Bide dikkat ediyorum, biz burada yazı yazdıktan sonra hisse yataya bağlıyor gibi geldi. Ben bir süre çalı dibinde bekleyeceğim, sessizce:shh:
Printable View
Bide dikkat ediyorum, biz burada yazı yazdıktan sonra hisse yataya bağlıyor gibi geldi. Ben bir süre çalı dibinde bekleyeceğim, sessizce:shh:
Valla bilanço öncesi burası bayram yeri gibi idi.Şu anda sn şekerli siz ben sn tahminci ve sn GP dışında kimse yazmıyor.Sn GP den de şüpheliyim o da arazi olmuş gibi sanırım sattı gitti
PEKERGYO ile aynı fiyattık adamlar aldı başını gitti ne lanet kağıtmışsın arkadaş
Ne bileyim yahu sn şekerli ben bu bağın yabancısıydım.Adetim de değildir,sn hayek in analizlerine çok güvenirim gsdho den de yoldaştık.Onun yazılarını okudum okudum yahu iki günlüğüne trade edelim dedik aslında hiç adetim değildir yatırımcı olduk çıktık.E zararına satış racona ters maliyet de acaip yukarda kaldı,kağıdın bana tek yararı sizlerle her gün muhabbet etme şansı oldu,yoksa bu ortamda bilmediğim çok da incelemediğim kağıda girmek aslında hiç yaptığım iş değildi de demek ki akacak kan varmış:))))))))
Bir de bahçeşehir referans projesini aradım alıcı gibi ordaki kız da aklımı çeldi.Tüm evleri sattık bir tane giriş kat bahçeli kaldı o da 4 küsur milyon deyince aman dedim kağıt bu kağıtdır ,sonuç ortada:)))))))))))
Bahçeşehir Referans ta telefonu spek açmış olmasın :)