212 bın bekleyen....!!!!!
Printable View
212 bın bekleyen....!!!!!
emır sayımız az buda ky nın hıssede azaldığı ya da ky tarafından talebının düştüğünün göstergesı olabılır..
847 emır..219 bın bekleyen...!!!
bugunde gün içi düzeltme yaptı çok güzel ilerliyor.algıcılar düşüremedi yarında yazmaya devam etsinler belki düşer hafta sonu boyu brüt brüt diye algı yapıyorlardı
Aklım Alfasta kaldı.
Merakla takip edeceğim.
Gelecek enerji diyor.
Şimdilik Gesandayım ama Alfasın önü açık gözüküyor.
Az da olsa Alfasımın olmasını isterdim.
Kim bilir belki yarın olur.
Düğün nerede ise horonu orada oynayacaksın.
Ya nasip.
Syg.
denız yatırım tahtada satılan malın neredeyse yuzde ellısını satan kurum ,aynı zamanda halkaarzı yapan kurumdu..buyuk oranda karşılayan oyak,vakıf,teb..diğer kademesınden de dokulme var..hayırlısı..
Birgün elbet tavan serisi bozulacak bunu biliyorum ama umurumda değil düzeltme yapabilir-3 -5 düşebilir hatta tabanda olabilir umurumda değil maliyetim düşük ve yüklü malım var öyle böyle kar yazmadım bir çok insanın hayatı boyunca göremeyeceği kâr
Bu kâr düşebilir umurumda değil tüm bu riskli unsurların umurumda olmaması için tek bir nedenim var oda bu şirketin gelecek projeksiyonu bunu düşündükçe elim sat tuşuna gitmiyor yapmıyorum bu şirketi satamıyorum
Artık şirketten de birkaç atraksıyon gelmesı lazım..umarım çok geç kalmazlar..!!!
muadıl şirketlerdekı düzeltmenın ,satışında artık bıtmesı gerek buda can sıkıcı..!!!
herhalukarda ucuzuz arkadaşlar..bakmayın sız tavan tavan gıttığımıze ,5 kat olmamız için 300 tl ye dayanmamız lazım..emsal şirketlere gore potansıyelımız fazla..sermaye azlığımız buyuk avantaj,2023 te bu şirketler zırve yapacaktır,fabrıka kapasıtesi 3 kat artıyor..
,yarın hısse düşebılırde ama orta vadede bu şirket bence çok ıyı getırıler getırebılır..kısa vade için tedbırlı olmakta fayda var..!!