garan acaip hareket etmeye başladı, piyasanın dengesini bozuyor. vadeli için mi işlem yapılıyor? hisseye brüt takas getirilmeli.
Printable View
garan acaip hareket etmeye başladı, piyasanın dengesini bozuyor. vadeli için mi işlem yapılıyor? hisseye brüt takas getirilmeli.
dayı helal olsun adamla alay ettim kendimce aklıma yatmadı ama adamın dediği 17 rakamı geldi. kendiside 17 den heralde verir geçer.. abi para kazanan adama çok büyük saygım var ve haklı çıkanada bir miktar..
bereketli olsun
amerikalı foncu dayı müthişsin mükemmelsin helal olsun dayi kıymetini hiçbirşeyin kıymetini bilmediğim gibi bilemedik...
yanlız kendisi dediği rakamlara sahipse bunu nasıl verecek vermesi zor heryerden verse herkese bir süre alır baya uğraşması lazım. sonuç olarak helal olsun dayi.
O oportunist bir tarafindan salliyordu 17 yapilsin diye. 15'ten piyasaya 1.5 milyar lot mal geldi, yanildi yani.
Su anda spekulatif, ama pozitif bir hisse artik.
Butun yatirimcisi 15 liradan verdi. Ben sahip oldugum hisselerin yuzde 75'ini 15.80 ortalama Ile sattim, sanirim kendimi sansli hissedebilirim.
Muhtemelen son 10 yıllık banka hisselerini baskılanma aşamasında farklı hesaplardan veya fonlar adına topladıkları hisseleri geri alım adı altında sağ cep, sol cep yapıp bankaya devrettiler. Yoksa 1 aylık süre zarfında bu kadar hisseyi toplamaları mümkün değildir diye düşünüyorum.
ne ilgisi var veya yok herşeyi hayal edebilirsin faiz indirme hadisesi müthiş bir fakirleşme getirdi.. kime ne faydası oldu dayi birçok etmeni var. neyse dayi
görüldü ki bu işler iş değil dayi.. adios