Bu krizde olabilecek en güzel kağıtta yakalandınız.
Haftalarca 55 lerden satma imkanınız vardı.
Keşke bende mrshl olsaydı. 55-60 arasından çoktan çıkmış nakitte bekliyordum.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Bu krizde olabilecek en güzel kağıtta yakalandınız.
Haftalarca 55 lerden satma imkanınız vardı.
Keşke bende mrshl olsaydı. 55-60 arasından çoktan çıkmış nakitte bekliyordum.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Peki A1 haftalarca 55 lerden satmak varken neden bugün tabandan verdi onca malı?
Bugünkü hacim uzun zamandır yoktu sanki kötü bir gelişme duyan sattı mı acaba
Bunları anlamak gerçekten çok güç.belkide satıp daha hızlı yükselen hisselere geçecek.bilançosu açıklanmamış hisselere.buda buralarda sürünürken karını yapıp aynı sevilerden belkıde daha aşşağıdan geri alır.neyse benım ort.45 e düştü dahada alacaktım korkuttu vallahi.:(
Olaylar gerçekleşir yorumlar yapılır zaten. Bu yönetim ile bu değerler iyi bile. Hammadde üretimi pahalı diye hattı Yunanistan a kaydırdılar borcun 5 ten 17 milyon TL ye çıkar. Vadesizde 25 milyon TL para tutarsın mevduat faizlerinin neredeyse % 20 lere çıktığı bir dönemde. Bunlar stok değerlemeleri ile ilgili yeni bir muhasebeleştirmeye geçmişler bu kadar zarar yok normalde. Bir de müşteri ciro prim karşılığı ilave 40 milyon ayırmışlar geçici durum bunlar. Bu kadar zarar olmaması lazım ama arkadaşlar böyle istiyorlar. Özkaynağı da yemiş bu zarar. Yeni GM Mehdi El Bok. Soyadına benzetmez inşallah şirketi. Bunun için geldiyse zahmet etmeseymiş. Ytd
Çoğu hisse dün verdiğini geri aldı bu lanet hariç
Geçen hafta 60 liradan işlem gören hisse bugün 40 lira, ülkemizin dışardan gelen bu düşmanca ekonomik saldırılara maruz kaldığı bu günlerde marshall yönetimi neden hisse geri alım programı açıklayıp ülkesine ve küçük ortaklarına sahip çıkmaz?