Ha çiftlikbank ha vertu..
Yarın bir gün tüm iştiraklerindeki paylarını satıp parayı bir şekilde hiç edip iflas verip borsadan kaçar bunlar...yaparlarmı yaparlar..bunlardan herşey beklenir.
Vertubank..
Printable View
Ha çiftlikbank ha vertu..
Yarın bir gün tüm iştiraklerindeki paylarını satıp parayı bir şekilde hiç edip iflas verip borsadan kaçar bunlar...yaparlarmı yaparlar..bunlardan herşey beklenir.
Vertubank..
Görüyorum ki yokluğumda bazı arkadaşlar kudurmuşlar.
Had denilen çizgiyi yeterince de aşmışlar.
Gerçek şu ki hiç bir yorumumda al sat tavsiyesinde bulunmadım.
Kimseye bu hisse uçacak kaçacak da demedim.
Bununla beraber hissede bulunan risk ve kazanç noktasını da hesap ederek hala burada olduğumu bilmenizi isterim.
Cezalı olduğum dan dolayı yazamadım, aksi kesinlikle söz konusu değildir.
Yine herkesin huzurunda Vertu ya teşekkür eder hepinize mutlu ve kazançlı yarınlar dilerim.
Başkalarına saldırmak yerine kendi aklınızı ve paranızı çalıştırın.
Geldin mi?
Şenlensin o zaman buralar.
Bak kardeş, tarzım olmayan şekilde öfkeli yazdığımı farkettim. Kusura bakma. Ama sen de anla be kardeş artık, bu vertu denen kağıdı kontrol eden şey sahtekarlık şeklinde yürüyor. Birazcık utanma olsa zaten bu manzarada harekete geçer. Kendi sahibinin güvenmediği, sahip çıkmadığı kağıda sen niye bu kadar sahip çıkarsın? Bu durumdur beni ve diğer eski yatırımcıları çileden çıkartan.
Bir de buraya her gelen bir teknik martavalından bahsediyor, bizi de salak yerine koyuyor. Şimdi bu kağıdın 2. dip değil, 3. dip değil kaç defa dip uaptığını hatırlayan var mı? İnsafsız, adi yaratıklar o diplerden dönüşü bile en fazla %10-15 le geçiştiriyorlar.
Allah gözlerini doyursun demiyorum artık. Yiyemesinler! diyorum.
YTD
Uzun burunlu şakşakçı gelmiş :kahkah: tabi arayı soguttu öyle geldi uyanık..şimdi yine başlar uçacak kaçacak demeye :kahkah:
Düşerken topukluyor,çıkarken geliyor :kahkah:
Sakin ol burnu uzun sakin :)
Bak smartiks abd de şube açiyormuş,artık açılış kurdelasını sen kesersin :kahkah: teşekkür etmeyide unutma :party:
SMARTİKS sermaye artırdı KAFEİN pardon SMARTİKS halka ırz mı? Geçen yılda aynı numara!!Vertu patronu,yöneticisi ve tabi Zeki speği bravo size iyi Giriştiniz!!!devaaaam!!bir çirkef gelir o cesur iyimser değil laf drğil İCRAAAAATTTT TAMAMMI İCRAAAT ben gömlekçi değilim belirlediğim yere kadar buradayım geldiğinde giderim ve sizin BIST tarihinde yer almanızı dileyerek!!Al Sat kimse ye önermem hisse yi profesyonel danışmanlarınıza danışarak alın!!
Aynı nakarat muhakkak Zeki müthiş tekniği ile kimi yada kimleri yolmayı planlıyor nasılsa mahkumlar burada!akvaryum balığı elinde Bilgi Zihninde bir yıldır gerçekleşen bir icraatin yok!!Burayı okuyan trader yada gömlekçi lafım size değil yatıtımcı iyi araştırın sorun danışın öyle alın yada satın.
Kimse aptal değil kimse korkakta değil ama sen hatırlanacaksın!!!
Nasıl oldu Vertu üç haber üçte de güzel peki hisse fiyatına etki si oldumu hayır SPK size gereken cevabı verir!!