Pasta koyabilecek var mi? Bakalim yabanci ne yapmış. 2 gun öncesi işlemlerin takasinda 90.000 yabanci alışı var.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Pasta koyabilecek var mi? Bakalim yabanci ne yapmış. 2 gun öncesi işlemlerin takasinda 90.000 yabanci alışı var.
Hisse satışından sonra derinlik artacağı için yabancı ilgisi artabilir. Yoksa yabancı böyle güzel temettü veren bir sirketi nasil görmezlikten geliyor anlamak zor gercekten.
Güzel olanlar. Teknik yukarı diyor. Iyi sirket. Beyaz eşyada vergi indirimi. Hisse satış haberine rağmen pozitif kapaması.
Kötü olan satılacak hisse sayısı az buz bir hisse değil.
Tam bugün girecektim bu hisseye ama şu hisse satışı bitmesini bekleyeyim dedim
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satış fiyatını görmeden girmek istemiyorum.kchol dede 17 ye kadar yukseldi %7 iskontaliydi yanlış hatırlamıyorsam. Soylede bir durum var hisse satışı olacak haberini alsalardi buralarda bu fiyat olmazdı, muhtemeldirki borsa dışında belirlenen bir fiyata satılacak bu nedenle hisse buralarda kaldı. Bugün en iyi alıcı osmanlı menkul 139 bin lot .durum netlessin.
Yazdıklarım beni bağlar, yatirim tavsiyesi değildir.
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acaba fiyat kaç olacak 11,12,13,14,15 tl. Fabrika yapımı için kaynakmi olacak.
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence satış haberini Çoktan aldılar
beklemeye geçtiler, fazla giremediler be endeks ayakta tuttu
şimdi hisse satışı ile ilgili fiyatı satacak olan belirleyecek önce yukarı basacaklar sonra devir teslim olacak sonra alan adama yükseltirecek hissenin çoğunluk sahibi
Bence şuanki fiyattan borsada satış yapılsa kapış kapış gider.
2,5 yildir satiş ve karlılığını artiran duzenli ve yüksek temettü veren, yeni yatirimlar yapan ancak tum bunlara ragmen 2.5 yildir yerinde sayan (borsanin rekor ustune rekor kırdığı bir dönemde) bir şirketi kim olsa bu fiyatlardan almak ister.
peki satış nasıl olacak
satarken fiyat belirlenecek mi
blok satış mı yapacak
bilgisi olan var mı