Printable View
http://fs5.directupload.net/images/170629/mji7mgrb.jpg
Alıntı: Originally Posted by igitmez Sayın cefaks takas paylaşırmısınız lütfen aptala malum olurmuş, kendime söylüyorum, size değil:)
Alıntı: Originally Posted by cefaks aptala malum olurmuş, kendime söylüyorum, size değil:) Estağfurullah :).Paylaşımlarınız için çok teşekkürler.
Alıntı: Originally Posted by igitmez Estağfurullah :).Paylaşımlarınız için çok teşekkürler. takas atmamı bir arkadaş rica etmişti, tam atarken tesadüfen sizde istemiş oldunuz, bende latife yaptım. hayırlı kazançlar dilerim.
Arkadaşlar ne dersiniz.sattigima sevineyimni uzuleyimmi SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by starex Arkadaşlar ne dersiniz.sattigima sevineyimni uzuleyimmi SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. senin için ne farkeder
Alıntı: Originally Posted by cefaks takas atmamı bir arkadaş rica etmişti, tam atarken tesadüfen sizde istemiş oldunuz, bende latife yaptım. hayırlı kazançlar dilerim. Alıntı: Originally Posted by starex Arkadaşlar ne dersiniz.sattigima sevineyimni uzuleyimmi SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Suan için sevinebilirsin.2.24 den verdiğin malın 1 kısmını 2.20 den al şimdi :)
Alıntı: Originally Posted by starex Arkadaşlar ne dersiniz.sattigima sevineyimni uzuleyimmi SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Bence bir kısmını geri almışsın dır Zaten :)