Tabana gidiyor
çok can yakacak gene
Printable View
Tabana gidiyor
çok can yakacak gene
Açığa satış varmı arkadaşlar
Galip ağa burdan zarar etmez
Galip yancisindan satiyordur
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kim satıyor kim alıyor acaba varmıydı bir pasta??
ulan 1,49 dan 1,17 ye 15 dk da kağıtmı çakılır yaww bu galipten korkulur valla
daha tabanıda var
orayada yapıştırırsa yine 1 ler.... :(
Galip global üzerinden mi oynuyor..
Bu bildiğin kutman lar .
Yani patron..
Tabi ki kutmanlar ortaklık var aralarında malı çakmak için Galip den yardım istediler.O da 1.49 göstertip satışa geçti.Ky ucuz lan bu diye atlar ne de olsa.Galip de malı spek diye geçinen bazı puşt yatırımcılar var Twitter dan da bilirsiniz bu ******ları,onlara aldırttıp sattırır. SPK de malı alır.Bi tanesi ile muhabbetim de oldu kendilerini adamdan sayarlar.Milyon tl işlem yaparlar.Ucuzken aldım pahalandı sattım derler.Halbuki pahalı hale onlar getiriyor.Önce alıyorlar sonra şu kişi bu kadar aldı diyorlar, sonra malı cukkalıyorlar ve yaptıkları işleri yatırım olarak lanse ettiriyorlar.Bildiginiz dolandırıcılık bu.Para ile yaptıkları bu hırsızlığa kılıf giydirirler.Ardından bu kişileri ifşa ettiğinizde ise sizi mahkemeye verecem derler.Patrona sor yeminle haberim yok der.Şimdi ucuz diyip atlamayın ekmeğine yağ sürmeyin.Zamanında ben yandım siz yapmayın.2008 yılında kağıt aynı gün taban tabana sonra tavan tavana 2 ye kadar gitti.Ben 1 liradan sattım iki hafta sonra.Kriz demeyin bu kağıt en başta düştü.