Bizim kağıtta 0.83 ve 0.84 sıkıştı :) 0.83 alamıyoruz. 0.84 veremiyoruz :))
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bizim kağıtta 0.83 ve 0.84 sıkıştı :) 0.83 alamıyoruz. 0.84 veremiyoruz :))
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben dün akşam 6:30 gibi 0.83 alış girmiştim bimiktar daha vermişler sagolsunlar.
Aldığı verdiği günler gelecek.
O zaman alan alır, satan satar.
Gerçek isyat cilar o zaman çıkacak ortaya.[emoji1] [emoji106]
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Seanpaul,
Isyatırım kullanıyorum, temettü kadar maliyetim düşüyor demekle ne kastediyorsunuz? Garanti, Ziraat veya baska şirketle çalısanların maliyeti düşmüyor mu? Açıklarsanız sevinirim.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İsyatırım dediğim gibi net temettü oranında alış maliyetinden düşüş yapıyor. Diyelim A şirketinden 1000 lot 1 tl ye aldınız. Şirket 0,10 kuruş temettü yatırırsa A şirketinin alış maliyeti 0,90 oluyor yani 1000 lotunuz 900 tl oluyor ve hesabınıza 100 tl yatmış oluyor. Ama Ziraat ve Garanti yatırım hesaplarında alış maliyetiniz 1 tl ise temettü verdikten sonrada alış maliyetiniz 1 tl oluyor ve hesabınıza 100 tl yatıyor. Aslında ikiside aynı şey ama İşbankası böyle uygulama yapıyor. İş yerimde Garanti ve Ziraat yatırım kullanan arkadaşlarımdam gördüğüm bu. Bu üç yatırım şirketi hakkında doğru yada yanlış yapıyorlar diye yorum yapamam ama yapılan bu.
Sanirim siz hızmet aldiğiniz firmanin size sundugu portfoy tablosunu söylüyorsunuz. O tablolarda gorunen rakamlar, heleki portfoye coklu giris cıkışlar varsa, genelde doğruyu göstermez. En dogrusu basit bir excel tablosu tutmaktır.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl olacak bu..
83-84-83-84-83-84........
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.