Tüm herkesi terse yatıracak Bi hamle lazım
Printable View
Tüm herkesi terse yatıracak Bi hamle lazım
Apple car elektrikli aracını getir veya Apple scooter olur
Bi hissem tavan olmuş daha en az 5 tavanı daha var sen oyalana dur bak ben sana ne yapacam
1 lira nakit temettü için kimse bu hisseye tenezzül etmez ama %200~100 arası Bi bedelsiz verseydi herkes sıraya girerdi 100 liralara bile gidebilirdi sırf ütebay lar ceplerine para koysun diye nakit temettü veriyor
E data %200 bedelsiz verecekmiş göreceksiniz aztek in fiyatını kısa zamanda ikiye katlayacaktır
Yatırım fonları sürekli satıyor ben şirket sahiplerinin de yatırımcı dostu olmadıklarını düşünüyorum bunlar alıyor kepçeyle yatırım fonu kazanlar kafasına bocalıyor danışıklı dövüş gibi hisse 38 den düşmesi bofa nın marifetiydi ardından fonlar bir gün sonra sattı bilerek hisseyi manüpüle ettiler bir dahada esaslı Bi alış yapmadılar aldıklarında bir bilemedin iki güne satıyorlar can sıkıcı noktalarda al satla para kazanıyorlar malesef
Grafiğine de içine etmek için tüm çabalarıyla çalışıyorlar malesef yatırımcı istemiyorlar veya tüm amaçları söğüşlemek
Şöyle bişey yapsa nakit temettü vereceği 100 milyonu hisse geri almaya kullansa üstüne %150 bedelsiz verecem dese duman olur bu hisse bence yaptığın başvuruyu geri çek dediğimi yap zaten 100 milyon daha geri alım yapacam desen almana fırsat vermeden topuklar gider hisse