sn foton çalışmalar için sağolun....ben takipteyim hisseyi....
Printable View
sn foton çalışmalar için sağolun....ben takipteyim hisseyi....
güzel bir hisse ....hak ettiği yere geleir elbette....biraz elim de tezol da var ama bilanço açısından konka daha iyi duruyor
Bağlı ortaklığımız Golda Gıda A.Ş, Karaman ili Kazım Karabekir İlçesi'nde bulunan fabrika çatısı üzerine, 2 MW gücünde öz tüketim amaçlı Çatı Güneş Enerji Santrali (GES) projesi yatırımı çalışmalarına başlamıştır. Planlanan GES yatırımının "Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik Üretim Yönetmeliği" hükümlerine göre gerçekleştirilmesi öngörülmektedir. Şubat 2023'te üretime başlaması öngörülen GES yatırımının kurulum maliyetinin 1.235.000 USD, yıllık bazda yaklaşık olarak 3.000 MW elektrik enerjisi üretilmesi hedeflenmektedir.
Mevcut durumda faaliyetine devam eden kojenerasyon tesisi ve GES'ten elde edilecek enerjiyle, Golda Gıda A.Ş.'nin toplam elektrik enerjisi ihtiyacının yaklaşık %20'si karşılanacak olup, GES yatırımının Golda Gıda A.Ş.'nin faaliyet karı ve net kârı üzerinde olumlu bir etkisi olacağı öngörülmektedir
Kar güzel hemde çok güzel piyasada yeteri kadar alınıp satılmıyor hacimli işler olmuyor birazcık baskılanıyor ama bugün baskılayan satanlar elinden kaçıracak büyük ihtimalle çünkü şirkette kendi sosyal medya hesaplarında paylaşmış önemli olan burada ne iş yaparsa yapsın kar marjının yüzdesel olarak %19’da %34’e yaklaşmış olması bu bilançonun üç aşağı beş yukarı olmasından bence daha önemli bu enflasyon ortamında önemli olan kar marjinı arttırmak diye düşünüyorum
Kıvranıp duruyor, sancısı var,ama ne?
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gerçekten de kar marjının %34 olması müthiş,ileride daha iyi bilançolar getirmesi mümkün.
3.880,636 x 27,7= 107,493,617.2
Kar 59,761,794.2
14/12/2022 ye kadar borsada satılacak bera payı (bera güncel fiyatı 04/11/2022 de 27,7)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi