Aynen öle oldu şahsım adına çok büyük hatayaptim stoplos kıyamadım zarar hrgun büyüdü devam ediyor satmasını almasını bilmek gerek umarım benim durumuma çok kişi düşmemiştir
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Aynen öle oldu şahsım adına çok büyük hatayaptim stoplos kıyamadım zarar hrgun büyüdü devam ediyor satmasını almasını bilmek gerek umarım benim durumuma çok kişi düşmemiştir
Anlatmak istediğim kafada buydu..siz igneyi kendinize batırın ben batırmıyorum..devlete güvenmek ve destek beklemek koruyup kollanmak benim en doğal hakkım ve devletin,mevcut şirket yönetiminin görevidir..bu alelade bir hareket değildi..tıpkı öcekiler gibi..buna hiçbir gelişmiş ülke borsasında izin verilmez..ben uzun vadeciyim..şirketin ortağıyım..bunlar bist 30 kağıdı..ipeke te ana hissedar bunlara..şirketten halen hiçbir müdahele açıklama gelmedi..iğneyi kendimize batıra batıra memleket yol geçen hanına döndü. .
YF bakalım bu gün 1 milyon satarak fiyatı nereye çekecek... Operasyon devam edebilir, daha marj var...
Önce bir gel gel ile marj yaratırlar kaç gündür kaç defa yaptıkları gibi muhtemelen...
Hadi bakalım piyasa, pamuk eller cebe, spek'in paraya ihtiyacı varmış...
Altta önce 6.35'ler, tutmazsa 5.90-6.00'lar grafiklerde de görülen yerler...
YTD...
6.30-6.50 arası yedirebildiği kadar malı yedirme derdinde görüntüsü var...
Hacim yapmayı başardıkça hedefine ulaşacaktır...
Dün de sabah hacim azmış gibi görünse de gün sonunda 13 milyon lotun üstünde hacim oluşmuştu...
Yani spek malı yedirmek istedikten sonra her türlü yediriyor...
Başladılar yine onun bunun çocukları bugünde yaptırın bı -10 amk böyle işin
Pasta varmı yinemi yf doce basıyor