oooo Ataga gectik %2,5 artidayiz
Printable View
oooo Ataga gectik %2,5 artidayiz
Maşallah deyin.:) %14 düşüş yaptık zirvesinden yetmez mi.:)
ATATP de gerçekten de hikaye çok büyük...agresif çıkışlardan sonra düşüşler de genelde biraz agresif oluyor..düşüşler durduktan sonra ise olası tepkisi yine sert olacak düşüncesindeyim..temel ederi zaten 50-60 den aşağı değil..greenx işi...Çin deki agresif büyümesi...kendini artık global anlamda da kabul ettirebilmesi güzel hikayeler oluşturuyor...sabır ile beklemeye devam..
Çin de kovit kapanmaları yeni yeni sona eriyor...bu yüzden de insanlar daha yeni sosyalleşmeye başlıyor...atatp nin lokantalara sattığı yazılımlar Çin de güzel karlar getirmeye başlayacak...Bu yazılımlar avrupa da ve diğer ülkelerde de çok rağbet göreceğe benziyor...yazlım gerçekten de günümüzün sektörüdür...
bir de teknik grafiğe bakan yatırımcılar atatp nin zaten bu yılın ocak ayında 33,50 tl yi görmüştü..dolar bazında ise zirvelerinden bayağı aşağıdadır...dediğim gibi ben bu hisseden çok olumluyum..eğer bazı arkadaşların arada bir dile getirdiği miatk ya benzemeye başlarsa süper olur...piyasanın ne yapacağı belli değil..tek bildiğim piyasa hikayesi olan hisseye temel ederinin çok üzerinde fiyatlar biçebiliyor...
Bu başlığı şu anda 23 kişi okumaktadır. (3 üye ve 20 ziyaretçi)
keko, acemşah, bawer
şu anda forumumuza misafir olarak gelen iki dostumu görüyorum..biri bawer bir diğeri de acemşah....geçmişte hangi hisseyi alıp forumuna bakmış isem hep bawerin benden önce pozisyon aldığını görmüşümdür...:kahkah: çok kaliteli bir yatırımcıdır..sabırlı da bir temelcidir...
bir diğeri de acemşah...kendisi ile geçmişte yataş hissesinde kesişmiş idik..ben onun üzerine kaliteli bir temelci tanımadım...temelcilerin ondan öğreneceği çok şey var...yalnız bir ara adelde çok zaman kayıp etti...sonradan gördüm ki adel uçmuş..ama uçuncaya kadar çok süründürdü...acemşah adel alarak herhalde toptan borsadan emekli oldu artık hiç bir hisse almaz diye düşünmüştüm...ama son zamanlarda tekrardan sahalara dönmüş...ben ona başarılar diliyorum..
Farklı rakamlar yazılmış.
Ama teknik olarak 1.67 dolar üstü kapanış yapması önemli. O zaman benim için ucuz olacak...
Ama önce 1.43 dolara dokunacak diye düşünüyorum...Oradan alıcılar izlenmeli...
Umarım yanılıyorumdur ama nacizane fikrimdir.
Hisseyi birileri bungee jumping yaptırıyor, bir bakıyorsun %2.5 artı bir bakıyorsun %2.5 eksi.
Akşam kapanışı önemli!