Yalın hocam kront için tahminim kar 11 ciro 32
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Yalın hocam kront için tahminim kar 11 ciro 32
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herşeyi anladım da Kront için ciro ve kar tahmini yaparken dayanak noktasını, hangi kriterlere göre yaptığınızı anlamadım. İçinizden geçen rakamı mı yazdınız?
Ciro: 29,7 mn
Net kar: 9,3 mn (Küsuratlı rakamlar vereyim de salladığım belli olmasın)
Yalın hocam ve diğer arkadaşlar. Bir KRONT yatırımcısı olarak yapılan analiz ve yorumlar bana gore çok kaliteliydi. Keyif alarak takip ettim. Etmeyede devam edecegim sayfayi ☺ Emeği geçen herkese çok teşekkürler... Saygılar selamlar.
Başta Sn.YALIN olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler.
Yanlış anlamışsınız o zaman beni, ti'ye falan almadım. Ciro ve net kar tahmini yapan herkese sordum soruyu. Metodu öğrenebilmek için. Aynı şeyi Lidfa veya başka hisse için de yapılsaydı ona da derdim. Yani x hissesinin 2. Çeyrek cirosu 100 lira net karı da 20 lira gelecek diye umuyorum diyebilmek için hangi metodoloji yöntemini kullanmamız lazım? Bunu öğrenebilirsek elimizde olan diğer hisseler için de aşağı yukarı aynı yöntemi kullanabiliriz ve bize faydası olur kanaatindeyim. Benim ti'ye alma gibi bir olayım yok ama bence soruyu eksik sormuşsunuz.
Ciro ve net kar tahmininiz nedir ve NEDEN? Böyle sorsanız en azından fikir sahibi olurduk. Herkes gelmesini istediği rakamı mı yazdı yoksa dayanak noktaları var mı? Bunu öğrenmek istedim ben. Syg.
Ya arkadaşlar Bir yazılım hikâyesidir tutturmuş Gidiyor Karelin yaptığı şey zaten yazılım Üstelik bu yazılımı cihazlar yoluyla milyonlara çoğalmış durumda kuruntun arkasında Netaş var diyorlar değil mi peki Karelin arkasında Aselsan yok mu. Ayrıca Karel Amerika'da da biliyorsunuz ezuceyi kurdu ve büyük ortak durumunda Hayırlısı bakalım yegane ve hala %100 milli bir şirketten bahsediyoruz yatırım tavsiyesi değildir şahsi görüşlerdir..
Ayrıca dikkatinizi Belki de gözden kaçmış bir hisseye daha çevirmek istiyorum Şekerbank arkadaşlar bu bankada her şey olabilir... yatırım tavsiyesi değildir şahsi görüşlerdir