Hayırdır bir haber mi geldi de kaçırdık ? 😀
Printable View
borsada aldığım ilk senet SKPLC ti...beni piliç çevirme yapmıştı mecnur :he: sıfır bilgi tabii bakıyorum o zaman yanılmıyorsam hürriyet gazetesinde ya da milliyet pazar günleri borsa sayfasında kulis haberleri v.s. olurdu bir de borsada artan senetlerle ilgili haberler...bakıyorum piliç altın yumurtladı falan gibi haberler... ooo bu iyiymiş bunu alayım ben o zaman...tabii biz senet aldık sanıyoruz halbuki babayı almışız...ne günlerdi...
hisse senedi işi bana göre değil...o kadar sabırlı bir adam değilim...
hangisi idi hatırlamıyorum mecnur şu kağıdı almış biz de alalım dedi arkadaş,ben de de,,,l mi s.....ti ben almam onun kağıdını dedim, arkadaş 3-4 gün sonra gene geldi gördün mü kaç tavan çekti kağıt dedi,ben de kaçıncı tavandan aldın dedim 6.dedi:),ben de 6 .tabanda satarsın dedim,yok artık ağzını hayır aç dedi,sonra gördüm arkadaşı 7. de satmış:)
Yav şu hisse senetlerinde nasıl para kaybediyorsunuz... ciddi söylüyorum sıfır bilgimle bile o dönem 1 kere bile zarar etmedim.... hisse senedinde zararla bozdurmak farklı maharet bence....
Artık zaten sabır gerektirecek bir yer değil borsa ve uzun süreli kimse elinde senet tutmuyor..İşlemlerin %90'ı al-sat..Gün içi veya para çıkana kadar (1-2 haftalık periyotlar)
Şu an mesela Ereğli 3 lira, Tüpraş 40 lira, THY 5 lira olsa sabırlı olunur..Ama bu fiyatlar trade fiyatları..Yani mesela THY 7,4-11,28 hareketi yaptı, Tpraş 67-95 sonra 84'e geldi..
Cuma gerel aldım mesela günlük 3,23 alıp 3,38 verdim..1 gece yatmam o kağıtla..Artık çoğu işlemler böyle..
Ulen arkadaş neden birkaç ayda bir cugu Nikin değiştiği daha iyi anlaşılıyor...
BDDK kararı gerçek...
Merkez başkanı hükümetin kalanı gibi hayal dünyasında...
Bunu ayırt edemeyen sopanın hasini yemiştir daima...
Yarın borsa ABD vadelisine, Asya'ya, Avrupa seanslarına ve dövize bakarak açılacak.yani hayallere değil gerçeklere bakacak ancak...
BDDK tarafından açıklanan karardan sonra bankacılık endeksi olumsuz tarafta olacaktır...