Tepkiye oynamak çok büyük hataydı ve hala öyle görünüyor...
denk getirmek zor , ama yakalanınca 3-5 bin kitliyor affetmiyor...
Flat iyidir iyi...
Printable View
Tepkiye oynamak çok büyük hataydı ve hala öyle görünüyor...
denk getirmek zor , ama yakalanınca 3-5 bin kitliyor affetmiyor...
Flat iyidir iyi...
ons un düsüsü dow da batıp teminat tamamlamak isteyenlerin satışından kaynaklanıyor.
Bedelsizi falan derken yakında kuruşlara gidecek salak hisse...
Bu arada etilen nafta makası 414 dolara çıkmış, bu hafta şu büyük düşüş bakalım ne yapacak...
1 ay önce 4.24 yakıyordu...şimdi 30% gerekiyor...
THY 15.30 yakıyordu, muhtemelen bugün yarın 8 yakacak... 100% gerek...
İnşallah batan biten olmamıştır...
Zirveden düşüşte macd satta, 5-10 günlük ortalama altında, bollinger orta çizgi altında kaldıkça her tepki satış fırsatıdır aynen. Buna uyan 120 binden 100 bine gelene kadar parasını kaybetmezdi. Ben uydum nakitte bekliyorum. Viop oynamadığım için işin o tarafını bilmiyorum ne yapardım.
Benim elim de hisse senedi olsa , olmasa da olumsuz şeyler yazmam , yani sevmem yani , birileri paniklesin satsın alayım diye bir derdim yok , borsanın düştüğü günlerde daha çok kazanıyorum onu söyleyeyim bir kere , benim felsefem şu ben az kazanayım ama borsa düşmesin sonuçta milli bir servet.Ülkemizi uluslar arası arenada temsil ediyor.Düşünün dünya borsalarının haklı olarak düştüğü bu günlerde bizim borsa yeşil takılsaydı güzel reklam olurdu.Borsa düşer çıkar benim üzerin de durduğum bizde abartılı oluyor , bist spekülasyona alet ediliyor.Şöyle 1-2 ay geçmişe bir bakın Çin , Avrupa , abd bu ülkelerde ağır corona virüsü vakaları oldu , ölümler oldu , şeytan kulağına kurşun ülkemizde 1-2 vaka ama biz bu olayı diğer ülkelerden aşırı şekilde fiatladık bunun sebebi spekülasyon , sansasyon işte bunu sevmiyorum elbette kayıtsız kalamayız ama biz 35 şehit verdiğimiz de neden dünya borsaları düşmüyor ??????? Buna cevap yok...Yani bistin kendi çizgisi olmalı , yurtdışını fiatlamalı ama onlardan daha fazla olmamalı doğrusu bu değilmidir.Yani dün dowww % 5 düştü biz demi % 5 düşeceğiz ??????? yok böyle bir şey .... Bize etkisi en fazla % 1 olmalı ve onuda bir günde atlatmalıyız.Bist olarak dünya borsaları düşerken pozitif ayrışabilmeliyiz.Bunlar güzel şeyler değil mi ????
Kainatın borsası bugün ne yapar var işimize bakalım