-
Sn deeplara68 sizin yazılarınızı ve paylasimlarinizi çok önemsiyorum Teşekkür ederim
Özellikle geçmiş dönemde yazdığınız savunma sanayisine yönelik yatırım yapmalı ifadesi çok önemli Takdir edersiniz ki büyük para savunma sanayisinde dönmekte Buradan azami geliri elde edebilmek için gerekli yatırımlar ve Arge çalışmaları biran once yapılmalıdır
Yurt içi ve dışı döviz bazlı anlaşmalar şirketin temellerini dahada saglamlastirmaktadir Ve arkası inşallah artarak gelecektir
Size bir soru sormak istiyorum izninizle
Tahtayi gedike emanet etmekteki amaç nedir, sagliklimidir Gedigin fiyatı kademeli yukarı tasimasinda bir bedelsiz gelebileceği beklentisi olabilirmi
Bedelsiz beklentiniz varmı Ben şahsen az lot yüksek kar isterim ancak logo gibi bedelsiz vererek tahtayi rahatlatip fiyatı katlayan örneklerde mevcut Sizin düşünceniz nedir
Saygılarımla
-
-
Aselsan benzetmeleri icin de daha cok ekmek yemesi lazim...aselsan arge icin 82 milyon harciyor ukusoy 2 milyon...argesi cok buyutulmemeli hala hazirda yeterli degil...ins daha da buyur
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
ANKARADAKİ 2 'NCİ FABRİKA BUNUN İÇİN YAPILDI , DEV MOBİL TRAFOLAR LA ZATEN SAVUNMA SANAYİNİN TALEPLERİ YANINDA DAĞITIM, DEV SANAYİ TESİS VE FABRİKALARININ İHTİYACI KARŞILANIYOR.
ASELSAN LA KARŞILAŞTIRMA DEĞİL ONUN TEDARİKÇİSİDİR ŞİRKET, BAKIN KATANER SİSTEMLER( hiç satış haberini duydunuz mu ? :) ) BU KATMADEĞER SEVİYESİNDE OLAN BİR DE ASELSAN VAR BÜYÜME HIZIYLA
SERMAYE PİYASASI İLE İLGİLİ OLARAK DA İŞLEMCİ GEDİK DİR(RESMİ) AMA PATRON İŞYAT DIR. ARA ELEMANLARSA ( yine sildim)
beklenti 2018 yılın da sermaye arttırımıdır.
ARGE diyorsunuz 2015-2016 yılların da yapım için ARGE MER. YATIRILAN PARA 9.000.000 TL dir 2016 daysa sadece araştırma için 2.800.000 tl dir.aynı zamanında çeşitli üniversitelerlede ortak çalışmalar yapılıyor, sonuç: ÜLKEMİZİN EN İYİ ÜRÜN GELİŞTİRİLEN ARGE Sİ. arge ye çok para ayrılmasıyla bir iş olsaydı ASUZU yada KAREL tarih yazıyor olurdu.kısacası önemli olan içerikdir.
-
3 aylik gelince sirket gücünü gosterir insallah ...2016 son ceyrek muthisti dewami gelirse iyi fk goruruz su an fk 12 ederinden fazla bir fiyattan bahsediyor...beklentiler karsilanir ins yoksa yone teperler bu fk fazla olur...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
bazı şeyleri yazarken alışkanlık yapıyorum:biraz üzerinde düşününce yazdıklarımı açıklamam gerekdiğinin farkına vardım,örnek mi?
hep 2.5 fabrika derdim, artık 3 fabrika diyorum neden ?
Endonezya daki fabrika büyüklük olarak 1 tam fabrika sayılmaz , ama buna şunu eklersek
Cezayir de yeni açılan beton kösk üretim tesisi ile global bir marka olma yolunda ilk adımları atan Ulusoy Elektrik Türkiye nin en çok ihracat yapan ilk 200 firması arasındadır.
AFRİKA KITASI için ANKARA dan ana malzeme ,gerisi orada.
ASYA-PASİFİK- GÜNEY AFRİKA için ENDONEZYA
geriye BAYİLİK de verilen GÜNEY AMERİKA için BETON KÖŞK YADA ENDONEZYA usulü haberini bekliyorum.
ankara içinse fabrikaların açık alanlarınında kapalıya dönüştürülmesini bekliyorum.,
Ulusoy Elektrik in elektrik enerjisi alanındaki temel aktiviteleri asagıda belirtilmistir.
Dizayn ve Üretim( burada mobil trafolarla birlikte savunma sanayi için DEV MOBİL TRAFO )
Hava Yalıtımlı Hücreler 36kV 630 -1250A 16kA - 20kA - 25 kA
24 kV - 630 A 16 kA - 20kA - 25 kA
24-36 kV 630 -1250A 16kA- 20kA -25kA SF6 Gazlı kesiciler
Metal-Clad Hücreler ( Çekmeceli tip)
7.2 kV - 12kV - 17,5 kV - 36 kV 1250-2500 A (16kA - 25kA - 31,5kA)
Gaz Yalıtımlı Hücreler (RMU ) 36kV 630A 16kA
Havai Hat Fider Otomasyon Çözümleri; Otomatik Yük Ayırıcısı, Otomatik Tekrar Kapamalı Kesici
Monoblok Beton Köşkler
Yeraltı Beton Trafo Merkezleri
Alçak ve Orta Gerilim Silikon Kablo Aksesuarları
Sac Trafo Merkezleri
Kataner Sistemler( şuan için 5 ürün kataloğlar da yerini almış vaziyettedir)
Taahhüt ve Proje Faaliyetleri;
Şehir Şebekeleri Yapım ve Rehabilitasyon Projeleri
154 kV Enerji Şebekesi Projeleri
Rüzgar Enerji Santralleri.
İletim ve Nakil Hatları Projeleri
-
-