"AB, belaruslu siyasetçilere yaptırım uygulayacak.AB deki mal varlıklarına el koyacak." haberini görünce hatırlatma yapayım dedim.
Hoş ne kadar yazsamda vatandaşın %80 ninin beynine sokamıyorum. İmam gibi usulune uygun anlatırsam beyinlerine girecek, bende o işi yapamıyorum. Direk çakıyorum. Hali ile bilgili adam değil düşman ediniyorum.
İmdi madem düşman edinmeye bu dünyaya gelmişiz devam edelim.
Geçmiş yüzlerce sayfada yaklaşık batı için ne anlatmıştım.
abd ve ingiltere tamamen siyonist ibrani yönetiminde, diğer ülkeler ise siyonist kontrolunde. abd ve ingilterede tüm dev şirketler ve devlet kurumları siyonist yahudilerin sahipliğinde-yönetiminde iken, diğer batı ülkeleri, siyonist dev şirketler ve siyonist medya aracılığı ile kontrol altında tutuluyor.
Dünyaya hakim medyanın %85'i siyonistin sahipliği yada kontrolunde deniyor.
Avrupada ismini bildiğiniz tüm dev KÖKLÜ şirketlerin neredeyse tamamı siyonist sahipliğinde yada kontrolunde. Olmayan çok az vardır.
Almanya kendini epeydir kurtarmaya çalışıyor..
İngiltere neden AB ye girdide AB para birliğine girmedi.?
Çünki ingiliz merkez bankası denen banka yahudilerin elinde. Onlar para basıyorlar. AB ye girseler para basma yetkileri kalkacak. O sebeple girmediler.
İngiliz dev şirketlerine bakın. Birar birer başka ülke vatandaşlarına satılıyorlar. Ya Hintli alıyor ya Çin li. (hoş Hintli almışsa, oda yahudi yada yahudi melezi olabilir, Hindiztan 300 yıl boyunca ingiliz sömürgesiydi.)
Haberde ne diyor. Belaruslu siyasetçilerin mal varlığına el koyulacak.
Bu haber ne sonuç doğurur.
Kendi ülkesini soyan siyasetçi ve iş adamları, çaldıkları milyarları hep batı ülkelerine taşır, orada saklarlar.
Bu hırsız soysuzlar Artık AB ülkelerine para sokmazlar. Bir tane örnek çıktı, ya benimkinede el koyarlarsa.?
Özellikle İsviçre bir kaç büyük şirketi var ama geri kalan hırsızlık ve kumar parası ile geçiniyor. Ana zenginliği eskiden beridir hırzıslara ve kumarbazlara ev sahipliği yapmasındandır.
İngilizler de dev sanayi şirketlerini batırıp satıp, o konuda asya ve avrupanın diğer ülkelerine göre geri kalmaya başladılar.
İngilizlerin çok büyük bir gelir kaynağı var.
Dünyada kendi ülkesini soyan hırsız siyasetçi ve iş adamlarının parasını saklıyor. Londranın ortasında, Londra devleti diye ayrı bir bölge var. Ayrıcalıklı bir bölge. Burada tüm dünyanın hrısız siyasetçilerinin paraları hesap altında tutulup saklanıyor.
Bunun için İngiltereye bağlı adacık devletleri kullanılıyor. Ben diyelimki 5 yıl İstanbul belediye başkanıydım. 5 Yılda 3 milyar dolarlık servet yaptım. O parayı Türkiyede tutamazsın, yarın ahlaklı bir parti devletin başına geçer(neredeyse imkansız) kalkar benden hesap sorar. 3 milyar dolarımı alır, benide asar.
Bu ihtimale karşı devleti soyan siyasetçi ve iş adamları, parayı hemen yurt dışına bu ingiliz adalarına taşır. İngilizlerde o parayı senin adına kullanır, gelir elde eder. kaç yüz trilyon vardır o adalar adına allah bilir.
İngilizler bu gün batmadı ise, büyük ölçüde sömürgeleri ve bu para sebebi iledir.
İngiliz devletini yönetenlerde siyonist olduğu için, hırsızlık paraları gerçekte siyonist kontrolundedir.
Bugün istesinler Türkiyedeki geçmiş siyasilerin iş adamlarının kaç para taşıdıklarını tek tek açıklarlar.
Açıklayamazlar, çünki açıklarlarsa diğer tüm hırsızlar paralarını çeker, yeni parada gitmez, çok büyük bir gelirden olurlar.
Ama AB, "el koyarım" diyebiliyor.
İngiltere gibi dünyada kendi ülkelerini soyan siyasetçi ve iş adamlarının parasını alan diğer ülke İsviçrede AB ye üye değil.
Üye olmamasının ana sebebi bu.
İngilterenin şu an çıkmasının ana sebebide bu.
Almanya liderliğindeki AB, olabildiğince ahlaklı olmaya çalışıyor desem olmayacak, yanlış olacak.
abd, ingiltere ve fransa açıkça teröristlik yaparken, Almanya işleri gizli yürütüyor. Yumruğu yiyorsun, nereden geldiğini anlamıyorsun. Ölüm döşeğinde iken yumruğu Almanya nın çaktığını öğreniyorsun.
Burada tıkandım.
abd ingiltere isviçre ahlaksız, Almanya liderliğindeki AB ahlaklı diyemedim.
her neyse artık.. Yazı yarım oldu bağlayamadım... o kadarda yazdık silmeyelim. Suç Alman da. Ahlaklı olsalardı bağlayacaktım.
Bu arada "AB, belaruslu siyasetçilere yaptırım uygulayacak.AB deki mal varlıklarına el koyacak." haberi cüneyt başarana ait. Bu adamın ilk defa işe yarar bilgi veren bir yazısını okudum. 50 yazısını okumuşsam, 1 tane işe yarar çıktı. O 1 tane için 50 yazı okumam gerekiyor. 50 de 50 dolu yazan görmedim. Bir ben varım. Tekim. Hoş gazetede olsam yazmam, mecburen bunlar gibi kıvırıp dururum. Kıvırmasan maaş gidecek. Bide dünyalığı yapmış ama yinede kıvırıp duranlar var. Alışmışlar.