotları bile kaldırmıyor ..haralde gecenlerde 34-35 lerden alanlar dokulsun istiyor ama satanda yok boyle bekleyip duracak haralde gecen hafta 32-34 bolgesini gecememis orayı saglam kademelerle gecerse almayı dusunuyorum 2.90 hehefle ama bunun oraya gidecegi de yok zaten
2.35 lerden düşerken 300-500 lotla düştü hacimsiz, hisse ölü taklidi yapıyo hacim lazım inşallah şu grafiğin içine etmezler.ytd.
Benim anlamadigim bu sirket yoneticilerinde nasil mantik var ?? En son 2.34 ten yukluce 50 000 lot alim yapmislar ama simdi 2.27 den 2.35 e kadar 19000 lot satis var bunlari almiyorlar daha dusuk maliyet yapmak varken valla hayran kaldim zekalarina ilginc.