Evet evet, her zamanki gibi.:)
Gofreti hak ettin valla.
Yazmaya ve paylaşmaya değmez şimdilik, bana da adios.
Printable View
türkiyedeki borsa bütünüyle tam bir kumarhaneye dönüştü.yazıklar olsun bu düzeni kuranlara onlar kahrolsunlar inşallah.
U30 %2.22, TCELL %7 pirimli. Bizim O.Ç. (Osmanlı Çocuğu [emoji23]) hisseyi eksi kapatmak için sülalesini ............
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hissenin son günlerdeki xu030a göre düşük performansının başlıca nedeninin, kötü beklenen son çeyrek kârı olduğunu düşünüyorum. Elbette, TVF ile yapılan görüşmelerin de olumsuz etkisi vardır; fakat ana nedenin, 2020 son çeyreğine göre neredeyse yarı yarıya düşmesi beklenen dönem karı. Enflasyonist ortamda karın düşmesi kabul edilebilir bir durum değil. Fiyata da yansıyan bu.
Turkcell çok mu iyi. Hayır ama karlılığı bundan iyi demek ki, yükselişe bir bahane olsun.
Diğer bir bakış açısıyla, TVF web sitesi incelendiğinde, yabancılara satışı olası bir tek sektör görünüyor, o da telekominikasyon. Turkcell ve ttkom. Bilançolar aşağı çekmek istese de, satış beklentisi sektöre destek olacaktır fikrindeyim.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok doğru.doların 3 liradan başlayan ilk rallisinden beri sürekli enflasyonu düşük göstermek için belli şeylerin fiyatları baskılanıyor.kısmen akaryakıt , elektirik, un , gıda , iletişim gibi. koskoca devlet hülle yapıyor yıllardır.bunun en büyük faturasıda ücretli çalışan garibanlara ve bu tür şirketlere çıkıyor.maaşımın dolar bazlı yüzde 40 eridiğini hesaplıyorum...bu erime herkes için geçerli.asgari ücrette dolar olarak çinin bile altına düştük.bangladeşle felan yarışıyoruz şu sıralar...
ANCAK....fiyatın böyle eşşek gibi çakılıp kalmasının bilançoyla zerre alakası yok.bu şirket kar rekorları kırdığı bilançolardada zerre tepki vermemişti..
attılar ortaya bi laf . varlık fonuyla görüşüyoruz....işi bitirdiler...olumlu yada olumsuz hiçbir devamı yok aylardır...
ben bu işin sonucunun olumlu olacağını düşünüyorum.eğer olumsuz olsaydı şimdiye hisseyi 30 liraya çıkarıp millete çakmışlardı...elbetteki içerden haber alıpta hisseye yön verenler var...
ben kendi adıma bekleyip göreceğim...
ayrıca şu bilançoyla ilgili söylenelerede zerre inanmıyorum..ne olduda düşük gelecek gelir.yoksa tarife fiyatlarımı düştüde haberimiz yok.mantıklı bi açıklama yapan yok.hep sallamasyon tahminler..daha önce görmüştük sallamasyon tahminleri...:wave:
Hadi bakalım, bugün senden dünkü TCELL performansını bekliyoruz.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi