mümkün değil hatta döviz yukarı gidemezse düşüşe devam eder
Umarim yanilirsiniz...cunku bunlar dovizi uzun sure dusen kanalda yatay tutmayi kafaya koymuslar...
21-12-2021, 15:36
memorex
Alıntı:
Originally Posted by Webster
Siz 19 marttan bu yana bistte yabanci mi var zannediyorsunuz?
yabancı oranı sıfır olmadığına göre mutlaka var. hatta sıkışıp kalanlar için bu durum cankurtaran simididir
21-12-2021, 15:37
Webster
Alıntı:
Originally Posted by friendly_1980
hocam bist30 şirketlerinin çoğunun kasası dolarla dolu. hele bu artışa kanarak daha da dolarize oldular. haliyle dolar yükselirken değerleri yükseliyordu, şimdide türkiyenin gerçeklerine dönülüyor bir nevi. eğer usd düşüş 10'un altına giderse bistte 1300'lere hiç şaşırmam.
Bana gorede bu hukumetin hamlelerini biliyorsam 3000 kapisini kirmaya calisacaklardir...ytd
21-12-2021, 15:39
Webster
Alıntı:
Originally Posted by memorex
yabancı oranı sıfır olmadığına göre mutlaka var. hatta sıkışıp kalanlar için bu durum cankurtaran simididir
Uc gundur taban yaptiracak kadar yabanci orani yok diye dusunuyorum. Bank of felan hepsi yerlilerin kullandigi kurumlar. Bunlara yabanci diyemeyiz...
21-12-2021, 15:40
friendly_1980
Alıntı:
Bana gorede bu hukumetin hamlelerini biliyorsam 3000 kapisini kirmaya calisacaklardir...ytd
hamlelere örnek? ben şahsen hükümetin borsa meraklısı olduğunu hiç duymadım. bugünkü hareket misal.
21-12-2021, 15:41
memorex
Alıntı:
Uc gundur taban yaptiracak kadar yabanci orani yok diye dusunuyorum. Bank of felan hepsi yerlilerin kullandigi kurumlar. Bunlara yabanci diyemeyiz...
sadece yabancılar satar diye bir şey yok ki.İhracatçı şirketlere fazla yüklenip şişirdiler şimdi sönecek haliyle.
21-12-2021, 15:43
dell14
bist cıktıgı seviyenin %10-15 seviyesine bile gelebilir .Burdan cıkan para nereye gider oda bir muamma.ytd
21-12-2021, 15:44
Webster
Alıntı:
Originally Posted by friendly_1980
nedenki? valla ben hükümetin borsa meraklısı olduğunu hiç duymadım.
😀😀😀😀😀😀😀
Ustad 19 marttan bu yana tum hisselerin tek tahtacisi var o da kim bil bakalim?